McLarnovc napisal/-a:Vse tole napisano je en navaden bla bla bla. Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
Killah_babe napisal/-a:*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:
jah ne, to spet ni nujno lahko ima obdarjeno moškost, lahko je dal nevem kolk žensk čez, pa če se ni uspel naučit kako se z moškostjo upravlja , potem mu ne pomaga kilometrina
McLarnovc napisal/-a:Vse tole napisano je en navaden bla bla bla. Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
Nisem rekel, da si ne bom našel punce. Samo mnenje me je zanimalo.
Jochie napisal/-a:misliš, da ti bo katera dala iz usmiljenja?
Ne iščem miloščine.
Joj, joj, fantje.
Sploh pa sem za odgovore ciljal na žensko populacijo. Punce še nisem imel, ker me punce, ljubezen in spolnost do nedavnega sploh niso zanimale, pač sem pozno dozorel.
Če nisi mel punce, ni panike. Sam mal pa je čudno, če se nikoli ne mečkaš s puncami. Takega, ki ima izkušnje s puncami p ani hodil z nobeno bi lahko mela, takega, ki je pa čisto brez izkušenj pa pomoje ne.
Če kdaj naletim na tipa,ki prej nikoli ni imel punce pa bi bil star 22 let, zame ne bi bila nikakršna ovira..mogoče tudi misliš, če bi imele neizkušenega fanta.. Probat ni greh. Nikol se ne ve,kko se pol kot partner izkaže. Pa ponavad so lih najbl neizkušeni najbl pozorni do punce..Tk da so ponavad neizkušeni zame bl na udaru
tuki usi neki govorite o zadovoljitvi pa kaj komu paše, jao , če je kemija je, če je ni je ni. prilagajat se morta tko al tko vedno oba. nikol ni samo edn dej drugi pa uzam...
to pa Fantin, da si pozno dozorel ni noben izgovor. sej človeka lih u puberteti meče, pa se pol eni zresnjo eni pa pač ne.. nevem, očitno te te stvari ne zanimajo lih preveč, pa ne čutš potrebe po tem... pol se pa čudmo da nataliteta slovencev upada
Ma ni to zdej neka groza, 22 let je še usen mlado ... Če so te bejbike začele zanimat šele zdej, pol go for it , lahko najdeš tako k je lih tko neizkušena in je dejstvo o tem ne bo odvrnlo.
Js osebno pa ne bi mela neizkušenga fanta ... pač se rada (na)učim kej nouga od njih, mam rada, da stvari že u štartu nekak laufajo ... in tut nimam nobene potrebe al pa želje bit nekomu prva in edinaaa
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
azuc@r napisal/-a:jah sej ne rabš skrivat pa se sramovat al pa karkoli, samo na veliko razlagat pa tut lih ni fajn...
Tudi ne nameravam razlagat. Je res, da sem brez izkušenj, pač me v srednji šoli ni razganjalo oz. "metalo", kot pravite. Znam brzdat svoje spolne nagone.