jemina napisal/-a:Meni je pa bedno, ker ne vem pri čem sem. Enkrat neku mutiva, drugič sploh nič ni. in to že 3 leta
In zakaj ga ne vprasas oz postavis pred dejstvo, da ti ze enkrat pove, kaj bi rad od tebe?
osamljena napisal/-a:*Laura* napisal/-a:osamljena napisal/-a:kako boli ...![]()
tri dni ga že nisem slišala pa nič
pogrešam ga
joj, lubica zlata, če pa sta narazen! nista več par... ne morš od njega pričakovat, da se bosta slišala vsak dan samo zato, da bo tebi lažje... lej jo...
drži se. pridejo boljši časi.
saj ne da bi pričakovala da se bova vsak dan slišala,ampak do zdaj je bilo tako,čeprav sva že tri mesece narazen. zdaj me je pa naenkrat izbrisal iz svojega življenja. kar naenkrat ga nebom več slišala pa nič...![]()
ful mi je težko ker je zdaj naenkrat prekinil stike
osamljena napisal/-a:mislim da bo kmalu posijalo sončece zame.![]()
spoznala sem fanta ki je ful vredu,ob njem se počutim super. pa tud ko sem mu razložila da še prebolevam bivšega je rekel da bo počakal name.
takda napredujem. veliko se smejem,ne jokam več za bivšim,...
končno
Mimi_M napisal/-a:osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?
študentka20 napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?
ja se strinjam!in najslabše kar lahko nardiš zdaj je da se kuj spustiš v zvezo z njim,al pa niti ne v zvezo ampak kuj tak nekaj! najprej sama pri sebi razčisti kaj želiš in preboli bivšega,pol pa začni na sebi delat,šele nato pa pride drugi!
osamljena napisal/-a:kako boli ...![]()
tri dni ga že nisem slišala pa nič
pogrešam ga
princes semika napisal/-a:študentka20 napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:osamljena, to je bilo pa hitro, taka sprememba?
ja se strinjam!in najslabše kar lahko nardiš zdaj je da se kuj spustiš v zvezo z njim,al pa niti ne v zvezo ampak kuj tak nekaj! najprej sama pri sebi razčisti kaj želiš in preboli bivšega,pol pa začni na sebi delat,šele nato pa pride drugi!
se popolnoma strinjam s teboj,
vsaka čast....
osamljena napisal/-a:sem že vse nardila. slike izbrisala,iz telefona ga izbrisala, iz msn-ja,... vse kar me spominja nanj odstranila iz življenja. vstikih pa z njim lep čas nočem bit,trenutno me niti več ne mika da bi bila. sem spoznala kako me je imel za norca. sem odločena da ga pozabim