Se zaklepate v avtu?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori

Se zaklenete v avtomobilu?

Da, vedno
23
17%
Da, če je tema
22
16%
Občasno, če se spomnim
24
18%
Nikoli
66
49%

Skupaj glasov: 135

višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Se zaklepate v avtu?

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

Priznam :oops: . Če vozim zvečer ali ponoči, se zaklenem. Imam mnogo boljši občutek, čeprav vem, da to ni prav.
Ste ve tudi take?
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

uja, js se tudi vedno zaklenem. Verjetno je to posledica nekih posnetkov, ki so prikazovali, kako so odpirali tatovi vrata avtom pred semaforjem pa ženskam torbice vn jemal itd :roll:
Short
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Short »

Jst se tud vedno zaklenem! Sem pa slišala da to ni dobr... a mogoče kdo ve zakaj?
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

V primeru nesreče težje pridejo do tebe... Menda zato.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Se ne zaklepam lih iz tega razloga (primer nesreče).

Do zdej sm se sam enkrat.
Za sabo sm mela enga žiučnga bedaka s TNT službe, k se mi je nalimu na rit, na usak način hotu prehtet, čeprou to ni blo izvedlivo, niti ni meu km (mesto, kolona), pol se je en pas razcepu u dva in sm šla js na ta drucga, on pa znoru, me prehitu u škarjice, se ustavu na semaforju (u koloni, itak!), stopu vn in mi začeu po šipi nabijat, da kaj se grem :eek: :stupid: ... edin takt sm se zaklenila, kr tip res ni biu vidt čis gladk. K je pol naredu ceu zastoj (je bla že zelena) je očitno pozabu, da se mu je tooook zlo mudil, da se je mogu pelat pet centi za mano. Idiot. :roll:

Je pa družinskiga kolega (biu prevoznik) en neuraunovešenc u eni koloni potegnu vn iz kamiona in ga razbiu, tko da je biu lep cajt u komi (h sreč se je na konc dobr iztekl). Kaj use se voz po naših cestah, cjoooo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Ne!Zakaj pa bi se zaklepala v avtu?Česa pa me je lahko strah ko se peljem?Saj me pa itak nihče ne more ujet :D
Pa tud nikogar ne poznam ki bi se zaklepal med vožnjo.Mal smešno se mi sliši pa brez zamere :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objava Napisal/-a Shanaxi »

Čeprav vem da to ni dobro se jst vedno zaklenem. Ful mam tak čuden občutek če so vrata odklenjena. Zmeri mislim da bo kšn manijak not uletu :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Corfugirl ... noben ne govori o nevarnosti med samo vožnjo, ampak takrat ko stojiš u koloni, na semaforju itd. Verjem, da se ti takt loh zgodi kšna neprijetnost, tko da ... men ni smešn.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

Men je to tok patetično da se greš zaklepat v avtu :? Ja seveda, nekdo vas bo sredi belega dneva izvlekel iz avta :lach:
Gossip girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Gossip girl »

CorfuGirl napisal/-a:Ne!Zakaj pa bi se zaklepala v avtu?Česa pa me je lahko strah ko se peljem?Saj me pa itak nihče ne more ujet :D
Pa tud nikogar ne poznam ki bi se zaklepal med vožnjo.Mal smešno se mi sliši pa brez zamere :)

Se strinjam. Medtem pa včasih taisti "pozabijo" zaklenit avto, ko ga kje parkirajo. Avto zakleneš, ko ga pač nekje parkiraš, da pa bi se še posebej zaklepal med vožnjo... se mi zdi nesmiselno. Če že pride do tega, da v avtu v koloni čakaš in pride kak norc, potem se pač zakleneš, drugače pa ne vidim razloga, zakaj bi se med vožnjo (sploh ker v primeru nesreče težje pridejo do poškodovanca).
You know you love me.
xoxo, GG
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

js se nikoli ne zaklepam.. glih zard teh nesreč.. če se pa kje ustavim ponoči pol pa se zaklenem (nikoli neveš kere budale hodjo naokrog)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

no no, ko stojiš v prometni konici nekje na celovški, tudi pod razno ne vidiš, kdaj nekdo pristopi, odpre vrata in vzame torbico. razen če ene nostop, tudi ko je avto pri miru, gledate okrog sebe in v vse špegle. (kar je pa v bistvu še bolj smešno, kot če pač vrata zakleneš)

aja, pa da ne bo kakšna rekla, da je primer izmišljen, zgodilo se je mtkini sodelavki. preden dojameš, da je bedak zagrabil torbico, ga že ni več.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst se ne zaklepam. Nimam potrebe po tem- zaenkrat še nism mela problemou.

Mi pa ni čist jasn zakaj se pr enih automobilih zaklene automatsko auto po nekem času. Doma mamo tak primer.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Lopatka napisal/-a:Men je to tok patetično da se greš zaklepat v avtu :? Ja seveda, nekdo vas bo sredi belega dneva izvlekel iz avta :lach:

Patetično? :eek: Kaj pa sploh tebe moti če se kdo zaklene v avto?
Sicer pa kukr je Aloha izpostavla primer, nemalokrat se je zgodilo, da je kšn živčn človek, po možnosti z neutemeljeno jezo, ustavu in napadu koga.Od moje mtke kolegica je enga na gobec čez odprto šipo polet, sunla, ker jo je izsilu :D
Pa teh torbičarjev je tud ogromno.sicer pač še ne vozm, tko da v avtu nkol nism sama, se pa ne zaklepam med vožnjo zarad nesreč, ampak če bi bla pa sama bi se pa sigurno, ker nkol ne veš.Raj preventiva kot kurativa :)

In Lopatka, nkol ne veš :wink:
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a godnessa »

men se ne zdi trapast zaklepat v avtu. če kdo to hoče tud prou. jst se tud vedno zaklenem ko naprimer koga čakam ponoč na temnimal osvetljeni ulici. ampak ne zato da bi me kdo okradu, ampak bolj me skrbijo kakšni psihopati, ker se danes lahka najdejo prou povsod.
rečmo zadne sm parkirala avto zravn neke hiše, ki je mela ograjo. sm ustavla pržgala 4 žmiguce, da bo ja ljudem jasn da bom kmal odpeljala in da čakam. nakar pride en iz hiše pa se približuje avtu in mi pove da sm kao na njegovem, pol pa začne nakladat da pride tašča. v takmo primeru da bi mela avto odklenjen. hvala rajš ne. :)
Odgovori