Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

misliš, da ti bo katera dala iz usmiljenja? :eek:
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Killah_babe napisal/-a:*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:

NIma veze kok ve, vsaka punca je punca zase in vsaki paše kej druzga, tko da tkointko mora nanovo spoznat punco in prilagodit svoje znanje njej :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

McLarnovc napisal/-a:Vse tole napisano je en navaden bla bla bla.
Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
To je res. You've gotta up your game.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Killah_babe napisal/-a:*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:

jah ne, to spet ni nujno :)
lahko ima obdarjeno moškost, lahko je dal nevem kolk žensk čez, pa če se ni uspel naučit kako se z moškostjo upravlja , potem mu ne pomaga kilometrina :wink:
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

McLarnovc napisal/-a:Vse tole napisano je en navaden bla bla bla.
Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
Nisem rekel, da si ne bom našel punce. Samo mnenje me je zanimalo.
Jochie napisal/-a:misliš, da ti bo katera dala iz usmiljenja?
Ne iščem miloščine.
Joj, joj, fantje.

Sploh pa sem za odgovore ciljal na žensko populacijo. Punce še nisem imel, ker me punce, ljubezen in spolnost do nedavnega sploh niso zanimale, pač sem pozno dozorel.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

mene ubistvu nebi motlo.sam rajš bi mela mal izkušne ker mam 16 let in tko je...čeprav se usen znajdejo tudi taki v zvezah!!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Če nisi mel punce, ni panike. Sam mal pa je čudno, če se nikoli ne mečkaš s puncami. Takega, ki ima izkušnje s puncami p ani hodil z nobeno bi lahko mela, takega, ki je pa čisto brez izkušenj pa pomoje ne.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

Če kdaj naletim na tipa,ki prej nikoli ni imel punce pa bi bil star 22 let, zame ne bi bila nikakršna ovira..mogoče tudi misliš, če bi imele neizkušenega fanta.. Probat ni greh. :D Nikol se ne ve,kko se pol kot partner izkaže. Pa ponavad so lih najbl neizkušeni najbl pozorni do punce..Tk da so ponavad neizkušeni zame bl na udaru :)
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a azuc@r »

tuki usi neki govorite o zadovoljitvi pa kaj komu paše, jao , če je kemija je, če je ni je ni. prilagajat se morta tko al tko vedno oba. nikol ni samo edn dej drugi pa uzam...

to pa Fantin, da si pozno dozorel ni noben izgovor. sej človeka lih u puberteti meče, pa se pol eni zresnjo eni pa pač ne.. nevem, očitno te te stvari ne zanimajo lih preveč, pa ne čutš potrebe po tem... pol se pa čudmo da nataliteta slovencev upada :lol: :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ma ni to zdej neka groza, 22 let je še usen mlado ... Če so te bejbike začele zanimat šele zdej, pol go for it :) , lahko najdeš tako k je lih tko neizkušena in je dejstvo o tem ne bo odvrnlo.

Js osebno pa ne bi mela neizkušenga fanta ... pač se rada (na)učim kej nouga od njih, mam rada, da stvari že u štartu nekak laufajo ... in tut nimam nobene potrebe al pa želje bit nekomu prva in edinaaa :P
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

JA če jo zanima ji naj bi povedou..ne vem zakaj bi skrivou da ni meu nobene..
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

jah sej ne rabš skrivat pa se sramovat al pa karkoli, samo na veliko razlagat pa tut lih ni fajn...
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

azuc@r napisal/-a:jah sej ne rabš skrivat pa se sramovat al pa karkoli, samo na veliko razlagat pa tut lih ni fajn...
Tudi ne nameravam razlagat. Je res, da sem brez izkušenj, pač me v srednji šoli ni razganjalo oz. "metalo", kot pravite. Znam brzdat svoje spolne nagone.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

Fantin napisal/-a: pač me v srednji šoli ni razganjalo oz. "metalo", kot pravite. Znam brzdat svoje spolne nagone.

blagor se teb :D
Odgovori