Moja trenutna zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Koliko časa sta s fantom skupaj?
9 mesec laufa :)

Kako pogosto seksata?
kakor pogosto se le da :D

Je seks rutina ali so vama še vedno všeč igrice?
mogoče kdaj.. ampak se pol potrudva to popravit

Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate? ko sem v njegovem objemu, vem da je tam moje mest (mal osladnosti) ker je krasen v vsakem pogledu in ga ne dam :D

Imata kaj skupnega? kot stvari npr. album z vajinimi slikami, zbirko česarkoli, darilca..
Polhno njegovih cunj doma, k jih nosim kadar ga pogrešam :P pa slikce, pa darilca, ljubezen do glasbe,...

Si v zvezi resnično srečna?

če bi vidle moj nasmešek ko sem z njim tega ne bi blo treba vprašat :)

Kako si vaju predstavljaš čez 5 let? še kr v njegovem objemu v najini hišici pred kaminom z najnim kužkom ko se baševa s pico od dolharja :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
¤nina¤

Neprebrana objava Napisal/-a ¤nina¤ »

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 29. Mar. 2010 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: Moja trenutna zveza

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Kmalu bo 5 let.

Kako pogosto seksata?
Odvisno od razpoloženja, sigurno nekajkrat na teden (včasih več, včasih manj).

Ne bi rekla, da je rutina, kljub temu, da sva že kar relativno dolgo skupaj. Vedno se najde kaj novega. :)

Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate?
Vse. :D

Imata kaj skupnega? kot stvari npr. album z vajinimi slikami, zbirko česarkoli, darilca..
Po tolikem času je skupnega že marsikaj.

Ja. Kljub določenim vmesnim problemom in prepirom, ki so seveda povsod prisotni, se mi zdi, da je to tisto, kar lahko traja vse življenje.

Kako si vaju predstavljaš čez 5 let?
Definitivno na svojem (stran od vseh staršev) - mogoče za začetek stanovanje (kasneje hiša, ki jo imava v mislih že dokončano z vsemi podrobnostmi :D ), z otrokom in psom (ki si ga želim že vse življenje, pa ga doma nočejo)...
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

3.5 leta

Kako pogosto seksata?
trenutno ne, sma mela krizo in zdej se ponovno spuščama v te vode :D

ni bil ravno rutina, ampak boma od sedaj naprej vključevala več igric, da slučajno ze padema v rotuino

ker mi na sto in en način pokaže koliko mu pomenim, naredi vse zame in ko sva imela krizo, je naredil vse da bi jo rešila..

glede na to da že par let živiva na svojem imava ogromno skupnega..večinoma vse imava skupno :)

da, kljub vsem težavam, ki so bile, oz sedaj ko sva jih rešila, sem srečna kot še nikoli prej

zaenkrat še v najinem stanovanju(čez slabih 10 let pa v hiši), js bom pisala diplomo na podiplomskem študiju, najino podjetje bo še veliko bolj uspešno in verjetno bova pričakovala prvega otročka
:razz:
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a godnessa »

par dni več kot 2 leti :D

Kako pogosto seksata?
odvisn kokr se vidva. včasih nadoknadiva za par dni nazaj, al pa je par dni bolj igravo:D

ma rutina glih še ni, se je pa mal spremenil od začetka.ampak zdj znava mal začint vso to enoličnost ki pride zaradi premal časa in vsega.

ma tak mali medo je, ki me razdraž, pa je tok srčkan da mu itak nič ne morm.
ima tak odnos do mene, da sm kr ponosna na mojga fanta. me zna presenetit, in potolažit:P

uf ja skupnih je vlih stvari, slike bl jst spravlam in skupi dajem, ker mi je to v veselje, imava pa tud že celo zbirko spominkov...
skupni so nama pa še hišni lublenčki-mava 2 zelo nadležne podgance, k mi trenutno skačeta po mizi.

to se tud jst vprašam večkrat, pa mislm da si trenutn srečnejše zveze ne predstavljam. vedno je lahka bolš, sam da slabš ni.

glede na to kako kaže, bova oba še hodila v šolo in na izobraževanja. kak skupni stanovanček mogoče, ampak pustmo se presenetit ko pride do tja :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

5 let in 4 mesce točno! :D

Kako pogosto seksata?
Zelo odvisno, za moje pojme premalo, sam se vidva sam med vikendi... Ma ko seksava, je ful dobro... torej kvaliteta nad kvantieto! :wink:

Ne, najin sex ni rutina, ampak je neki vročega haha. Se pa učasih zgodi tudi kakšna seksualna kriza, ki jo mamo po moje vsi.

Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate? ful mi je sexy, lep, z njim mi je ušeč, zna me nasmejati, rad me razvaja s sladkarijami, imava skupne sanje za prihodnost, čeprav pa mava občasno krize, ki mi dajo misliti :(

Mam jez album, kamor stavim najine slikce in zravn pišm komentarje, mava ogromno skupnih darilc, spominov,...

Midva imava vzpone in padce. In ko so vzponi, sem tako srečna, da si ne predstavljam, da bi lahko bla bolj! Ko pa mava padce, je pa grozno. Ampak ker prevladujejo vzponi, sva še vedno skupaj.

V svojem stanovanju, oba mava službe in občasno potujeva, imava pa tudi že otroka al pa celo dva, pa psa :D. In imava se rada!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

neki malega več kot 1 leto

Kako pogosto seksata?
ponavadi enkrat dnevno, včasih več včasih manj

ni rutina, zaenkrat

pač najbolj zlat dečko na svtu je

ne, ničesar takega

ja
vseeno ne delam nekih dolgoročnih planov, bo kar bo...just go with the flow:)
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Ta mesec bo pol leta (sliši se malo, ampak je drugače, ker skupaj živiva)

Kako pogosto seksata?
:D

Med pravim dvema ni sex nikoli rutina - vedno je treba sprobavati kaj novega :)

To, da sva po parih urcah skupaj ugotovila, da sva "sorodni duši"... Ujemanje, razmišljanje, predanost drug drugemu..

Seveda - v zvezi se take stvari naberejo :)

Ja :hearts:. Zveza mi je srečo prinesla še na druge dele (družina, sprejemanje sebe, odvadla sem se določenih "navad" - vse, da bi najina zveza nemoteno laufala :))

Kako si vaju predstavljaš čez 5 let? Čas prinese svoje, ampak če bo šlo vse tako lepo naprej, se bova pomoje preselila čez kake 5 - 6 let v svoje stanovanje in si ustvarila svojo družino s tremi srčkanimi hudički :D
Zadnjič spremenil Black Kitty, dne 09. Nov. 2007 13:32, skupaj popravljeno 1 krat.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

1 leto in 3 mesece

Kako pogosto seksata?
Odvisno, večinoma pa vsak dan

Ne seks pri nama ni rutina, poiskušava nove položaje, nove igrače..

Hm.. Njegov karakter, dejstvo kako se je spremenil (na boljše) od kar je v moji družbi in tudi jaz sem se spremenila v pozitivno smer

Skupno stanovanje :D

Če ne bi bila srečna, ne bi bila z njim

Verjetno bova imela že drugega otroka, o poroki še nisva prepričana.. Vsekakor bova pa še vedno skupaj (no vsaj upam)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

točno danes je 1leto pa 7 mesecev :D

Kako pogosto seksata?
skoraj vedno ko je šansa..glede na to, da še oba živima doma pri starših se je treba pač vrei organizirat :) to je nekak povprečno 3-4x na teden..

vsekakor ni rutina..sma še mlada in se še spoznavama..je zelo razburljivo..

da mu res lahko zaupam, da sma najbolša kolega že več kot 4 leta, da je zelo pozoren do mene, da me ma res ful ful rad, kar mi vedno znova dokazuje.v glavnem res se ujemema ;)

jaaa...me 2 u medvedka-vsaj svojo polovičko..pa ogromno skupnih slik..

defenitivno. si sploh ne predstavljam, da bi bila s kom drugim.

uf..te boma oba stara 24..kaj pa vem..ziher boma se skupaj..oba boma proti koncu faksa..delala magisterij..pa upam, da se boma počasi preselila skupaj, ker se je res nepozabno zbudit ob mojem srčeku :wink:
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanjavi hudiček »

kmalu bo 5 let

Kako pogosto seksata?
skor vedno ko je možnost :D

ni rutina, rada sprobavama nove stvari.

ko me stisne v svoj objem sem v devetih nebesih :) to da mu lahko zaupam, me ima rad, imama enake želje in cilje za življenje...

v takem času se kar nekaj stvari nabere...slikic, daril,...

ja.

upam da boma še vedno zaljubljena.. v skupnem stanovanju in vsak z svojo službo.
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

3,5 leta

Kako pogosto seksata?
1x-2x na teden,zadnje čase malo več

ni rutina,tudi probava kaj novega in se igrava

pravi odnos,zna me spravit v dobro voljo,pove mi da me ljubi in mi to pokaže,oba delava kar naju veseli in imava podobne misli,ko se pogovarjava dokončujeva en drugemu stavke,skratka vse je kar sem vedno iskala

skupnega za enkrat še nimava nič,imam jaz škatlico z najinimi pismi in malenkostimi ki mi jih je podaril in mi veliko pomenijo

ja v zvezi sem zelo srečna,kot še nikoli in vem da je to tisti pravi in si želim z njim ostati za vedno in ustvariti družino,tako si tudi on želi

skupaj se bova vselila v stanovanje,pogovarjala se bova kako se bova čez dobri 2 leti poročila in dobila 1. otročička in da bom bila še vedno srečna in noro zaljubljena
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

Leto in 2 meseca

Kako pogosto seksata?
Vsaj enkrat na dan, kdaj tudi več... in načeloma skoraj vsak dan

Kdaj pa kdaj je nuja, strast (ko se mu nikakor ne morem upret), vendar je vedno potreba po novostih, eksperimentih..

On, njegov pogled, njegove besede.. vse na njem... vsak trenutek z njim

Skupno življenje, že od vsega začetka živiva skupaj.. in nekaj brez njega skoraj ne obstaja.. drugače pa imava skupno strast do motorjev.

Še nikoli tako....

Enako kot sedaj, samo da bomo trije, če ne že štirje...

[/b]
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Koliko časa sta s fantom skupaj? 3 leta in 10 mesecev :)

Kako pogosto seksata? Hm...vedno ko sva skup. To je ene 3-4 krat na teden. Edino če naj piči da mava kakšno rundo več :P

Je seks rutina ali so vama še vedno všeč igrice? Ni rutina, ni pa več to kar je bilo :oops:

Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate? Pravi zame? Mislim, da ne :cry:

Imata kaj skupnega? kot stvari npr. album z vajinimi slikami, zbirko česarkoli, darilca.. Ja,albume.

Si v zvezi resnično srečna? Žal ne vedno.

Kako si vaju predstavljaš čez 5 let? Nočem več misliti, niti si naju predstavljati za tako dolgo časa, ker ne vem če bo kaj iz tega.
[/b]
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

leto in pol

Kako pogosto seksata?
4 do 5 krat tedensko

uf še vedno je tak kot je bil prvič, super, zanimiv, vedno znova se spomniva kaj novega...

da naju veže neskončna ljubezenska vez, da si sploh ne predstavljava kako bi zdržala drug brez drugega, najlepše je ko vsak večer skupaj zaspiva...

midva imava skupen album z najinimi slikami... pa bi se še našlo kaj

absolutno, bolj kot kadarkoli...

verjetno že v skupnem stanovanju, in pa še vedno polna ljubezni...
Odgovori