Gledala The Heartbreak Kid (ali po naše Sedem dni skomin) ...
Jeeeei, men osebno ful lušna lahkotna komedija, dejansko te nasmeji, Ben Stiller me kt ponavad ni razočaru , sploh določene scene so za zjokat smešne ... in pa konc, hihi, dečko je res slika.
Toplo priporočam
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kooončno sem si ogledala Petelinji zajtrk. Film je res vreden ogleda, superca je! Lahko smo ponosni na "naše", da so ustvarili tak dober film! Čista 10ka!
Dobro, da smo 2 dni fraj-mam vsaj čas gledati filme
Beneath (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0467167/ Zeloooo dober film. Na trenutne zelo srhljiv. In cel čas napet. Tudi konec kar preseneti. Film po mojem okusu.
Wrong Turn 2 (2007) - Hm...saj so mi zakon "grozljivke", vendar..mah to klanje mi totalno na živce gre. Film je bolj ogaben kot grozen.
The Bourne Ultimatum (2007) - za dol padet Fantatičen film! Non-stop dogaja. Niti sekunda ni tečna v filmu. Moram še ostala 2 dela pogledat. Zakon! 10/10
Gledala Petelinji zajtrk. Zame je najboljši slovenski film do zdaj. Zgodba je super, igralci pa še boljši. Čeprav je film romantičen, so to romantiko prikazal na ful lep način, ne pa na osladen, ki je značilen za Hollywood. Čista 10ka
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
po ush teh pohvalah sm si tut jst ogledala petelinji zajtrtk in je rees dobr film..čeprov eni govorijo da je fuul golote,jo je ubistvu lih prou.ni nč neokusno.men je bil film res ušeč..čista 10ka
Aloha napisal/-a:Gledala The Heartbreak Kid (ali po naše Sedem dni skomin) ...
Jeeeei, men osebno ful lušna lahkotna komedija, dejansko te nasmeji, Ben Stiller me kt ponavad ni razočaru , sploh določene scene so za zjokat smešne ... in pa konc, hihi, dečko je res slika.
Toplo priporočam
se popolnoma strinjam s tabo.res daleč najboljša komedija. ben stiller je res car. pa konec je tudi meni bil všeč k je malo drugačen kot pr ostalih, pač ni tisti tipičen hepi end
7 dni skomin ... Priporočam ogled filma. Meni osebno je bil eden boljših, sploh pa konec. Niti v sanjah si ne bi mogla predstavljat tazga konca. Full dobr film, res!
Tudi jaz se strinjam glede 7 dni skomin. Že dolgo se nisem tako nasmejala ob filmu.
Sem pa pred kratkim gledala Stardust in je prav tako ful hud! Čeprav je kao "pravljica" gledalca pritegne, tako da z veseljem sledi zgodbi, pa tudi smešnih elementov ne manjka.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Aloha napisal/-a:Gledala The Heartbreak Kid (ali po naše Sedem dni skomin) ...
Toplo priporočam
se popolnoma strinjam s tabo.res daleč najboljša komedija. ben stiller je res car. pa konec je tudi meni bil všeč k je malo drugačen kot pr ostalih, pač ni tisti tipičen hepi end
hm ce gres film gledat s staro mamo je verjetno malo neprijetno ko onadva tam na polno sopata, staro mamo pa skor kap zravn zadane. sm ga sla pa po enem tednu zopet gledat, tokrat s svojim tipom in je obcutek cist drugacen. film je res fenomenalen. ga vsekakor priporocam.