Očala
-
- Sramežljivka
Nosim leče, očala občasno pa še to samo doma. Bom pa si (ko bom prihranila kaj denarja) kupila en lep model očal, ker te, ki jih imam še zdaj, so stare že 6 let. Vseeno pa so leče boljša izbira, ker lahko normalno športaš, pa tudi pozimi ko je npr. zunaj mrzlo, pa prideš v tople prostore ali na bus in se ti kar zarosijo očala (iz teh dveh razlogov ne nosim očal več ven, ampak jih imam samo doma za branje, gledanje tv...). 

-
- Sramežljivka
Jest sm bla lih dons na pregledu pri okulistu in se mi je dioptrija po 2 letih poslabšala z -4,25 na -5,25 --> GROZA!!!
Sm se pa odločla, da bom zdej probala mal več očala furat, da ne bom preveč oči matrala tko, da sm si še nov okvir vzela
bo pa spet kr precejšnji strošek --> 250 € 

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Zdj sm se pa tut js odločila, da bom začela nazaj očala nosit. Po 4ih letih nošenja leč mi paše mal spremembe. Na srečo se mi v tem času dioptrija ni bistveno spremenila, "samo" za 0.50. Okvir je že izbran, tko da komaj čakam, da jih začnem nosit 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Jaz pa že en lep čas iščem kak lep model pa ne najdem nobenih da bi si bila všeč v njih.. Upam da se čimprej najde kaj pametnega tudi za mene .. To je meni tako mučenje očala kupovat.. Ker kljub tako veliki izbiri nič kaj pametnega ne najdem za sebe.. Sem očitno preveč izbirčna ..
Punce, z lečkami se pa ne preveč igrat - niso tak nedolžne, kot se mogoče zdi na prvi pogled.. Jih raje ne preveč nosit naenkrat. Jaz nikol nisem hotla očal nosit pa sem cele dneve mela lečke not.. Sem nosla leče 8 let..
Zdaj pa jih lahk nosim še sam za "šminko" tu pa tam, nikakor pa ne več ko par ur na dan. Ker imam zaradi tega ker sem preveč dolgo na dan mela lečke v očeh (po 12 ur vsak dan), in ker oči niso doble dovolj kisika, full težave z vidom zdaj
Tak da po pameti!!!
Punce, z lečkami se pa ne preveč igrat - niso tak nedolžne, kot se mogoče zdi na prvi pogled.. Jih raje ne preveč nosit naenkrat. Jaz nikol nisem hotla očal nosit pa sem cele dneve mela lečke not.. Sem nosla leče 8 let..
Zdaj pa jih lahk nosim še sam za "šminko" tu pa tam, nikakor pa ne več ko par ur na dan. Ker imam zaradi tega ker sem preveč dolgo na dan mela lečke v očeh (po 12 ur vsak dan), in ker oči niso doble dovolj kisika, full težave z vidom zdaj

Tak da po pameti!!!
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
jaz nosim očala, pa sploh nimam dioptrije, ampak kot modni dodatek... kr sm jih vedno žežela imeti, mam pa jih z takimi rdečimi okvirji, tk da če paše zravn da sem primerno oblečena, si dam tud očala gor! 

Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- PurpleBitch
- Sramežljivka
jst pa mam taka očala sam da so roza:
http://www.glasses-wardrobe.com/prescription_sun_detail.asp?gID=20074211138634#
*pikiča* napisal/-a:jst pa mam taka očala sam da so roza:
Js mam pa taksne vijolcne barve

punce, a če ti zdravnica predpiše prevelko dioptrijo, a pol morš če greš še enkrat na pregled plačat?
...k jst opažam, da slabše vidim na to novo dioptrijo, ki je za malenkost višja od prejšnje... manj ostro... samo to sem opazla šele na faxu, k skoz gledam na tablo, na pregledu sem bla pa že avgusta
zdaj pa kličem v ordinacijo že full časa pa se mi noben ne oglasi la majo pa zasedeno...
btw, nekaj sem slišala da je volčini-krumpesterjeva preselila svojo ordinacijo iz kranja v naklo... mogoče kdo kaj ve o tem?
...k jst opažam, da slabše vidim na to novo dioptrijo, ki je za malenkost višja od prejšnje... manj ostro... samo to sem opazla šele na faxu, k skoz gledam na tablo, na pregledu sem bla pa že avgusta

zdaj pa kličem v ordinacijo že full časa pa se mi noben ne oglasi la majo pa zasedeno...
btw, nekaj sem slišala da je volčini-krumpesterjeva preselila svojo ordinacijo iz kranja v naklo... mogoče kdo kaj ve o tem?
Zadnjič spremenil Vermilion, dne 24. Apr. 2008 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.