NeGrA napisal/-a:ja sam res, bogve kaj bo še vse spisano... na koncu bojo še pršli s kako izjavo, da je bil revež še živ not in da se je matral... js se pa s tem tolažm da je zaspal in se pač ni več zbudil... no pain pa to!!
js tud ja

NeGrA napisal/-a:ja sam res, bogve kaj bo še vse spisano... na koncu bojo še pršli s kako izjavo, da je bil revež še živ not in da se je matral... js se pa s tem tolažm da je zaspal in se pač ni več zbudil... no pain pa to!!
IZABELA napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Ka pa je blo z živo vadnov?Kaj je izjavla?
Živa Vadnov mislim, da se ni hotela okoristit na njegov račun. Se je parkrat srečala z njim in ga ima v zelo lepem spominu. Pa v oddaji Bonboniera na Papriki ga je gostila, ko je kuhal sarme, njami![]()
Za Lady je izjavla:
" Spoznala sva se, ko je imel promocijo albuma v Levu in takrat sem ga predstavila publiki. Ves čas, ko je bil na odru, me je držal za roko, dokler ni začel peti. Bil je izjemno nežen fant, predvsem pa spontan in se nikoli ni pretvarjal, da je kdo drug. Za vsakega je imel dobro besedo, ne glede na to, ali je bil poznan ali anonimen človek. Ko je snemal videospot, sem imela zlomljeno roko, tako da nisem mogla iti. Nazadnje sem ga videla pri Marlenni. Ne vem, kaj naj rečem, saj še vedno ne morem verjeti, da ga ni več."
Ja, pri Marlenni, ko je bila skrita gostja, kako jo je bil vesel... Pa ko ji je poljubil roko im rekel: Živa, Živice...
Eno oddajo Adam in Eva sta mu Živa in Mark Žitnik posvetila, kjer je bla debata o usodi al nekaj takega, žal me ni bilo doma, pa sem ujela le na koncu ...
grossi napisal/-a:zanimivo, da se mi prej sploh ni zdel blazno privlacen, ampak sam pac lustkan. zdej k ga gledam na fotkah in tko... zaljubila bi se u sekundi :-)
NeGrA napisal/-a:ja tiste oddaje se prou spomnm k sta se furala uzadi v avtu (on pa nina), uspredi je pač nekdo vozu pa managerka je bla zravn, sam zdej ne vem ... mislm da je bla taslovenska... kr je lih v slovenijo mensezdi takrat pršu... in je blo ful vse na hitr... pol sta šla v hotel, v sobo... pa sta se na balkonu še zajebavala... he he... pa managerka jih je nek preganjala kao da ni časa, onadva pa ful smejala se... res... kr uredu oddaja!!