Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Gledala The Heartbreak Kid (ali po naše Sedem dni skomin) ...

Jeeeei, men osebno ful lušna lahkotna komedija, dejansko te nasmeji, Ben Stiller me kt ponavad ni razočaru :lach: , sploh določene scene so za zjokat smešne ... in pa konc, hihi, dečko je res slika.

Toplo priporočam :zustimm:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Jarhead - cist hud film. Priporocam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

The Lost Room - super tridelček! Mal spominja na Heroes in 1408. Je že kdo gledu?
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Kooončno sem si ogledala Petelinji zajtrk. Film je res vreden ogleda, superca je! Lahko smo ponosni na "naše", da so ustvarili tak dober film! :zustimm: Čista 10ka! :ja:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Dobro, da smo 2 dni fraj-mam vsaj čas gledati filme :flower:

Beneath (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0467167/
Zeloooo dober film. Na trenutne zelo srhljiv. In cel čas napet. Tudi konec kar preseneti. Film po mojem okusu.

Wrong Turn 2 (2007) - Hm...saj so mi zakon "grozljivke", vendar..mah to klanje mi totalno na živce gre. Film je bolj ogaben kot grozen.

The Bourne Ultimatum (2007) - za dol padet :D Fantatičen film! Non-stop dogaja. Niti sekunda ni tečna v filmu. Moram še ostala 2 dela pogledat. Zakon! 10/10
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Gledala Petelinji zajtrk. Zame je najboljši slovenski film do zdaj. Zgodba je super, igralci pa še boljši. Čeprav je film romantičen, so to romantiko prikazal na ful lep način, ne pa na osladen, ki je značilen za Hollywood. Čista 10ka :gut:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Je gledala mogoče katera že Žago 4?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

po ush teh pohvalah sm si tut jst ogledala petelinji zajtrtk in je rees dobr film..čeprov eni govorijo da je fuul golote,jo je ubistvu lih prou.ni nč neokusno.men je bil film res ušeč..čista 10ka :D
I Just Like Being Imperfect!!
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Aloha napisal/-a:Gledala The Heartbreak Kid (ali po naše Sedem dni skomin) ...

Jeeeei, men osebno ful lušna lahkotna komedija, dejansko te nasmeji, Ben Stiller me kt ponavad ni razočaru :lach: , sploh določene scene so za zjokat smešne ... in pa konc, hihi, dečko je res slika.

se popolnoma strinjam s tabo.res daleč najboljša komedija. ben stiller je res car. pa konec je tudi meni bil všeč k je malo drugačen kot pr ostalih, pač ni tisti tipičen hepi end :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

7 dni skomin :D ... Priporočam ogled filma. Meni osebno je bil eden boljših, sploh pa konec. Niti v sanjah si ne bi mogla predstavljat tazga konca. Full dobr film, res! :gut:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tudi jaz se strinjam glede 7 dni skomin. Že dolgo se nisem tako nasmejala ob filmu.

Sem pa pred kratkim gledala Stardust in je prav tako ful hud! Čeprav je kao "pravljica" gledalca pritegne, tako da z veseljem sledi zgodbi, pa tudi smešnih elementov ne manjka.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

A je kdo gledal Mr. Brooks?

Men je bil film zanimiv, sam konec mi ni lih jasen. Me zanima kako ste ga vi videli.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz sem ga gledala. Saj sem že nekje na prejšnih straneh pisala. Meni je zakon film. Zelo!

Konec...kaj je bil že konec? Če se ne motim to, da ga je hčerka zabodla z nožem. Ne? Samo je sanjal v bistvu to. Mater,sem že malo pozabila :oops:
skelet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skelet »

lolitaa napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Gledala The Heartbreak Kid (ali po naše Sedem dni skomin) ...

se popolnoma strinjam s tabo.res daleč najboljša komedija. ben stiller je res car. pa konec je tudi meni bil všeč k je malo drugačen kot pr ostalih, pač ni tisti tipičen hepi end :D

hm ce gres film gledat s staro mamo je verjetno malo neprijetno ko onadva tam na polno sopata, staro mamo pa skor kap zravn zadane. sm ga sla pa po enem tednu zopet gledat, tokrat s svojim tipom in je obcutek cist drugacen. film je res fenomenalen. ga vsekakor priporocam.
skelet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skelet »

kar se pa tice mr brooksa. on na koncu res samo sanja, da ga hcera ubije. drugace pa zivijo normalno naprej in to je to.

stardust se pa strinjam da je odlicen film. predvsem robert de niro je fantasticen.
Zaklenjeno