The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

Pozdravljene! Mene pa zanima, če katera igra Simse na prenosniku. Želela sem nabavit nove Sims2 deluxe. Baje, da za njih ne rabiš Sims1. Torej vse lepo in prav, ampak ne vem, če je možno igrat na prenosniku, plus tega pa imam Windows Vista, kar pa ni označeno na drugi strani cd-ja (piše da gre na 98, 2000, xp, pa še na nekaj ne vem več točno). Ma katera kak predlog, kaj storiti? Ker bi jih res rada mela, sam mi je škoda dat 45€ pa na koncu ne bo delovalo. :cry:
Just dance!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Am, prvo kot prvo, da lahko igraš Simse 2, ne rabiš met prednaložene enke, drugo kot drugo, je dvojka že kar stara in takrat, ko so jih izdelal, Viste še ni blo, kokr jst vem, pa tud če ti piše, da dela na xp-jih, pol dela na Visti. In če maš prenosnik dost močan, pa da je dost placa gor, da ti ne bi štekal, jih kup, sicer si jih pa lahko poskusno tud iz neta dol snameš, sam mal pobrskej, da ne boš za brezveze dajala tok dnarja, eš vedno jih lahko kasnej kupš.
Ampak za igranje pa res ne rabiš met enke inštalirane, samo dvojko inštalirej in je to to :) Deluxe edition je pa itak isto k The Sims 2, sam mislm, da majo še nek dodatk zravn .
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Super! Tnx za hiter odgovor. Sam še nekaj :roll:
Mogoče mi lahko pomagaš s kakim linkom, kjer bi se jih dalo snet? Ker sama nisem nek fenomen za take stvari.
Just dance!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Sm ti poslala ZS :)
**PuPa**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **PuPa** »

tudi jaz bi prosila če bi mi lahko katera na ZS poslala link od strani s katere ste snele simse, kr mam namreč ene ki mi jih ne gre inštalirat.Napiše mi da so kao out of date al nekaj takega.

Hvala že vnaprej
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

A to ti napiše, ko so že inštalirani?
Drugač bi pa jst prosila tistvi dve, k sm jima oblubla simse oz. eni link do simsov, drugi pa cd, da me prosm kontaktirata, ker si nism zapomnla, keri dve sta to :oops:
**PuPa**
Sramežljivka
Sramežljivka

ja to mi napiše ko so že inštalirani...tak da bi probala druge gor dat pa da pol vidim
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

To je pa čudn, ponavad piše, da so updejtani. kaj pa če bi jih skrekala?
**PuPa**
Sramežljivka
Sramežljivka

nevem.navadne simse mi inštalira kak pa hočem sesons al pa kaj drugega inštalirat pa mi to napiše.
pomoje je kaj s temi cracki narobe.ker seasons mi recimo zažene in vse pol pa se pojavi un kvadratk z rdečim križcem in kr ven vrže...
Tak da bi lepo prosila če maš kak link za katerega veš da potem delajo...da si dol potegnem še 1x
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka85 napisal/-a:A to ti napiše, ko so že inštalirani?
Drugač bi pa jst prosila tistvi dve, k sm jima oblubla simse oz. eni link do simsov, drugi pa cd, da me prosm kontaktirata, ker si nism zapomnla, keri dve sta to :oops:

Jaz sem prosila za cd :oops: Če nimaš več naslova ti ga napišem na ZS.
Just dance!
luccka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luccka »

no še js bi rabla pomoč. Imam simse 2...downloadane iz interneta, naložene s pomočjo navideznega programa. Ker bi rada tudi dodatke igrala sem si downloadala tudi pets pa university, ampak nobenega od njih ne morem instalirati. Vse gre lepo in prav do 99% potem pa mi napiše da mora preveriti če so moji simsi update-anii in naj vstavim cd 4. Ko ga s pomočjo navideznega diska ''vstavim'' mi ne gre naprej. dam ok, pa mi ne gre nikamor naprej. Še kr čaka cd, cd je pa že notri. Kaj delam narobe. Upam da nisem preveč zakomplicirala vsega skupi :oops: :?:
Zadnjič spremenil luccka, dne 25. Nov. 2007 12:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Meni je bila ta igrica včasih ok. Sedaj mi je preveč otročja :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
MisticGRL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MisticGRL »

pozdravljene!
mene pa zanima kam te stvari ki si jih potegnes dol z neta (oblekce,frizure itd.) shranis ce nimas mapce download?jo lahk sam nardis al kak??
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ŽJa ja, sam jo nardiš, ampak ne v program files, v moje dokumente pod EA Games, tam nardiš Downloads.
MisticGRL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MisticGRL »

hvala! pa gre potem to u igro dat glede na to da sam mapco nardis?
Odgovori