Kontracepcijske tabletke
Glede Logesta in Yarine: jaz sem imela težave zaradi visokega pritiska ko sem jemala Logest, zato zdaj jemljem Yarino in pritisk se je popravil. Glede izsušenosti nožnice in libida pa je tudi majhna razlika na boljše. Vsaj zaenkrat sem tako opazila, jemljem jih namreč šele kakšne 2 meseca.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
metuljčica* napisal/-a:Ah, če jih redno jemlješ, ne moreš biti noseča.
Jaz pa že 3 mesece ne jemljem KT in se prav boljše počutim. Pa še dobro se mi zdi, da nisem več našopana s hormoni.
s čim pa se zaščitiš? jaz sem jih nehala jemat, z fantom uporabljava kondome, ampak me po njih tak peče in mi pol sploh ni do sexa...
Jaz sem jemala KT skoraj dve leti. Nato sem jih nehala in začela spet po enem mesecu (tako je pač naneslo). Začela sem jih jemati na prvi dan menstruacije, zdaj pa rahla krvavitev traja že enajsti dan. Je to mogoče samo malo "zbrke" ker sem jih prenehala jesti samo za en mesec? Prosim za mnenja in izkušnje!!!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Mene pa zanima, k je blu tuk govora o tem, da so ene punce jemale KT pa so useen zanosile oz so zanosile inimele naprej menstruacijo pa so šele pol zvedle da so noseče. Kaka je bla takrt menstra? Močna,šibka,normalna.. ?
Čeprou nekak dvomem da je to možno, če res redno jemleš pa se držiš enga ritma...
Čeprou nekak dvomem da je to možno, če res redno jemleš pa se držiš enga ritma...
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- BlackPerla
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
- KristinĆk
- Komunikatorka
- Kraj: somewhere over the rainbow
no ker vidim da imate govora o tabletkah yasminelle naj vam omenim, da jih jaz trenutno tudi uporabljam...res da šele od julija, vendar vseeno...delit izkušnje ni napačno
in sicer kakšne spremembe sem doživela? prvi mesec katastrofa res...jokala za brezveze, čisto bila depresivna, zamorjena, nisem imela volje...v drugem mesecu pa se je vse popravilo..menstra je super...največ 4 dni...brez krčov...libido mam še vedno kar ok..ni še panike
da ne govorim o prsih...kar od enkrat mi modrc ni več prav...še vedno postajajo vse večje in večje..kar mi je zaenkrat še super:D glede telesne teže pa pravim takole...če ješ kakor si jedel prej, se ti ne bo zvišala...namreč, nekatere ženske krivijo kt, ko se zredijo, vendar če se boš normalno prehranjeval, se še vedno ukvarjal s športom, bo teža enaka..
evo to je moje mnenje

in sicer kakšne spremembe sem doživela? prvi mesec katastrofa res...jokala za brezveze, čisto bila depresivna, zamorjena, nisem imela volje...v drugem mesecu pa se je vse popravilo..menstra je super...največ 4 dni...brez krčov...libido mam še vedno kar ok..ni še panike

evo to je moje mnenje

- metuljčica*
- Cosmofrik
linkica napisal/-a:ja ŽENSKA, isto je bilo pri meni.
tud men LOGEST ne odgovarjajo in bom sedaj mela YASMINELLE. pa se na zeleni listi bodo.
Yasminelle na zeleni listi?? Preverjene informacije? Joj men bi (tko kot vsem ostalim) to tok prov pršlo, tabletke niso lih poceni...

Ah sm že vidla d je o tem že tekla debata...

- BlackPerla
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
MsN napisal/-a:BlackPerla napisal/-a:Ginekolog mi je rekel da bodo tabletke Yarina z 1.1. 2008 zastonj. Ali mogoče katera ve kaj o tem??
Ni dovolj, da ti je ginekolog, ki se primarno ukvarja s kontracepcijo in izdajo receptov, to povedal? Verjetno ve najboljse![]()
Ma človek mi je tko čudn povedu, češ da ni še ziher in sem bila v dvomih.