Koliko časa sta s fantom skupaj?
Dve leti in 10 mesecev. 25 decembra bo tri leta
Kako pogosto seksata?
Tokrat kot nama paše
Je seks rutina ali so vama še vedno všeč igrice?
Odvisno od celotnega časa.Če je cel mesec u kurcu, potem zna bit cel mesec rutinast sex.kukr se nama da.Če je quiky tud ne palamudiva kej preveč
Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate?
večinoma vse, kakšna stvar pa tud ne LOL Predvsem to, da se dopolnjujeva, da gledava v isto smer, da imava iste cilje, da mi svojo ljubezen kdaj pokaže na tak način da sam dol padem,...Ker mi razlaga kje se to pa to kupi, pa to pa to nardi, pa zakaj je to pa to, da bom bolj, skratka dela me razgledano an vseh področjih, še posebej mizarskem
Ker me vedno razume in mi skuša pomagat če je kej narobe in ker prenaša moje muhe in občasno tečnobo.
Predvsem pa zato, ker je uredu in dober človek.
Imata kaj skupnega? kot stvari npr. album z vajinimi slikami, zbirko česarkoli, darilca..
Obadva vsak pr seb hraniva vse vstopnice (od kina, muzejev, česarkoli)+ to da hranim jst še polno ostalih predmetov in spominov.Mam prov posebno najino škatlico, kamor vse spravljam kar se mi zdi pomembnega.Pa seveda jaz imam njegova darilca, on moja, jst njegove umetniške skulpture, on moje medvedke

Slike imam pa večinoma jaz po cdjih ker pač on nima računalnika.
Si v zvezi resnično srečna?
Ko rečem kdajkoli da sem srečna se potem vse sfiži, tako da ne bom nič rekla.
Kako si vaju predstavljaš čez 5 let?
predstavljam si naju, kako sediva v najinem skupnem stanovančku pri meni doma ob zakurjenem kaminčku, ob nežnih odmevih lepih pesmi (ne rabim verjetno poudarjat od koga) in kako moj dragi v rokah drži najino malo kepico in jo pestva