Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

vau osamljena, tole je bilo pa lepo prebrat :) samo glej, da ne boš na koncu s tem fantom samo da bi bivšemu kaj dokazala in da ne boš še ti strla srčka komu ki si tega sploh ne zasluži.
ti pa želim vse najboljše in sem vesela tele tvoje spremembe :) srečno še naprej :bussi:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

študentka20 napisal/-a:
princes semika napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?

ja se strinjam!in najslabše kar lahko nardiš zdaj je da se kuj spustiš v zvezo z njim,al pa niti ne v zvezo ampak kuj tak nekaj! najprej sama pri sebi razčisti kaj želiš in preboli bivšega,pol pa začni na sebi delat,šele nato pa pride drugi!

se popolnoma strinjam s teboj,

vsaka čast....

zakaj pa vsaka čast?sam dovol močn moreš bit,pa ti rata!

osamljena verjamem da ti bo ratalo ga prebolet!sam stikom z njim se izogibaj pa se bo vse uredilo! pa verjemi da je več kot preveč ribic v morju - lastne izkušnje!

napisala sem vsaka čast, ker ima takšno razmišljanje, kot ga večino punc nima... žal očitno tudi ti ne(lahko je ogromno ribic v morju, ampak kaj, če si želimo le eno... po moje je pravilneje razčistit sama s seboj, nato pa vpletat druge osebe, ki so isto lahko prizadete, kot je bila ona...)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

če pa sem glih to napisala,da je treba najprej pri sebi razčistit in nato pridejo drugi! kar pa se drugih ribic tiče...tak se sam reče,vsaka ki tak razmišla,bo zelo dobro premislila preden se bo v zvezo spustila!:)

tak da sma istega mnenja!
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

osamljena napisal/-a:sem že vse nardila. slike izbrisala,iz telefona ga izbrisala, iz msn-ja,... vse kar me spominja nanj odstranila iz življenja. vstikih pa z njim lep čas nočem bit,trenutno me niti več ne mika da bi bila. sem spoznala kako me je imel za norca. sem odločena da ga pozabim :D

a sve mogoče imele istega tipa? :D

ker jaz delam enako, umikam se vstran od njega...da ga prebolim in zaživim znova, še pred božičem..upam. boljše da ga ne vidim, ne slišim...bo odšlo čimprej. sem mu rekla, da rabim čas, da bova potem lahko naprej mogoče ostala prijatla.

ampak me je strah....čez dan sem ok, sem v družbi ljudi, v službi...se zamotim....ampak zvečer ...ko noč ima svojo moč..bom pa spet jokala, in tega nočem več..ker zgledam naravnost katastrofalno, in nočem več te bolečine. čimprej naj gre vstran iz mojga srca... Se sprašujem, če je z mano kaj narobe, da nikoli nimam sreče v ljubezni, da sem že sedmič tako grdo razočarana.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

playlejdi nič ni narobe s tabo!verjamem da si razočaran,ampak verjemi da bo tudi k tebi prišel nekdo,ki mu boš pomenla vse! očitno oddajaš takšno energijo, da te privlačijo tisti s katerimi si potem razočarana! ampak ne skrbi,prišem bo TISTI!

pač vsaka izkušnja te utrdi in vidiš kje delaš napake,in tako delaš sama na sebi in teh napak ne ponavlaš! pozitivino naprej pa bo!:)
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

vem...ampak trenutno mi ta tolažba ni koristna..da pride enkrat tisti ta pravi...a kaj do takrat pa naj bom vedno znova razočarana? le recept bi rabila, da ga čimprej prebolim.
da me ta razočaranja utrdijo...nevem...sem poskusila drugače, pa je enak rezultat kot pri ostalih. naveličana sem solz in trpljenja, pa vedno znova novih razočaranj. utrujena sem...dobesedno psihično utrujena.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

sam jst res ne razumem kako lahka tok dopustite, da vas razpad veze tok ubija ... ok, sej men tud ni vseen, sam kaj naj sedaj zarad tega ker nisva več skupaj, umrem od žalosti in se zapiram med 4 stene in samevam ... punce, ven je treba it, uživat, pa se že najde kdo, ki je boljši...
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

^^ plajlejdi ... točno tako kot si sama napisala ...

i totally agree with you
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

BIBI21 napisal/-a:sam jst res ne razumem kako lahka tok dopustite, da vas razpad veze tok ubija ... ok, sej men tud ni vseen, sam kaj naj sedaj zarad tega ker nisva več skupaj, umrem od žalosti in se zapiram med 4 stene in samevam ... punce, ven je treba it, uživat, pa se že najde kdo, ki je boljši...

to nikakor...se zapiram med 4 stene in samevat, je največja napaka. že, da včasih rabiš čas za sebe, da bi sam, da prejokaš, premišljuješ...ampak ne vsak dan. mene je strah iti domov, ker zdaj v službi sem med ljudmi, ne premišljujem o tem in se smejim...doma pa bon spet s spomini...in bom šla danes nekam na pijačo, tolko da bom med ljudmi, da bo lažje...čeprav me je strah tega, ker vem da bom spet jokala, če ne prej, pa ko pridem domov, pred spanjem. Želim čimprej preboleti, biti vesela naprej, in nadaljevati z življenjem...bom pa res pazila, da se nebo spet ponovila ista zgodba. Moram!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

PlayLejdi, vsi smo tou dali skoz, tak ka bos verjetno tudi ti. Cas celi rane. :)
You want me to be something I can never ever be.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Foxy-lady napisal/-a:PlayLejdi, vsi smo tou dali skoz, tak ka bos verjetno tudi ti. Cas celi rane. :)

neje prvič to za mene..san že dala skoz to dostikrat, ampak san se navolila toga več, pa vidin ka se mi vseskozi ponavla. rada bi enkrat občutila srečo....obojestransko.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Te pa boš še malo mogla iskati... Al še boukše - čakaj ka tou najde tebe ;)
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

PlayLejdi napisal/-a:vem...ampak trenutno mi ta tolažba ni koristna..da pride enkrat tisti ta pravi...a kaj do takrat pa naj bom vedno znova razočarana? le recept bi rabila, da ga čimprej prebolim.
da me ta razočaranja utrdijo...nevem...sem poskusila drugače, pa je enak rezultat kot pri ostalih. naveličana sem solz in trpljenja, pa vedno znova novih razočaranj. utrujena sem...dobesedno psihično utrujena.

Sploh ne čakaj na tistega pravega ampak, zaživi življenje kot dekle, ki je željna novih spoznanjev, priporočam ti da ostaneš sama, oziroma ne stopaš v zvezo, dogovori se s prijateljicami za tematske večere in pred spanjem poskušaj svoj čas nameniti samo sebi in stvarem v katerih uživaš, naprimer preberi kakšno dobro in veselo knjigo, riši, planiraj izlet ali pa si napravi koledar dogodkov v decembru, lastnih dogodkov, npr. grem v gozd nabrat različne liste, plodove,...in si naredi sama svoj adventni venček, in tako naprej... v sebi poišči sebe in svojo dušo... to je moj najboljši način, ki je pomagal tudi meni, nekoč davno, ko sem bila zelo, zelo prizadeta. Sedaj pa sem punca, ki jo razveseljujejo majhne stvari, ki obožuje sladke malenkosti in ki v življenju počnem le to, kar želim in v čemer uživam... gledam na sebe in se spostujem, ter se mam najraje na svetu...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Včasih pa ne pomaga nič drugega kot sam čas.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Saj drugega niti ne preostane, kot čas. Samo čakaš lahko... Brez brige, sja medtem delam dosti zase, si pošlihtam stvari, ki so prej mirovale. Vendar je tisto tisti del, ta del ostaja prazen in manjka.
Tudi zdaj, ko se pritožujem tukaj in tako naprej...nebo nič spremenilo tega, kar se dogaja...preboleti bom ga morala...in je vse odvisno od časa.
Zaklenjeno