The Sims
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
Pozdravljene! Mene pa zanima, če katera igra Simse na prenosniku. Želela sem nabavit nove Sims2 deluxe. Baje, da za njih ne rabiš Sims1. Torej vse lepo in prav, ampak ne vem, če je možno igrat na prenosniku, plus tega pa imam Windows Vista, kar pa ni označeno na drugi strani cd-ja (piše da gre na 98, 2000, xp, pa še na nekaj ne vem več točno). Ma katera kak predlog, kaj storiti? Ker bi jih res rada mela, sam mi je škoda dat 45€ pa na koncu ne bo delovalo. 

Just dance!
Am, prvo kot prvo, da lahko igraš Simse 2, ne rabiš met prednaložene enke, drugo kot drugo, je dvojka že kar stara in takrat, ko so jih izdelal, Viste še ni blo, kokr jst vem, pa tud če ti piše, da dela na xp-jih, pol dela na Visti. In če maš prenosnik dost močan, pa da je dost placa gor, da ti ne bi štekal, jih kup, sicer si jih pa lahko poskusno tud iz neta dol snameš, sam mal pobrskej, da ne boš za brezveze dajala tok dnarja, eš vedno jih lahko kasnej kupš.
Ampak za igranje pa res ne rabiš met enke inštalirane, samo dvojko inštalirej in je to to
Deluxe edition je pa itak isto k The Sims 2, sam mislm, da majo še nek dodatk zravn .
Ampak za igranje pa res ne rabiš met enke inštalirane, samo dvojko inštalirej in je to to

- miss_kitty
- Komunikatorka
nevem.navadne simse mi inštalira kak pa hočem sesons al pa kaj drugega inštalirat pa mi to napiše.
pomoje je kaj s temi cracki narobe.ker seasons mi recimo zažene in vse pol pa se pojavi un kvadratk z rdečim križcem in kr ven vrže...
Tak da bi lepo prosila če maš kak link za katerega veš da potem delajo...da si dol potegnem še 1x
pomoje je kaj s temi cracki narobe.ker seasons mi recimo zažene in vse pol pa se pojavi un kvadratk z rdečim križcem in kr ven vrže...
Tak da bi lepo prosila če maš kak link za katerega veš da potem delajo...da si dol potegnem še 1x
- miss_kitty
- Komunikatorka
no še js bi rabla pomoč. Imam simse 2...downloadane iz interneta, naložene s pomočjo navideznega programa. Ker bi rada tudi dodatke igrala sem si downloadala tudi pets pa university, ampak nobenega od njih ne morem instalirati. Vse gre lepo in prav do 99% potem pa mi napiše da mora preveriti če so moji simsi update-anii in naj vstavim cd 4. Ko ga s pomočjo navideznega diska ''vstavim'' mi ne gre naprej. dam ok, pa mi ne gre nikamor naprej. Še kr čaka cd, cd je pa že notri. Kaj delam narobe. Upam da nisem preveč zakomplicirala vsega skupi

Zadnjič spremenil luccka, dne 25. Nov. 2007 12:00, skupaj popravljeno 1 krat.