Pariz
Pariz
Pozdravljene,
mene sicer ze dolgo casa ni bilo na forumu, bi pa zdej rabla en majhen nasvet, pa me zanima ce mi kera lahko pomaga..
S prijateljico, se spomladi odpravljava v Pariz.. ni se sicer cisto nic doloceno, zdej ce pa ma kera kak nasvet, kako izkusnjo, jo lepo prosim, naj kar pove..
kako je kaj s prevozom? s cim je boljse odpotovat? kako je s hoteli? kaksni so ljudje? ..
mene sicer ze dolgo casa ni bilo na forumu, bi pa zdej rabla en majhen nasvet, pa me zanima ce mi kera lahko pomaga..
S prijateljico, se spomladi odpravljava v Pariz.. ni se sicer cisto nic doloceno, zdej ce pa ma kera kak nasvet, kako izkusnjo, jo lepo prosim, naj kar pove..
kako je kaj s prevozom? s cim je boljse odpotovat? kako je s hoteli? kaksni so ljudje? ..
jest sm bla lansko leto spomladi s šolo na ekskurziji in je blo full zakon. ti ne morem sicer full informacij glede prevoza dat k smo mel že vse zrihtano. šli smo pa tja z busom. vožnja je bla sicer kr utrujajoča pa dolga ampak smo se vmes pa še v nekej krajih ustavli pa še ene par zanimivih stvari vidl. v parizu smo bli v hotelu s *** pa lahko rečem da je bil kar solidn. ljudje (kar sm mela jest izkušenj) so zlo prjazni. nasplošno fajn. edin vreme je blo bl muhasto. ni dežval je blo pa tako oblačno in dolgočasno... drgač je pa pariz zlo lepo mesto in bom zihr še kdej šla tja.
upam da ti je odgovor kej pomagal.
upam da ti je odgovor kej pomagal.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
Hm, bla sem tam pred 5imi let s familijo.Glede prevoza: mi smo šli z avtom in smo potovali 9 ur. Ja, tam je promet zelo gost, vozijo zelo neprevidno. Drugače je pa tam najbolje da se vozita z metrojem(podzemno železnico), ker so razdalje iz enega konca mesta v drugega zelo velike. pa še najbolj pocebni vaju pride. Za tja pa letalo ali avtobus. Glede hotelov ti ne znam povedat, ker smo mi bivali pri sorodnikih. Za ljudi pa ti povem, da ne govorijio ravno dobro angleščine ampak večina jih govori samo francosko, tak da bi blo dobro opravit kratek tečaj francoščine(vsaj osnove). Je pa zelo lepo mesto, dosti se da videt, pa en dan si vzamita SAMO za nakupovanje, ker je res ogromno trgovin
Prijetno potovanje vama želim
LP

Prijetno potovanje vama želim

LP
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
majaaa napisal/-a:jest sm bla lansko leto spomladi s šolo na ekskurziji in je blo full zakon. ti ne morem sicer full informacij glede prevoza dat k smo mel že vse zrihtano. šli smo pa tja z busom. vožnja je bla sicer kr utrujajoča pa dolga ampak smo se vmes pa še v nekej krajih ustavli pa še ene par zanimivih stvari vidl. v parizu smo bli v hotelu s *** pa lahko rečem da je bil kar solidn. ljudje (kar sm mela jest izkušenj) so zlo prjazni. nasplošno fajn. edin vreme je blo bl muhasto. ni dežval je blo pa tako oblačno in dolgočasno... drgač je pa pariz zlo lepo mesto in bom zihr še kdej šla tja.
Ista zgodba z moje strani

HASTA LUEGO
Mi smo šli enkrat s starši v Pariz k družinskim prjatlom. Z avtom!!! Vozil smo se oh in oh ur.....smo se še zgubil vmes.
In res tist teden je bil nepozaben. Sej kaj več informacij ne moram dat (npr. imen dobrih restavracij, hotelov,.....), ker nisem dajala preveč poudarka na to, važno da sem uživala, hehehe. Že sam razgled iz eiffelovega stolpa me je čist navdušil,...in sploh samo mesto je čudovito....
In res tist teden je bil nepozaben. Sej kaj več informacij ne moram dat (npr. imen dobrih restavracij, hotelov,.....), ker nisem dajala preveč poudarka na to, važno da sem uživala, hehehe. Že sam razgled iz eiffelovega stolpa me je čist navdušil,...in sploh samo mesto je čudovito....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
jz sm bla 2x...
men je lustno mesto, res lepo... mors it elizejske poljane si pogledat, pa eiflov stolp valda...
pol je en shopping center galerie la faet- nevem kako se tocn napise
k je ful kul, pa not mas res dobre stvari...
najbol je it z letalom, tm pa z podzemno okol pa z taxijem...
men je lustno mesto, res lepo... mors it elizejske poljane si pogledat, pa eiflov stolp valda...
pol je en shopping center galerie la faet- nevem kako se tocn napise

najbol je it z letalom, tm pa z podzemno okol pa z taxijem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
- Debatorica
- Kontakt: