. Če vozim zvečer ali ponoči, se zaklenem. Imam mnogo boljši občutek, čeprav vem, da to ni prav.
 . Če vozim zvečer ali ponoči, se zaklenem. Imam mnogo boljši občutek, čeprav vem, da to ni prav.
Ste ve tudi take?

... edin takt sm se zaklenila, kr tip res ni biu vidt čis gladk. K je pol naredu ceu zastoj (je bla že zelena) je očitno pozabu, da se mu je tooook zlo mudil, da se je mogu pelat pet centi za mano. Idiot.
  ... edin takt sm se zaklenila, kr tip res ni biu vidt čis gladk. K je pol naredu ceu zastoj (je bla že zelena) je očitno pozabu, da se mu je tooook zlo mudil, da se je mogu pelat pet centi za mano. Idiot.   

CorfuGirl napisal/-a:Ne!Zakaj pa bi se zaklepala v avtu?Česa pa me je lahko strah ko se peljem?Saj me pa itak nihče ne more ujet
Pa tud nikogar ne poznam ki bi se zaklepal med vožnjo.Mal smešno se mi sliši pa brez zamere

Lopatka napisal/-a:Men je to tok patetično da se greš zaklepat v avtuJa seveda, nekdo vas bo sredi belega dneva izvlekel iz avta
 Kaj pa sploh tebe moti če se kdo zaklene v avto?
 Kaj pa sploh tebe moti če se kdo zaklene v avto?