Heroes
Jaaaaaaaaa HEROES!!
Sej sm že davno hotla temo odpret pa nism vedla a kdo tle gleda al ne..
js sm popolnoma notr padla, si verno snemala dele dol.. Prov hud konc prve sezone je bil.
Komi čakam drugo, bohve v kerem letu je pristou Hiro
Pa Peter in Claire mata tako dobro kemijo, ful bedn k sta v sorodu hehe. In ja, men je tud Milo čist preveč hud.. zdej sm ga še v Gilmorkah vidla in je res njaaam
Men je še Sylar hud... pa Isaac (škoda k so ga ubil).. pa Haitian tud ni slab... ma seksi so
Pa Suresh, un Indijec... pa D.L. ... mmmm...
To je lih zame serija, ker je neki ZF in ubistvu prijetnega - super nadnaravne lastnosti (kdo si jih ne želi ane).
Bom prlepla poln intervjujev k se mi bo dal poiskat.
Drugač je pa Masi Oka zaposlen pr Lucasovi firmi in dela učinke na Star Wars zadevah.. Un k igra Micah-a je tud en otroški genij, obvlada klavir. Hayden Panettierre je igrala hčerko Ally McBeal proti koncu serije.. Super zasedba mi je tud, moram reč.
Pa še parodija z MadTV:

Sej sm že davno hotla temo odpret pa nism vedla a kdo tle gleda al ne..
js sm popolnoma notr padla, si verno snemala dele dol.. Prov hud konc prve sezone je bil.
Komi čakam drugo, bohve v kerem letu je pristou Hiro

Pa Peter in Claire mata tako dobro kemijo, ful bedn k sta v sorodu hehe. In ja, men je tud Milo čist preveč hud.. zdej sm ga še v Gilmorkah vidla in je res njaaam

To je lih zame serija, ker je neki ZF in ubistvu prijetnega - super nadnaravne lastnosti (kdo si jih ne želi ane).
Bom prlepla poln intervjujev k se mi bo dal poiskat.

Drugač je pa Masi Oka zaposlen pr Lucasovi firmi in dela učinke na Star Wars zadevah.. Un k igra Micah-a je tud en otroški genij, obvlada klavir. Hayden Panettierre je igrala hčerko Ally McBeal proti koncu serije.. Super zasedba mi je tud, moram reč.
Pa še parodija z MadTV:
urszika napisal/-a:Pa Peter in Claire mata tako dobro kemijo, ful bedn k sta v sorodu hehe.
Jaaaa! Ko še nisem vedela da sta v sorodu sem bla ziher da bosta skupaj. Škoda za te sorodstvene vezi, res.

urszika napisal/-a:Men je še Sylar hud... pa Isaac
Ahh... Syler je seksi... V določenih trenutkih je res za popapcat. In Isaac tudi, ja.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
g00fy_qa napisal/-a:Zakaj se je postrigel!Meni je bolj všeč s 'kao' emo čupco.
Ane da je bolši kot "Peter" al pa clo kot "Jesse", mmm v Gilmorkah mi je pa najhujši, pa tud če ma rock-a-billy čupco.. Sej ko je nehu tm igrat so se menl da bi mel spin-off ta karakter Jesseja, sam pol je v vodo padl..
Vem da je v intervjuju govoru da ga ta čupa ful mot, k so jo v seriji zmer uporabl k je blo kej dramatičnega treba povedat in je okol mahu z lasmi

-
- Komunikatorka
Definitivno ena boljših TV nadaljevank v zadnjih letih. Nikki (ta zlobna verzija) je ful huda
, Candice pa ne zaostaja kaj preveč za njo (škoda, da je ne bo več).
Sylar...Sylar je pa razred zase. To je NAJboljši hudobec vseh serij. Seveda pripomore k temu Quinto, ki je po mojem mnenju kot rojen za to vlogo...najbrž imajo njegove obrvi kaj opraviti s tem.
Na drugo sezono pa takooooo težko čakam. Btw, če katera ne ve, Kenseia bo igral Anders, ki je v Alias igral g. Sarka (še en boljših negativcev).

Sylar...Sylar je pa razred zase. To je NAJboljši hudobec vseh serij. Seveda pripomore k temu Quinto, ki je po mojem mnenju kot rojen za to vlogo...najbrž imajo njegove obrvi kaj opraviti s tem.

Na drugo sezono pa takooooo težko čakam. Btw, če katera ne ve, Kenseia bo igral Anders, ki je v Alias igral g. Sarka (še en boljših negativcev).