Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ aja ok.. men na srečo zaenkrat odgovarjajo Logest
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

~NIA~ napisal/-a:^^ aja ok.. men na srečo zaenkrat odgovarjajo Logest

Z Logestom sem šele trpela...budalo k sem vztrajala toliko časa...še zdej ne vem kk to da me ni prej pamet srečala.

Pač se na račun tabletom odrečeš eni pijači s prijateljih pa maš tabletke, za zdravje potrpiš pa daš tisti denar.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

MsN napisal/-a:
mimikad napisal/-a:
densy napisal/-a:yarina tabletke so pa 9 € pa še mal. a se sam men zdi da so ble prejšn mesc še 8,5€. :? pismo drago je tole skos bl

Res so se podražjale. :evil: Sem pogledala na račun in so ble 8.74 €. So pa res drage, na žalost mi prejšne niso ugajale tak da sem zamenjala na Yarino, ki so pa žal plačljive. :roll:

NIA....nekaterim plačljive na žalost ne ustrezajo in verjami, da dam rajš 10 € za Yarino, kot pa da imam vsakodnevne glavobole, slabosti in nasploh slabo počutje. Ni lepo če po vsakem obroku gledaš al boš bruhal al ne.

Jaz imam zadnji mesec Yasminelle, stanejo 9 eurov, kar se mi zdi veliko, ampak glede na to, da se boljse pocutim, je vredno denarja.
http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil2/2574.HTM to sem že zadnjič gledla... zakaj ve plačate tolko če pa tu pišejo druge cene?(yarina: http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil2/2573.HTM) :?
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

razmazena_maca napisal/-a:
MsN napisal/-a:
mimikad napisal/-a:
densy napisal/-a:yarina tabletke so pa 9 € pa še mal. a se sam men zdi da so ble prejšn mesc še 8,5€. :? pismo drago je tole skos bl

Res so se podražjale. :evil: Sem pogledala na račun in so ble 8.74 €. So pa res drage, na žalost mi prejšne niso ugajale tak da sem zamenjala na Yarino, ki so pa žal plačljive. :roll:

NIA....nekaterim plačljive na žalost ne ustrezajo in verjami, da dam rajš 10 € za Yarino, kot pa da imam vsakodnevne glavobole, slabosti in nasploh slabo počutje. Ni lepo če po vsakem obroku gledaš al boš bruhal al ne.

Jaz imam zadnji mesec Yasminelle, stanejo 9 eurov, kar se mi zdi veliko, ampak glede na to, da se boljse pocutim, je vredno denarja.
http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil2/2574.HTM to sem že zadnjič gledla... zakaj ve plačate tolko če pa tu pišejo druge cene?(yarina: http://www.ivz.si/knjiznica/arhiv/reg_zdravil2/2573.HTM) :?

Poglej datum...9.11.2006 potem se je pa še vrjetno podražjalo tako kot vse stvari.

Sama sem prej napisala ceno iz računa z datumom 2.10.2007.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

sem mislila, da je napaka pri izpisu cene. wow... groza pol... safe sex torej vodi v bankrot :?
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objava Napisal/-a tinca987 »

js pa sploh nočem več jemat kt kr sm se ful slabo počutla po njih poleg tega da sm se zredila....jemala sm pa logest...tak da js sm opravla s tabletkam :evil:
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Sama sm kar precej časa imela Logest in zarad slabega počutja in drugih težav sem jih zamenjala z Yasminelle v upanju, da bo kaj boljše.
Sicer so določene težave res izginile, ampak še zadaleč ni vredu, zato se vedno bolj nagibam, da bom res prekinila z KT :?

Sploh si ne morm predstavljat kako bo brez tabletk po 5ih letih :roll:

Vem, da ste že pisale o težavah z prenehanjem tabletk...samo se mi res ne,da brskat po vseh straneh...če lahko katera kaj več o tem pove :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja drago je seksat skos bl. Mislm drugače povedano, dam za seks in moj libido na mesec 10€, ker pri logestu je blo pa zaston seks, sam kaj ti bo to, če ni libida :D

morm pa rečt, da je ful bol zdej k jemljem yarino, sm misnla da je larifari, pa da se mi pč ne da seksat in da na to tabletke nimajo vpliva.. pa ga majo res.. fuul . :eek:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

mimikad napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:^^ aja ok.. men na srečo zaenkrat odgovarjajo Logest

Z Logestom sem šele trpela...budalo k sem vztrajala toliko časa...še zdej ne vem kk to da me ni prej pamet srečala.

Pač se na račun tabletom odrečeš eni pijači s prijateljih pa maš tabletke, za zdravje potrpiš pa daš tisti denar.

ja sj to, jest sm jih pol kr nehala, k kaj mi bojo tabletke, če ne seksam :? . edin učink je biu ta, da sm se z isto prehrano nemarno redila.. :( tko da zdej dam po pravic povedan z veselam tist dnar, počutm se ful bol, spolnost je ful bol, sam mam pa zdej dieto da popravm logestovo škodo. odnos s fantom sm že popravla.. :D ker je blo že prov smotan, k se mi nikol ni dal, je mislu da ga nimam več rada pa to in pol ti vseskupi na psiho udar, k se skos kregaš pa to.. ma grozn je.. vidt ne morem več te logest škatlce.

mi je pa ginekolog reku, da nism edina s tem problemom, ap da ogromno punc hod menat tabletke logest z istim razlogom kot jest.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Novo vprašanje:

Do konca tablice imam še 12 tabletk. Včeraj sem nepričakovano dobila nek rjav izcedek, ki pa definitivno ni menstruacija in se je danes spet ponovil.

Ginekologinja mi je 1x rekla, da v primeru da bi dobila vmesne krvavitve - menstruacijo, da vzamem eno KT zjutraj eno pa zvečer. Zdej pa ne vem kaj naj naredim, ker tole je skrajno moteče, ni pa menstruacija. :roll: Kakšn nasvet mogoče? :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

inchy84 napisal/-a:Sama sm kar precej časa imela Logest in zarad slabega počutja in drugih težav sem jih zamenjala z Yasminelle v upanju, da bo kaj boljše.
Sicer so določene težave res izginile, ampak še zadaleč ni vredu, zato se vedno bolj nagibam, da bom res prekinila z KT :?

Vem, da ste že pisale o težavah z prenehanjem tabletk...samo se mi res ne,da brskat po vseh straneh...če lahko katera kaj več o tem pove :wink:

Jaz sem sla tudi iz Logesta na Yasminelle, zdaj sem pri drugi skatlici. Lahko bolj razlozis, katere tezave so ostale? Namrec jaz sem nekako pozitivno naravnana in verjamem, da mi bodo te kt izboljsale pocutje - glavoboli, brez energije, slaba volja, nihanja razpolozenja, pms na kradvat ipd.

Sicer pa ne vem ali je samo v glavi ali je dejansko, ampak kar naenkrat imam vecji libido kot prej ... ko bi le tako ostalo :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

MsN napisal/-a:
inchy84 napisal/-a:Sama sm kar precej časa imela Logest in zarad slabega počutja in drugih težav sem jih zamenjala z Yasminelle v upanju, da bo kaj boljše.

Jaz sem sla tudi iz Logesta na Yasminelle, zdaj sem pri drugi skatlici. Lahko bolj razlozis, katere tezave so ostale? Namrec jaz sem nekako pozitivno naravnana in verjamem, da mi bodo te kt izboljsale pocutje - glavoboli, brez energije, slaba volja, nihanja razpolozenja, pms na kradvat ipd.

Sicer pa ne vem ali je samo v glavi ali je dejansko, ampak kar naenkrat imam vecji libido kot prej ... ko bi le tako ostalo :D

Js sm mela isto menjavo tabletk kt vidve, sm pa mela probleme izključno z libidom. Ker je zarad tega trpela tut moja zveza, sm se odločla, da neham po ca. 4ih,5ih letih jemat KT. Odločitev je bla res težka, tle ni kej za rečt, ampak mislm, da se je splačal. Zdej čakam na prvo naravno menstro in sam upam, da me nau pobral od bolečin, k jo dobim. Drugih problemov sicr nimam (tok, tok, tok), libido se definitivno vrača :P
Edin smotan je, da zdej seksava s kondomi :? Ni hujšga - nobene spontanosti, kr žiučn rataš, k je treba tisto gumico odvit iz papirčka pa jo gor nataknt ... :roll: ampak bo treba vsaj neki mescou tko, pol bom pa posklusla še s tretjimi KT - u mislih mam Harmonet (če bo kej nucal-da nau isto kt pr prejšnih dveh).
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

nism prebrala al je že kera napisala...
ste slišale d bojo decembra yasminelle in yarina pršle na zelen recept?...a misli kjra zamenjat?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

MilkyWay napisal/-a:nism prebrala al je že kera napisala...
ste slišale d bojo decembra yasminelle in yarina pršle na zelen recept?...a misli kjra zamenjat?

a reees :D wau darilo za dedka mraza od zdravstva slovenije zame :D
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

MsN napisal/-a:Lahko bolj razlozis, katere tezave so ostale? Namrec jaz sem nekako pozitivno naravnana in verjamem, da mi bodo te kt izboljsale pocutje - glavoboli, brez energije, slaba volja, nihanja razpolozenja, pms na kradvat ipd.

Nihanje razpoloženja (čeprov se mi zdi, da se je tut to mal izboljšalo)...glavoboli ob prihodu M., ... ter moj libido, ki je še vedno na nuli!!
Še vedno se mi zdi, da sem precej preobčutljiva :roll:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Zaklenjeno