Pariz

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

SweetGirl, hvala :)

Sm mal počekirala, pa bi naju karta pršla 165 eurou, nimam pojma a je to velik al ne (tm okol 20ga decembra).

Za hotele sm tut pogledala (hotels-paris.fr), najcenej soba je okol 60 eurou/noč, sam je pa jeba, k so po predelih Pariza, js pa pojma nimam, kje se najbol spalač bit (sm gledala pol tm, k piše, kere znamenitosti so u okolici).

Leychy, a lahko poveš, kje si to za hostel gledala?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
leychy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a leychy »

http://www.hostels.com/ <-- poglej si tukej :wink: morš mal pogledat, ker majo velik hostlov tko da jih je po več v eni sobi, za dvopostelno je mal teži dobit, pol morš pa še gledat pozicijo kje se nahaja hostl, pa glede zajtrka pa tak ;) sam jz sm pol kr direktno na hostl kontaktirala pa nardila rezervacijo,pa še decembra je ful povhn ;)
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sej tehle 165 za avion je za dva, tko da po moje je to kr u redu, a?

Kar se pa prenoćišć tiče, bom pa kr po hotelih iskala, hostli mi že na splošno ne dišijo preveč :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Ja to je kr vredu cena, sloh ker je v takem času, tako da super :gut: Sam pazi ker se včasih kr dnevno draži, tako da probaj čimprej rezervirat...

Ja hostli so fajn, ko želiš spoznavat nove ljudi in se zabavat.. Hotel pa, ko greš z dragim :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a misswho »

Probi pogledat tuki za hotele - jaz sem kar na izi našla:
http://www.hotels-paris.fr/en/

Potem na na Google maps prečekiraš ulico, kje ta reč je, da se preveč ne zaštrikaš: http://maps.google.com/

Jes pa letim jutri zvečer :D
šila
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a šila »

na pomoč!!
ne znajdem se pri rezervaciji hotela, oz. točno pri ceni. Januarja grem za nekaj dni v Pariz in iščem hotel iz verige Accor, natančneje Ibis hotel.
Mogoče se bo kateri zdelo smešno vendar.., ko mi pač da spisek hotelov, poleg piše še cena...npr 39€, na vrhu seznama pa *price per night...Kaj hudiča!!?? ali je to cena za dva, ali enega, al kva??!! če pa greš na rezevacije, ti potem nikjer ne da možnosti, da bi izpolnil obrazec, da prideta tja 2 osebi. Pomagite prosim! ker greva čez 3 tedne..
evo še link.. (do sem sem prišla) http://www.ibishotel.com/gb/reservation ... els.shtml#
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Ja najbrš je to za enega ane.
šila
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a šila »

ja, in zdaj mene zanima, a narediš potem še eno rezevacijo, samo potem to ni logično..mislim, a ni za vsako rezervacijo nova soba. Midva bi bla pa mogoče skupi. žal si ne znam zadeve čisto razložiti.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

A ne moraš za oba naenkrat rezervirat v eni rezervciji? Ne predstavljam si kaj je narobe , ker mi ne odpre linka...
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Punce, ali se kera odpravla v Francijo sedaj?

Prosim, če mi javite na ZS, ker bi nekaj rabila.

Lp
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Js sm učer dam pršla in je blo res zakon! Vidl smo ful velik, tko da rabm it samo še enkrat tja, da si še ene par stvari ogledam za katere je zdej zmankal časa. :wink:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Po mestu se je najbol vozt z metrojem...kupš eno karto pa se lahko ceu dan vozš gor pa dol pa kamrkol hočeš.... men je blo kr ušeč....sicer zdj nism bla took ful naudušena ampak ok....na eifflov stolp nism šla ker je bla enostavn prevelika vrsta za dvigalo in za po stopnicah it, ampak ljudje so pa fuuuuul prjazni pa fuuul pomagajo, sploh jih prost ni treba....usaj mi smo naletel na take :)
Pa spat se splača ne vem u kšnih motelih izven mesta, ker u mestu je pasje drago pa še taki priznani hoteli so (hilton pa taka smetana)....
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja, če si že kdaj bil v Parizu je super it z metrojem, če si pa prvič pa loh cel dan porabiš samo za to, da najdeš kej. :) Če si pa v hotelih izven mesta morš pa tut rčunat, da boš pa vsak dan plačeval RER, ki pa stane 18 evrov do mesta pa nazaj, tko da nč ni prov pocen. :)
Odgovori