Živela sem v hiši fantovih staršev (z njim nisva več skupaj). Ma ti povem, da me živ boh ne prepriča, da ponovno naredim takšen korak. Kuhala sem, prala, čistila, delala dnevne in nočne (večinoma nočne), po 12 ur, ko sem se malo naspala (če sem imela srečo), pa sem imela še celo hišo za zramat, tašči pomagat, da je prišla do kakšnega dodatnega evra z nekim delom na domom,... A izpadla sem pa ku največja prasica, kar jih je svet videl, ki ni vredna njenega sina za nič na svetu. Njen sinek je bil zlat, najboljši,... Dokler pa je bil problematik, ga je pa meni poturila in dala roke stran, da so meni vsi živci šli (po skoraj 10 kil, da sem bla ko les na drvo!). Mamin sinček? Ja, dokaj. Šlo je tako daleč, da sem si hotela kupiti garsonjero za 12 mio (v tistem delu so stanovanja blazno draga, ma za ljubi mir dam še več), pa mi banka ni odobrila kredita, ker sem imela premalo priliva na račun.
In ostala mi je še ena možnost: odhod. Ja, razumela sva se (včasih bolj, včasih manj), imela sem ga rada (bolj kot druge moške v mojem življenju, še vedno pa ne toliko, da bi bil pa moj epicenter, ker nikogar ne spustim toliko do sebe in se tudi ne navežem nanje), spodaj sem imela službo, ki sem jo rada opravljala (četudi je njega motilo, ker sva bila malo skupaj),...
Govorila sva o tem, da bi šla na svoje. Ampak on je želel narediti mansardno stanovanje v hiši njegovih tastarih. Po mvojem trmanju in dosegu NIČA, sem privolila, da bova pričela graditi v njihovi hiši. No, tašča je po tem koraku dobila še dodatno moč in kot kaže z sinčekom imela razne pogovore, ko sem jaz služila dinarce.
Ni me prenesla. Nikoli. Ampak je skrivala. Tudi jaz sem direktna, ne šparam jezika, dostikrat rečem, kar nebi bilo treba, ženem se za cilji, ne pustim se zajebavati, sem samostojna, odločna in obožujem svobodo, dihanje,... Podobno, kot ti.
Jaz sem od njega odšla. Podrejat pa se ne mislim. Kljub vsem plusom v zvezi, določenih minusov ne bom spregledala. In v življenju nikakor nočem biti svojemu dedu nadomestna mati! Ob prvih težavah bi pa šel jokcat k mamici... Da se ne smejem:D . Potem sem raje sama...