Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

jemina napisal/-a:Meni je pa bedno, ker ne vem pri čem sem. Enkrat neku mutiva, drugič sploh nič ni. in to že 3 leta

In zakaj ga ne vprasas oz postavis pred dejstvo, da ti ze enkrat pove, kaj bi rad od tebe?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ker najbrž ve, kakšen odgovor bo dobila.

Vsaj meni je blo jasno, ko sem bla na istem. Ampak pol maš kašne trnutke, ko si kr u glavo ubijaš, da se bo spremenu, pa spremenu tvoj odnos do tebe.
Pa ni tko.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

osamljena napisal/-a:
*Laura* napisal/-a:
osamljena napisal/-a:kako boli ... :cry:
tri dni ga že nisem slišala pa nič
pogrešam ga :cry:

joj, lubica zlata, če pa sta narazen! nista več par... ne morš od njega pričakovat, da se bosta slišala vsak dan samo zato, da bo tebi lažje... lej jo...
drži se. pridejo boljši časi.

saj ne da bi pričakovala da se bova vsak dan slišala,ampak do zdaj je bilo tako,čeprav sva že tri mesece narazen. zdaj me je pa naenkrat izbrisal iz svojega življenja. kar naenkrat ga nebom več slišala pa nič... :cry:
ful mi je težko ker je zdaj naenkrat prekinil stike :cry:

Oprosti, ampak to je bilo dokaj pričakovano, se ti ne zdi?
morda on želi začeti na novo... ne zameri, ampak morda ga ti oviraš pri tem... pogovorita se o tem, kaj si on želi. Če te res želi ''izbirisati'' iz svojega življenja, mu tega ne boš smela zameriti. Kaj je že rekel moj dragi kolega iz tega foruma (citiram Jochie-a): ''Bivši so bivši z razlogom''.
In prav ima. Treba je iti naprej.
3 mesece je kratka doba. Želim ti veliko sreče, potrpežljivosti in strpnosti.
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

hmmm... moj nasvet tebi....

mislim, da si prebolela svojega bivšega fanta, nisi pa prebolela svojih napak...

ne pravim, da si delala napake, ampak, da po mojem mišlenju ti sama sebi nisi oprostila, ker si ga mela res rada on pa tebe žal ni imel, mislim, da si očitaš to krivdo...

glede za naprej ti svetujem, da sama pri sebi skleneš, da ga v družbi oziroma prijateljici ne boš več omenila, ko boš začela premišljevati o njem, sama sebe prisili v drugo stran razmišljanja, svetujem ti tudi, da vse njegove poklone, darila, spominke shraniš v škatlo pod posteljo ali v klet, ter da si malo preurediš sobo, vsekakor, da izbrišeš njegove ostanke iz vseh stvari, ki jih uporabljaš (telefon, messenger,...) ter da greš na kakšen kratek izlet, ali pa še vpišeš na kakšno aktivnost...

včasih pomaga že obisk knjižnjice...

upam, da ti bo moj nasvet koristil in ga boš vsaj malo upoštevala....
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

osamljena napisal/-a:mislim da bo kmalu posijalo sončece zame. :)
spoznala sem fanta ki je ful vredu,ob njem se počutim super. pa tud ko sem mu razložila da še prebolevam bivšega je rekel da bo počakal name.
takda napredujem. veliko se smejem,ne jokam več za bivšim,...
končno :D

ful fajn zate :wink: drži se!!

No, mi2 sva pa šla včeraj na kavo, se pogovorila, in se mela ful fajn. v bližnji prihodnosti se še vidiva, ker je res zakon vse to skup... da sva kolega in to... ful se štekava. se mi zdi, da še bojl kot takrat, ko sva nekaj mučkala brezveze...
Vesela jaz :D kočno!

včeraj je torej bil res poseben dan :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Mimi_M napisal/-a:osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?

ja se strinjam!in najslabše kar lahko nardiš zdaj je da se kuj spustiš v zvezo z njim,al pa niti ne v zvezo ampak kuj tak nekaj! najprej sama pri sebi razčisti kaj želiš in preboli bivšega,pol pa začni na sebi delat,šele nato pa pride drugi!
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

študentka20 napisal/-a:

ja se strinjam!in najslabše kar lahko nardiš zdaj je da se kuj spustiš v zvezo z njim,al pa niti ne v zvezo ampak kuj tak nekaj! najprej sama pri sebi razčisti kaj želiš in preboli bivšega,pol pa začni na sebi delat,šele nato pa pride drugi!

se popolnoma strinjam s teboj,

vsaka čast....
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

v bistvu si že en teden redno piševa,hodiva na pijače,... ful mi je všeč njegov način razmišljanja na svet,vedno se ful nasmejem z njim,skratka ful mi je všeč.
opazila pa sem da ful malo mislim na bivšega,če pa že pa mi ni več tako težko kot mi je bilo.včeraj sem izvedela da ima verjetno že drugo,sem malo jokala,pol je pa bilo že vredu. danes se pa že cel čas smejem itd.
spet se vse vrača v stanje kot je bilo pred bivšim. upam da za vedno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

osamljena napisal/-a:kako boli ... :cry:
tri dni ga že nisem slišala pa nič
pogrešam ga :cry:

ma saj meni je vseeno, sam se mi zdi, kot bi to pisala ena druga oseba, ker še nikol nisi omenila tega tipa, včeraj še pisala tak post ^^,
današnji post je pa tak, kot bi od zadnjega minil vsaj en mesec... Je pa komaj en dan.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

to je bilo ko sem izvedela da ima drugo. saj nisem rekla da sem ga pozabila pa da sem se v onega zaljubila.
povedala sem pač da si piševa z onim in da mi je ful všeč in da se po dolgem času spet ful smejem. nikjer nisem dobesedno napisala da sem bivšega do konca prebolela. vse ste narobe razumele.
pa tud nebom se hitro spustila v zvezo z onim. sva se že vse pomenila glede tega
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

princes semika napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:

se popolnoma strinjam s teboj,

vsaka čast....

zakaj pa vsaka čast?sam dovol močn moreš bit,pa ti rata!

osamljena verjamem da ti bo ratalo ga prebolet!sam stikom z njim se izogibaj pa se bo vse uredilo! pa verjemi da je več kot preveč ribic v morju - lastne izkušnje!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

sem že vse nardila. slike izbrisala,iz telefona ga izbrisala, iz msn-ja,... vse kar me spominja nanj odstranila iz življenja. vstikih pa z njim lep čas nočem bit,trenutno me niti več ne mika da bi bila. sem spoznala kako me je imel za norca. sem odločena da ga pozabim :D
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

osamljena napisal/-a:sem že vse nardila. slike izbrisala,iz telefona ga izbrisala, iz msn-ja,... vse kar me spominja nanj odstranila iz življenja. vstikih pa z njim lep čas nočem bit,trenutno me niti več ne mika da bi bila. sem spoznala kako me je imel za norca. sem odločena da ga pozabim :D

no vidiš da je ratolo! lepo :razz: :razz:
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

je bil že čas a ne? :D
hvala vsem ki ste mi stale ob strani in upam da mi še lep čas nebo treba pisat sem. za vse pa držim pesti da bo tudi vam uspelo prebolet.
Zaklenjeno