v bistvu se nism še nikol napila u ibr, največ kar se sm je blo tko, da se mi je vrtel u glavi..
 v bistvu se nism še nikol napila u ibr, največ kar se sm je blo tko, da se mi je vrtel u glavi.. 
Tok zelo sam parkrat.La Stella napisal/-a:mene pa sam zanima kolikokrat ste se že napil tko zlo da zase niste vedli?
 Tako slabo mi je bilo, da sem se treznila še dva dni po tistem. Me je kar sram, ko se tistega spomnim, ampak kaj mormo... kar je blo je blo ane. Je pa me izučil, da več ne pijem alkohola velik - sploh ne žganja, slabi spomini.
 Tako slabo mi je bilo, da sem se treznila še dva dni po tistem. Me je kar sram, ko se tistega spomnim, ampak kaj mormo... kar je blo je blo ane. Je pa me izučil, da več ne pijem alkohola velik - sploh ne žganja, slabi spomini.  Skoraj bi pršlo do zastrupitve in niti predstavljat si nočem kako bi razočarala sebe in starše. Ampak dobr no... smo bli mladi pa neumni.
 Skoraj bi pršlo do zastrupitve in niti predstavljat si nočem kako bi razočarala sebe in starše. Ampak dobr no... smo bli mladi pa neumni. 

cjooo, in da se ga človk tolk napije, da ga morjo pelat na praznjenje želodca...nimam besed. Nimam nč drugač prot temu, da folk pije, pač za dobro voljo, sproščenost...eni pač to ne znajo bit brez alkohola...saj ena mejapa tud more obstajat no. in nikol ne bom razumela kako se eni lahk hvaljo s tem kaka koma si bli, pa kaj so vse počeli, pa kok so kozlali itd...men se tak nedorasel  folk smili!
 cjooo, in da se ga človk tolk napije, da ga morjo pelat na praznjenje želodca...nimam besed. Nimam nč drugač prot temu, da folk pije, pač za dobro voljo, sproščenost...eni pač to ne znajo bit brez alkohola...saj ena mejapa tud more obstajat no. in nikol ne bom razumela kako se eni lahk hvaljo s tem kaka koma si bli, pa kaj so vse počeli, pa kok so kozlali itd...men se tak nedorasel  folk smili! sicer mi zdaj take stvari niso v ponos, ampak takrat pa mi je blo kr smešno, npr vgriznila sem kolega in kolegico, s tem da se sploh ne spomnim da bi istega kolega tisti večer videla. še vedno pa ne razumem, zakaj baje normalno hodim  in govorim, spomnim pa se ne
 sicer mi zdaj take stvari niso v ponos, ampak takrat pa mi je blo kr smešno, npr vgriznila sem kolega in kolegico, s tem da se sploh ne spomnim da bi istega kolega tisti večer videla. še vedno pa ne razumem, zakaj baje normalno hodim  in govorim, spomnim pa se ne  pa ne me skritizirat zdaj, včasih si je treba dat duška, vsak po svoje...bruham pa nikoli.
 pa ne me skritizirat zdaj, včasih si je treba dat duška, vsak po svoje...bruham pa nikoli.Picaboo napisal/-a:Nikoli! Ker mi ni fore in nikol nisem mela želje po tem! sploh pa tolk, da zase neb vedla, mislm,to je men čist
cjooo, in da se ga človk tolk napije, da ga morjo pelat na praznjenje želodca...nimam besed. Nimam nč drugač prot temu, da folk pije, pač za dobro voljo, sproščenost...eni pač to ne znajo bit brez alkohola...saj ena mejapa tud more obstajat no. in nikol ne bom razumela kako se eni lahk hvaljo s tem kaka koma si bli, pa kaj so vse počeli, pa kok so kozlali itd...men se tak nedorasel folk smili!
 pravzaprav redko kdaj sploh kaj spijem. bolj mi pašejo kakšni koktajli, drugega sploh več ne pijem, ker se mi je vse po vrsti zagabilo.
 pravzaprav redko kdaj sploh kaj spijem. bolj mi pašejo kakšni koktajli, drugega sploh več ne pijem, ker se mi je vse po vrsti zagabilo. 

), pa me je prijateljica spravljala k sebi (hvala bogu, da se je pojavila tam) z vodo. Ne vem pa, kako veš da je nekdo potreben pumpanja? Ne znam si predstavljati, ker je mojih prijateljev že veliko blo koma pijanih, pa se niso kaj dosti okoli sebe zavedali, ampak jih niso peljali pumpat.
), pa me je prijateljica spravljala k sebi (hvala bogu, da se je pojavila tam) z vodo. Ne vem pa, kako veš da je nekdo potreben pumpanja? Ne znam si predstavljati, ker je mojih prijateljev že veliko blo koma pijanih, pa se niso kaj dosti okoli sebe zavedali, ampak jih niso peljali pumpat.