Jz sm si zdej potegnla iz neta dvd od koncerta v Sarajevu (maj 2006) pa posnetek koncerta v Beogradu od letošnjega poletja...ej kaj bi dala da bi lahko šla vsaj še na 1 koncert
Toše je bil tut eden redkih, ki je v živo dejansko zvenel 100x bolš kot na cd-ju

Ko sem bla na koncertu sploh nisem mogla verjet da je tak glas možen - do takrat sem bla sigurna da so ga vsaj malo popravli za posnetek (sej veste, na cd-ju zna še Paris Hilton "pet")...Res vokalist prve klase
Edino kar mi je bilo na njemu malo manj všeč je bil njegov stilist

...včasih je bil res obupno oblečen (če se samo spomnemo tiste pikasto/črtaste rjavo bele majce, al pa pisanih črtastih oprijetih hlač...in pa seveda zmagovalne kričeče rdeče srajce z volančki

)...po drugi strani je bil pa včasih za pojest hudo oblečen...očitno je blo odvisno od tega al je njegov stilist zjutri vzel tablete al jih je pozabu (mal heca no, upam da mi ne zamerte

)
Drgač sm pa pr sebi opazla, da v bistvu sploh še nism dojela da njega dejansko ni več in ga tut nikol ne bo...parkrat sm se že zalotla pr mislih v stilu "Komi čakam da mine ta medijski cirkus, da bo pol spet vse po starem..." Več kot je teh zgodb o nesreči, Ljiljinih dolgovih, Andrijani ipd., bolj se mi zdi da je vse skupi sam en nesramen trač, Toše se je pa umaknu zato k čaka da se vse skup mal poleže...sam kaj ko to na žalost ni res