Očala

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Precious Blondy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Precious Blondy »

Nosim leče, očala občasno pa še to samo doma. Bom pa si (ko bom prihranila kaj denarja) kupila en lep model očal, ker te, ki jih imam še zdaj, so stare že 6 let. Vseeno pa so leče boljša izbira, ker lahko normalno športaš, pa tudi pozimi ko je npr. zunaj mrzlo, pa prideš v tople prostore ali na bus in se ti kar zarosijo očala (iz teh dveh razlogov ne nosim očal več ven, ampak jih imam samo doma za branje, gledanje tv...). :wink:
Precious Blondy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Precious Blondy »

PuZa napisal/-a:js mam pa take...prozorne:)

http://www.sunglassesitaly.com/Productsview/1043.html

Lepe. :) Katere pa imaš - roza prozorne, čisto prozorne ali tiste ki so še na sliki? A od Diorja imaš ali so podobne? Sicer so lep model, ampak mi ni všeč, ker na strani piše z bleščicami Dior in me spominja na ponaredek. :?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest sm bla lih dons na pregledu pri okulistu in se mi je dioptrija po 2 letih poslabšala z -4,25 na -5,25 --> GROZA!!! :eek: Sm se pa odločla, da bom zdej probala mal več očala furat, da ne bom preveč oči matrala tko, da sm si še nov okvir vzela :P bo pa spet kr precejšnji strošek --> 250 € :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Zdj sm se pa tut js odločila, da bom začela nazaj očala nosit. Po 4ih letih nošenja leč mi paše mal spremembe. Na srečo se mi v tem času dioptrija ni bistveno spremenila, "samo" za 0.50. Okvir je že izbran, tko da komaj čakam, da jih začnem nosit :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
nezikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezikaaa »

ocala imam ze od 3.razreda osnovne naprej.
ce jih ne bi mela, bi jih pogresala :wink:
drugac pa uporabljam trojne razlicne, odvisno od priloznosti in oblacil, ki jih imam gor.
+tega sem si pa letos se soncne z dioptrijo dala delat in sem super zadovoljna, so take vlke crne moderne :razz:
torej, ponosna na ocala! :freude:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest čakam na moja nova očalca - črn plastičen okvir, ročke pri strani so pa živo rdeče... sam upam, da ne bom prišla na idejo, da mi ne pašejo več, ko jih ponovno gor dam :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Jaz pa že en lep čas iščem kak lep model pa ne najdem nobenih da bi si bila všeč v njih.. Upam da se čimprej najde kaj pametnega tudi za mene .. To je meni tako mučenje očala kupovat.. Ker kljub tako veliki izbiri nič kaj pametnega ne najdem za sebe.. Sem očitno preveč izbirčna ..

Punce, z lečkami se pa ne preveč igrat - niso tak nedolžne, kot se mogoče zdi na prvi pogled.. Jih raje ne preveč nosit naenkrat. Jaz nikol nisem hotla očal nosit pa sem cele dneve mela lečke not.. Sem nosla leče 8 let..
Zdaj pa jih lahk nosim še sam za "šminko" tu pa tam, nikakor pa ne več ko par ur na dan. Ker imam zaradi tega ker sem preveč dolgo na dan mela lečke v očeh (po 12 ur vsak dan), in ker oči niso doble dovolj kisika, full težave z vidom zdaj :(

Tak da po pameti!!!
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

jaz nosim očala, pa sploh nimam dioptrije, ampak kot modni dodatek... kr sm jih vedno žežela imeti, mam pa jih z takimi rdečimi okvirji, tk da če paše zravn da sem primerno oblečena, si dam tud očala gor! :oops:
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PurpleBitch »

jaz mam očala samo za daleč...v bistvu jih uporabljam ko gledam TV al pa za vožnjo...to je pa tut vse...ne počutim se dobro ko jih mam gor, oz. se še nisem navadla na njih...drugače pa...hm ...noben me še ni lih prav navajen z njimi...eni pravijo da mi pašejo, eni pa da je bolje brez njih...nevem :D
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

A kdo ve kok je če greš po korekcijska očala z napotnico od zdravnika, se baje dobi nek popust, sam jst ga še nikol nism koristla. :?:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mogoče sam veš ne, pa ti ga je optik vseeno upošteval... Ker če imaš recept za očala (dobiš pri okulistu s koncesijo), to avtomatsko pomeni, da ti pri ceni odbijejo določen znesek.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ne, ker nikol še nism mela recepta za očala :) ker je bla moja dohtarca zihr, da se zmišljujem, da ne vidm :?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

*pikiča* napisal/-a:jst pa mam taka očala sam da so roza:

http://www.glasses-wardrobe.com/prescription_sun_detail.asp?gID=20074211138634#

Js mam pa taksne vijolcne barve :D Pa se toooook pocen sem jih dobila z raznimi popusti da joj :)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

punce, a če ti zdravnica predpiše prevelko dioptrijo, a pol morš če greš še enkrat na pregled plačat?

...k jst opažam, da slabše vidim na to novo dioptrijo, ki je za malenkost višja od prejšnje... manj ostro... samo to sem opazla šele na faxu, k skoz gledam na tablo, na pregledu sem bla pa že avgusta :?

zdaj pa kličem v ordinacijo že full časa pa se mi noben ne oglasi la majo pa zasedeno...

btw, nekaj sem slišala da je volčini-krumpesterjeva preselila svojo ordinacijo iz kranja v naklo... mogoče kdo kaj ve o tem?
Zadnjič spremenil Vermilion, dne 24. Apr. 2008 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori