pa reklame za perwol so tudi mimo..."a je nov? -ne, opran s pervolom"...ki ga mam čisto slučajno v torbici tule v kinu

L°AbeiLLe napisal/-a:Obstajajo take grozne reklame na TV, da joj. Trenutno mi je najbolj bedna ena za moški deodorant. [Ko sin predstavi svojo punco staršem. Potem gre fotr v kopalnico in se pošprica s tem parfumom al deodorantom whatever. In ko rpride ven, ga punca od sina sleče in kr: Kvaaa?!?] Jz nism vedla, al naj se jokat začnem. Halo - kako lahko naredijo tako glupo reklamo?!
Kakorkoli pa še zmer mislm, da čez Dormeo je pa še vedno ni.

Vse drugo še prenesem, nekatere celo rada vidim, ampak pralni prašek, detergenti ipd. - SHAME ON U!
 Vse drugo še prenesem, nekatere celo rada vidim, ampak pralni prašek, detergenti ipd. - SHAME ON U!  Pa tudi reklama (za nevem kaj že) ko en mlad par prileti v stanovanje (eden od njiju najprej preveri ali je zrak čist), potem pa se začneta mečkati itd. itd., dokler se od nekje ne prikažeta fotr in mama od enega od njiju. Mislim da je reklama za nepremičnine ali nekaj takega. Kr neki no, nasploh mi take reklame gredo na živce, ko vse tako nazorno prikažejo, doma pa se samo čudno spogledamo.
 Pa tudi reklama (za nevem kaj že) ko en mlad par prileti v stanovanje (eden od njiju najprej preveri ali je zrak čist), potem pa se začneta mečkati itd. itd., dokler se od nekje ne prikažeta fotr in mama od enega od njiju. Mislim da je reklama za nepremičnine ali nekaj takega. Kr neki no, nasploh mi take reklame gredo na živce, ko vse tako nazorno prikažejo, doma pa se samo čudno spogledamo.  In reklama za deodorant, ko ena modelka sleče bodočega tasta, ker ji je zadišal z novim deodorantom. Mislim, a si lahko izmislijo kaj bolj zanimivega?
 In reklama za deodorant, ko ena modelka sleče bodočega tasta, ker ji je zadišal z novim deodorantom. Mislim, a si lahko izmislijo kaj bolj zanimivega?