Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ni za kej :D
drgač se pa en rabš opravičevat.resda ljudje ne vemo vsega, mapak tako stvar bi pa res lahko vedla, razen če si tiste ure prešpricala oziroma sedela na ušesih :D (konec ot)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

hwala punce, sej se mi je zdel, da moram verjetno vseeno narediti 7 dni pavze. samo sem pol za vsak slučaj, ker nism bla sigurna, vzela tablet že včeraj in sem naredila potem 6 dni pavze. mislim da ne bo nič narobe, saj si s krajšanjem te pavze lahko tudi prestaviš dan menstruacije (tam do 3 dni), kot piše v navodilu. mislim da ne bo nobene panike.

itaq bom pa od zdaj naprej lepo jemala 21 dni in 7 dni pavze.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

hwala punce, sej se mi je zdel, da moram verjetno vseeno narediti 7 dni pavze. samo sem pol za vsak slučaj, ker nism bla sigurna, vzela tablet že včeraj in sem naredila potem 6 dni pavze. mislim da ne bo nič narobe, saj si s krajšanjem te pavze lahko tudi prestaviš dan menstruacije (tam do 3 dni), kot piše v navodilu. mislim da ne bo nobene panike.

itaq bom pa od zdaj naprej lepo jemala 21 dni in 7 dni pavze.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

am mene pa zanima kaj je lahko narobe...če zaužiješ večjo količino kontr. tabletk,...in če se ti to zgodi 2x?...mene zanima samo če katera ve...in nočem nekih očitkov...bla bla...
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

kolegica mi je lih včeraj povedla, da je enkrat vzela 2 naenkrat (diane), pa je bla zadeta :D drugo pa nič ni blo, vsaj ne da bi vedla..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

LoveLy* napisal/-a:am mene pa zanima kaj je lahko narobe...če zaužiješ večjo količino kontr. tabletk,...in če se ti to zgodi 2x?...mene zanima samo če katera ve...in nočem nekih očitkov...bla bla...

Hmmm...če jih zaužiješ preveč je seveda lahko kej narobe in glede na to da so to tablete polne hromonov, jst na tvojem mestu nebi probavala kako zgleda :wink:
drgač je pa men že po dveh precej slabo.
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

Po dveh mene fuuuul trebuh boli! res groza.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz sem ravno vceraj zaradi driske vzela 2, ker me je strah, da prva sploh ni imela ucinka, ce je sla po eni uri ven, pa mi ni bilo nic slabo po dveh tabletah. To je odvisno od posameznice in od kt, ki jih jemljes - verjetno je razlika, ali imas diane ali pa kaksne nizkohormonske.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Neeah »

Heeelp.
Hm.. Ker jemljem tabletke će od prvega spolnega odnosa in sm prebrala, da tabletke znajo ful vplivat na libido ane..(npr. predn sm jih začela jemat je blo vse kul, mi je pasal skoz, lepo normalno mokro je blo, ko sm jih začela jemat pa rabim 2uri da se mal navlaži in je bedno :S )me zanima pač. če bi zdj naredla odmor mal s tabletkami za kak mesec, dva, da bi vidla če res tabletke vplivajo na to, če bi se stanje pač popravlo..če preneham tabletke jemat zdj po 21dnevu mam sedm dnevni odmor potem pa ne jemljem..in ko spet hočem jemat pač..spet kot od začetka ne? Prvi dan menstruacije začnem. ?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

a bi lahko kontracepcijske kej vplivale na samo "pohoto" :D in s tem tud na nedoživljanje orgazma med seksom? :? ker potem jih tud jaz neham jemat heh
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

v navodilih piše, tam pod stranskimi učinki, da se libido lahko zmanjša.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

KittyKiss napisal/-a:a bi lahko kontracepcijske kej vplivale na samo "pohoto" :D in s tem tud na nedoživljanje orgazma med seksom? :? ker potem jih tud jaz neham jemat heh

jap, preizkušeno :? jst sm tablete menjala pa je blo boljše :) Drgač pa kar znajo vplivat, odvisno od organizma.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz sem pa z njimi prekinila, pa je zdaj tako naneslo, da jih moram spet začeti jemati. Samo en mesec brez njih. :D
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Mene pa ful neki zanima oz. me bolj skrbi..

Mam kolegico, ki jemle KT ene 3mesce neprestano ker noče met menstre (nevem kaj jo je pičlo :? ) Zanima me če je to kej nevarno, če bi imela kakšne posledice k bi nehala jemat oz. ko bi hotla met menstro ???

Hvala za odgvore
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Fak..prov prva beseda k mi je pršla na misel "o budala" :D ja škoduje jasno, kako nebi. Nj odraste ta tvoja prjatlca. če nebo nehala s tem početjem jo kr lepo zatož staršem, ji boš več dobrega kot slabega nredla.
Zaklenjeno