Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

če bi hotela vse napisati, kar so mi rekli bi tak rabla cel dan, ampak bom sam malenkost napisala ...

1. ko sva s bivšim mela krizo in sm mu nesla stvari nazaj mene tapru njegova mat napade in zmerja, njegov ata pa prbije ... sej zdej ko si se pa te koze znebil, ti bom pa še moj avto dal za peljat ( nagrada pomoje )

2. v nedeljo sta oba me klicala in se name drla, bla pa sem vse ... od tega naj se jebam, da sm kurba, krava, naj držim gobec ... :roll: wth? itaq vsi vedo, da nimajo vseh pik v glavi

3. kadar mi je bivši dal svoj avto in sem ga imela cel dan, sem mu ga vedno šla al tankat al pa prati dat, nikoli ni mogu on zame dajat ... in njegova mam prbije v pričo mene ... ja ve, bencin je drag sinko, se bo treba manj vozit okol ...

4. za njen rd sm ji enkrat kar na dom poslala darilo in so ji ga dostavli, ker se je meni to zdelo lepo ... ona pa ne hvala ne nč, in se delala užaljeno nakonc me je pa še nadrla, da ni tok vredna, da ji sama prnesem in da ji morjo eni drugi nosit

5. pa izjave, da naju rajši oba ubije in da bo vse dosegla da greva narazen :roll:

... to je sam delček, ostalo še dopišem

še dobr da sem se jih rešla
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Madona, BIBI, tile so pa res eni pacienti. :D

V srednji soli sem imela zelo cudno zvezo z nekim zelo cudnim fantom. Ko sem koncno zbrala dovolj poguma in mu rekla "adijo", me zvecer klice njegova mama in prosi, naj ga vzamem nazaj (!?), da je zelo potrt in da kako bo sedaj nasel novo punco. (Halo??) Mi je pol ure morila, naj mu vendar dam se eno moznost (jap, verjetno, da mu bom dala se 6. moznost...pa 7., 8., ...).

Je pa res, da sem se v tej "zvezi" ogromno naucila o sebi in drugih.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

moj bivši je biu učas kr suhec in kadilc.In ko je hotu nehat kadit, se je ful zredu. In ga mama enkat gleda in izjav:"sej zdej k si se zredu sta pa glih za skup(midva) k sva (kao) oba bunkasta" :roll:
pa ne bom rekla, da mam popouno postavo, ker je nimam. Sam bunkasta pa definitivno nism! Sama je bla pa dost obremenjena z videzom, zato najbrž taka izjava.
:roll: :roll:
Free your mind...
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

Si pa dolgo z njim zdržala, da si mogla vse to doživet...boga revica...
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

^^ a to name leti?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:eek: BIBI21, dugaja! A ti bla pa kr lepo tiho? Wau... Pa ti rata?
Jaz nisem. Nikoli. Sploh, če se govori kaj, kar ni res. In da bi mi rekli kaj u faco. Aleluja. Takoj dam karte na mizo, povem svoje, obrazložim, ... Ni da ni. Pri meni se je vse skupaj za hrbtom govorilo, pa lagalo,... Ko jih pa srečam, pa tiščijo glavo v tla ko noji. Jaz pa itak sam smeh, briga me. Najbolj uživam, ko vidim, da me ne morejo v oči pogledat, pa mi povedat u fejs, da sem prasica. Ma za njihovim hrbtom... Joj, kaj bi človek našteval :D . Reve.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Bibi a ti to resno? Matr, so pa res "butasti" eni starši..

Nama z mojmu je njegova mami delala problemčke bolj na začetku zveze, ker naj bi bila preveč skupaj in nama ukazala, da se lahko vidiva le med vikendi.. Hehe.. Dosegla je edino to, da sva od takrat naprej začela postopoma njegove stvari k meni nosit :D .. Res pa je, da se zadnje čase razumemo in upam, da bo tako ostalo še naprej!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
.twiggy.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .twiggy. »

tudi jaz imam tako kot (skoraj) vsi problem z 'njegovimi tastari'. njegov oce je zelo temperamenten, tako da se vedno in na vse (vkljucno z menoj) dere. primerov ko se je drl name je zelo malo, a vseeno, upam da verjamete, da ni prijeten obcutek ko s fantom sedis v dnevni sobi, v miru gledata tv, ko naenkrat noter pridivja oce in se zacne dreti na tvojega fanta. najraje bi se vrdla v tla, ko poslusam vse zbadljivke, katere moj fant prenasa zelo dobro. a vseeno sem zacela na fantu opazati posledice, kar me zelo skrbi. zase vem, da bi se mi ze zmesalo ce bi 20 let prenasala stalne zaljivke !
ne upam se vmesavati v druzinske zadeve, a vseeno me je strah, da bom nekega dne dobila klic, da je moj fant v bolnici, ker je 'padel po stopnicah' ??
help please !
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Ena od moje tasce, ki sem se je slucajno spomnila. Drugace jih vecinoma zavestno brisem iz spomina.

To poletje sva bila narazen, sva pa proti koncu poletja zacela malce govorit. In on zboli pa mu ponudim vitamine, ki jih imam doma. Dobim prevoz, se odpeljem do njega, pred bajto pa njegov foter, zmaj (a.k.a. tasca) in teta. Pa mi zacne zmaj nakladat, kaj je ze vzel (tablete proti bolecinam, nic drugega), zato ji povem, da sem mu prinesla samo vitamine in nadaljujem pot v garazo, iz katere je vhod v hiso. Pa ji rece moz, naj bo ze tiho. Ona pa:"Ja Slavko, bogve, kaj mu bo dala!"

Ah, ja zaradi takih kretenov, pa razumem, zakaj ne dobi kar vsak dovoljenja za nosnjo in uporabo orozja. :roll:
soncek_25
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a soncek_25 »

Moja tašča je pravi :evil: , mislim da ji ni para, sva že sedem let skupaj pa me še vedno ni sprejela in me vrjetno tudi nikoli ne bo!!!
Naju je hotla spravit narazen na 101-način pa ji ni uspelo, ko je bil on v vojski sem jaz imala dve službi nekaj denarja sem njemu dajala nekaj sem pa šparala za najemnino, ona mu je pa govorila da me je vidla z unim in da se kurbam okrog....
pa da kaj bo on z mano sj nimam ničesar (moja družina je bila kar precej revna, moja mama je bila samohranilka) da nimamo niti za kruh..... pa kakršna mati taka hči.....
da sem zguba, ničvredna ki niti šole ni končala, no pa sem jo sicer izredno, njena hčerka je pa še danes ni naredila.....
marsikaj sem že slišala od nje in sve se že tolikokrat počle.....

Brezveze me prime da bi jo kar :box:
Uporabniški avatar
MAJAmazing
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MAJAmazing »

jooo ko berem to, sploh ne morn verjet, da se to lahko dogaja...starši od mojega fanta so fulll fajn, pa mislim, da neb kaj mi rekl, pa če bi nevem kaj blo...no res pa je tut, da nisn nevem kolk tam pr njih, sma več pr men...vidima se pa tut ko sma doma pač sam zvečer, pa pol prespima pa tko...moji pa tut nimajo kaj proti mojemu fantu...no sam pač ni njima pa najbolj všeč od brata punca...no pač mama ji je enkrat nazaj neki rekla, sam drgač pa ne...ona pa skos neki šimfa vse, pa kr prišo mame kak je moj brat, pa da smo ga zanemarjali pa tako...in tut mene včasih pikne, da bi ji kaj nazaj rekla...sam smo že nekak sprejeli to, pač ona dva že vesta kak mata nareto... :lol: no pač to sem hotla povest, da pač če bi js zvedla al pa da bi mi kdo od njegovih staršev rekel kaj, vem, da bi blo kr konc...ne z najino zvezo, sam vem, da se tam neb več prkazala... :razz:
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

BIBI21 napisal/-a:^^ a to name leti?

Ja...vidin, da si mogla res vse trpet in požret...in kak si lahko sploh tak dolgo zdržala vse to...no sicer pa, ker je mamin sinček, se mu verjetno ni zdelo nič takega. Hvala bogu, da si se ga še pravočasno rešila.
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Jst ko sem pri njih, pa naprimer moju fantu določija naj to pa to pospravi, mu pomagam. Če smo pa na vikendu (veliko dela s pakiranjem in vse), se pa sama javim za pomoč; pomivanje posode, brisanje pulta...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

na mene pa še ni v teh dveh letih kaj grdega letelo (ok mogoč sm pozabla, samo zgleda ni blo tk važno..), pač pa vse, kar se je grdo slišalo je blo narobe izrečeno oz. po pomoti.. tašča vrgla vn kak stavek da smo umirali od smeha, pa magar se je ful grdo slišalo, tud do mene.. sam je lažje ker vem da ne misli tega, kar vn vrže.. ko sem jo spoznala mi je rekla ne delaj se lepo če to nisi..ta izjava je letela na izbirčnost (ne na kako lepoto) ker so mi ponudli kosilo in so jedli z rokami, mn je blo pa slabo še od maturanca prejšn dan pa nism mogla.. no, to je bla njena 1. izjava, kasneje se je pa samo nadaljevalo oz. se še nadaljuje. in vedno umiramo od smeha zarad njenih izjav..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

MiSSiE_7 napisal/-a:Verjetno bo pri meni vse skupaj prinesel čas, saj sem študentka in si novega stanovanja s fantom ravno ne moreva privoščit, saj tudi od staršev ne dobim ravno podpore (niti denarne, kaj šele kaj drugega). Preden sem se preselila k njemu je bil odnos med nama s taščo res dober. Nisem pa si mislila kaj vse me bo čakalo in kaj vse bom doživela, ko je pokazala svoj pravi obraz. Tudi moj fant je bil-priznam-mamin sinček, in ko sem mu kaj povedala o njej mi sprva ni verjel, dokler se ni sam prepričal na lastne oči kakšna v resnici je. Tudi on jo je komaj spoznal po 26letih in to svojo mamo!!

nism vsega tvojega ravno ven obkroževala ampak ja...sama mam isti problem...samo tega mogoče ne, da moj ni mamin sinček in takoj ko zbereva dovolj denarja se odpakirava na svoje...mava sam še ta dodaten problem, da nama dodatna polena pod noge meče še taščina mama ki je ŽIV HUDIČ in v napoto vsem v bajti in grdo vendar resnično, samo čakamo da jo končno pobere.

hudič je, da si kot podnajemnik pri nekom pač zmeraj grešna ovca, vsega kriv in najboljši da se nad teboj znašajo. čeprav zadnje čase me b.k. in če se kej pripravlja, preprosto utihnem, pol se pa kak teden dva sploh ne pogovarjamo, pol se pa zadeve uredijo. js ne mislim trpet zato, ker je nekdo drug na živcih bolan!!!

ampak vsekakor se da najdet rešitev...ker nima noben pravice ti dobesedno "srat" po glavi...tko da NE DAJTE SE!!!!( pa upajjte, da ne bomo na koncu me same najhujše tašče :D )
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Odgovori