Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Gledala 7 dni skomin in mi je biu res ful dobr film :zustimm: Priporočam!
Pa un k igra Eddijevga (Ben Stiller) fotra je tud u resnic njegov fotr - Jerry Stiller.
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

skelet napisal/-a:kar se pa tice mr brooksa. on na koncu res samo sanja, da ga hcera ubije. drugace pa zivijo normalno naprej in to je to.

Aha...torej sanja samo to, da ga hčerka ubije. Ker jaz sem se spraševala če mogoče je vse samo sanjal...kar je v filmu. Ker se film začne z njegovo molitvijo in se potem tud konča tako.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Mysterious Skin; zlo dobra drama! Gre se o fantu, ki je biu kot otrok spolno zlorabljen in kako se kot najstnik prodaja pedrom.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

gregalina napisal/-a:Mysterious Skin; zlo dobra drama! Gre se o fantu, ki je biu kot otrok spolno zlorabljen in kako se kot najstnik prodaja pedrom.

o hudo! To si pa morm pogledat... :)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

American Gangster - sej ma ful dobro oceno, sam gledala sm ga pa lahk samo 20min, kr ne maram teh mafijskih for.

Fight Club - šele včeri sm ga prvič gledla, čeprav je že star 8 let. Pa sej je biu kr vredu, sam tut ne ne vem kaj. Presenečena sm bla, da je Brad njegova druga osebnost...shizo...
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Včeraj sem gledala PETELINJI ZAJTRK in me je film res zelo pozitivno presenetil. Slovenci očitno še znamo posneti tudi dober film. Sploh pa mi je bilo všeč ker so odnosi prikazani dokaj realno, kar se v ameriških filmih malokrat vidi.

Tako da vse pohvale. Res vredno ogleda.. :D
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Heilie napisal/-a:Včeraj sem gledala PETELINJI ZAJTRK in me je film res zelo pozitivno presenetil. Slovenci očitno še znamo posneti tudi dober film. Sploh pa mi je bilo všeč ker so odnosi prikazani dokaj realno, kar se v ameriških filmih malokrat vidi.

Tako da vse pohvale. Res vredno ogleda.. :D

se čist strinjam. tud men je bil film zelo zelo všeč. eden izmed redkih zares dobrih slovenskih filmov. in ja, use je prikazano zares realno. res, vredn ogleda
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

http://www.imdb.com/title/tt0118849/ - Bacheha-Ye aseman (Children of Heaven). Zelo simpaticen Iranski film, ki na dokaj lahkoten in simpaticen nacin prikaze odrekanje, bratsko ljubezen, druzinske odnose in ne nazadnje bojevanje s pomanjkanjem denarja. Zelo priporocam. Film je bil nominiran za Oskarja v kategoriji za najboljsi tujejezicni film.

P.S. V cetrtek sem gledala pa Control - http://www.liffe.si/program/filmi-opis/?id=88, kar OK, mal morbidno, primerno temi seveda. Priporocla bi samo tistim, ki poznate Joy Division. :)
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

The Ex-Dober film. Nič kaj šokantnega, ampak luškan za pogledat, pa še ful se nasmejiš zraven ker so ene fore res originalne! Poleg tega je pa še dobra igralska zasedba (>_O)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Včeraj sem si pogledala film Inštalacija ljubezni, ki me je popolnoma očaral s svojo posebnostjo. Takih filmov v zgodovini slovenskega filma najbrž še ni bilo, saj smo vsi vajeni klasično grajene zgodbe (uvod, jedro, zaključek), pri tem filmu pa scene kar preskakujejo in na momente sem se spraševala, kje točno se stvari nadaljujejo. Klasična težava-malce odcvetela zdolgočasena bogatašinja želi popestriti svoje življenje, mož jo vara z mlajšo, sin in hčera sta vsak na svojem polu, odrasla... Zateče se k svoji ljubezni iz študentskih dni, pri tem pa se zaplete v nenavadno in kratkotrajno razmerje. Igra Bernarde Oman mi je bila na trenutke čisto mimo, me je pa navdušila z zadnjim prizorom (odigrala je osebo na robu živčnega zloma in to dokaj prepričljivo). Film priporočam vsem ljubiteljem kakovostnega in malce abstraktnega.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Captivity (2007). Film se je super začel! Sem si mislila..končno spet nekaj dobrega. Samo se je kaj hitro vse obrnilo in je šlo po standardnih tirih. :(
Overload
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Overload »

21 gramov - men je bil ful ušeč. Zelo dobr je posnet, sami lepi prizori. Pa všeč mi je blo to, da ne kaže v pravilnem časovnem zaporedju.

The Illusionist - tud ful dobr. Sicer malce preveč nerealen, čeprav se na koncu kao vse razjasni.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Pred kratikim sem si ogledala The Ten ... sem pričakovala super film, glede na igralsko zasedbo :wink: (Jessica Alba,Adam Brody,Winona Ryder,Famke Janssen,Paul Rudd,..)

Sam resno...tako slabega filma, brez kakršnega koli repu in glave pa še nisem gledala v svojem življenju. Tut ena scena me ni nasmejala, kaj šele, da bi bila zabavna :roll:

Skratka film je totalno razočaranje
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

http://www.imdb.com/title/tt0381849/ - 3:10 to Yuma (2007). Super film, priporocam vsem. Tudi tistim, ki sicer ne marate westernov bi lahko bil vsec :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Da še js mal pokomentiram:

Good Luck Chuck Luštna komedija s simpatično Jessico Alba. Ni pa nič kaj posebnega...romantična komedija pač.
Superbad Sem pričakovala kaj boljšega. Men ni blo nič kaj smešno. :?
The Nanny Diaries Tudi pod pričakovanji. Scarlett Johansson je bila dobra, vendar me sama zgodba ni nekako pritegnila.
A Mighty Heart Meni odličen in ganljiv film na podlagi pretresljive resnične zgodbe, ki je pred nekaj leti pretresla svet. Angelina Jolie je odlična v vlogi žene ugrabljenga ameriškega novinarja. :zustimm:
Zaklenjeno