ti pa želim vse najboljše in sem vesela tele tvoje spremembe

študentka20 napisal/-a:princes semika napisal/-a:študentka20 napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?
ja se strinjam!in najslabše kar lahko nardiš zdaj je da se kuj spustiš v zvezo z njim,al pa niti ne v zvezo ampak kuj tak nekaj! najprej sama pri sebi razčisti kaj želiš in preboli bivšega,pol pa začni na sebi delat,šele nato pa pride drugi!
se popolnoma strinjam s teboj,
vsaka čast....
zakaj pa vsaka čast?sam dovol močn moreš bit,pa ti rata!
osamljena verjamem da ti bo ratalo ga prebolet!sam stikom z njim se izogibaj pa se bo vse uredilo! pa verjemi da je več kot preveč ribic v morju - lastne izkušnje!
osamljena napisal/-a:sem že vse nardila. slike izbrisala,iz telefona ga izbrisala, iz msn-ja,... vse kar me spominja nanj odstranila iz življenja. vstikih pa z njim lep čas nočem bit,trenutno me niti več ne mika da bi bila. sem spoznala kako me je imel za norca. sem odločena da ga pozabim
BIBI21 napisal/-a:sam jst res ne razumem kako lahka tok dopustite, da vas razpad veze tok ubija ... ok, sej men tud ni vseen, sam kaj naj sedaj zarad tega ker nisva več skupaj, umrem od žalosti in se zapiram med 4 stene in samevam ... punce, ven je treba it, uživat, pa se že najde kdo, ki je boljši...
PlayLejdi napisal/-a:vem...ampak trenutno mi ta tolažba ni koristna..da pride enkrat tisti ta pravi...a kaj do takrat pa naj bom vedno znova razočarana? le recept bi rabila, da ga čimprej prebolim.
da me ta razočaranja utrdijo...nevem...sem poskusila drugače, pa je enak rezultat kot pri ostalih. naveličana sem solz in trpljenja, pa vedno znova novih razočaranj. utrujena sem...dobesedno psihično utrujena.