Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
azuc@r napisal/-a:Jochie napisal/-a:no angel....če bi ga blokirala na msn-ju, se ti to ne bi dogajalo...
nujno!
ja,lahko je rečt. ampak ko še nekaj čutiš do te osebe je to ful težko naredit. jaz bi na tvojem mestu še nekaj dni počakala pa vidla kako bo. verjamem da si spet dobila upanje,ker sem ga tudi jaz zdaj ko sva z bivšim v stikih.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
azuc@r napisal/-a:je težko ja če čutiš do nekoga tolk, samo je pa tuki potem močna volja, pa samospoštovanje... lahko potegneš črto že zdaj pa se rešiš, lahko pa upaš pa mogoče bo res kaj..samo nikol več ni isto....bodo samo še nove rane.
js ti predlagam da zbereš moč pa ga blokiraš, odklopiš, ker si zaslužiš več..
se strinjam, in menim da bi osamljena in noangel morali obe to upoštevat in uresničit!
no angel res da ne poznam tvoje celotne zgodbe kaj sta mela z bivšim.Ampak vseeno menim,da je bolje da enkrat zbereš moč in ga blokiraš na msn-ju,ne sprejmeš njegovih klicev.Dokler tega ne narediš znova se odpirajo še ne zaceljene rane in to prekleto boli.Sama sem šla letos čez to.In dokler mi je še pisal na msnju itd. sem mela upanje.Jaz,tepka,sem mu še šla povedat kako ga pogrešam,da velik mislim na njega..obljubljal je vse,vendar na koncu še bolj prizadel čeprav sva od konce najine zveze blo tud nekje 2-3 mesce.Dokler nisem en dan,ko je na msnju me v jok znova spravil ga samo blokirala in s tem ga za vedno zbrisala iz svojega življenja.Zdaj po tolkem času še kdaj pošlje kak sms,tud srečala sem ga že nažalost..ampak pozdravim ga kot samo znanca in grem svojo pot.Zdaj me ne prizadene več.Če ne bi pa takrat potegnila črte čez njega,vprašanje kaj bi blo danes.Kaj dobrega sigurno ne.
osamljena bodi previdna.Ne pusti,da te znova slučajno prizadene.
pa vso srečo obema :bussi:
osamljena bodi previdna.Ne pusti,da te znova slučajno prizadene.
pa vso srečo obema :bussi:
Hvala vsem za odgovore ... Sej mogoč bi res mogla to nardit (ga blokirat itd.), ampak problem je tud v tem, ker midva sma sošolca in se na večih predavanjih vidima, in zdej ko sma se pogovarjala, me bo zihr pozdravu, pa se ne bom mogla kr stran obrnat in ga ignorirat ... Sam vem pa, da bo to, če boma v "prijatlskih" odnosih, sam še poslabšalo vse. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- ErzulieNo6
- Sramežljivka
Živjo, spet jaz v tem topicu
Pogrešam ga, nisma se videla od junija. V začetku septembra sva si nekaj pisala prek smsov, potem nič, danes dobim razglednico, katero je poslal iz kraja kjer je delal. Vedno se mi plete po mislih, čeprav vsi mislijo, da sem ga prebolela. Bojim se, da bo sedaj kot bruc našel drugo. No ja skoraj zagotovo jo bo, samo jaz nebi tega rada vedela

Pogrešam ga, nisma se videla od junija. V začetku septembra sva si nekaj pisala prek smsov, potem nič, danes dobim razglednico, katero je poslal iz kraja kjer je delal. Vedno se mi plete po mislih, čeprav vsi mislijo, da sem ga prebolela. Bojim se, da bo sedaj kot bruc našel drugo. No ja skoraj zagotovo jo bo, samo jaz nebi tega rada vedela

*Laura* napisal/-a:ErzulieNo6 napisal/-a:jaz nebi tega rada vedela
ja, to je najtežje. ko veš da ima novo... šele takrat sem ugotovila, da ga v resnici nisem prebolela.![]()
![]()
![]()
ne morem več. sem mislila, da je ok. pa ni. nikoli ne bo ok. ker en ostane za zmeraj. pri meni bo to On...
ja, to je najhujš, ko veš da ima drugo, al pa če ga vidiš z drugo... mene zvije že samo misel na to..pa se že 1 let trudm pa ne gre...ko ti je edn vse ti je vse...ampk vse se zgodi z razlogom, samo da ga kasnej vidmo..js vrjamm u to....drugač pa času mormo dat čas pa seb zaupat da bomo zmogle, pa da bomo ljubljene

kokr je reku Toše: kad pukne na dva dijela nije vrijedno
jer više ne kuca k'o jedno
srce nije kamen.
ampk se pozdravi vse, samo zaupat;)
[quote="azuc@r]
srce nije kamen.
[/quote]
sliši se fantastičen ''recept'' za prebolevanje. ampak kaj, ko ga ne moreš ponotranjit in preprosto verjet v to. ampak verjameš le še v to, da se ti 2 polovici še vedno lahko združita...
srce nije kamen.
[/quote]
sliši se fantastičen ''recept'' za prebolevanje. ampak kaj, ko ga ne moreš ponotranjit in preprosto verjet v to. ampak verjameš le še v to, da se ti 2 polovici še vedno lahko združita...

*Laura*, to te ubija, počas ampk močno, če vrjameš v to...vrjem, presneto dobr vem kuko je to, sm dolh upala, pa vidm da PREDOLH!
tut če se spet združta, vrjemi da ne bo isto, tut on ne bo pristen.. vem kolk to boli, sm mela par mescov nazaj ravn zard tega nezgodo, sm ga vidla z mojo sosedo se za roke držat..pa sm skup padla pa na glavo, prstala v komi z počeno lobanjo pa možganskimi krvavitvami.. pa sm na bolniški zdj še cel let prisiljeno, samo zard enga IDIOTA, mene je koma zbrihtala, pa zdj vem kok on ni vredn mojga življenja, vrjem, nj še tolk boli, prej greš stran, prej boš boljše..boli, ja, sej bo še dolh, ampk vsakič manj...moramo bit močne, si zaslužmo mnogo več!
tut če se spet združta, vrjemi da ne bo isto, tut on ne bo pristen.. vem kolk to boli, sm mela par mescov nazaj ravn zard tega nezgodo, sm ga vidla z mojo sosedo se za roke držat..pa sm skup padla pa na glavo, prstala v komi z počeno lobanjo pa možganskimi krvavitvami.. pa sm na bolniški zdj še cel let prisiljeno, samo zard enga IDIOTA, mene je koma zbrihtala, pa zdj vem kok on ni vredn mojga življenja, vrjem, nj še tolk boli, prej greš stran, prej boš boljše..boli, ja, sej bo še dolh, ampk vsakič manj...moramo bit močne, si zaslužmo mnogo več!
omg... mene je tud tako strah dneva ko bom zvedla da ima novo.. takrat mi bo pa pomoje kr srce odpovedu
pozabit ga pa ne morm, že zato ne ker ga itak skos videvam... pred njim se delam kot da je vse kul, sem nasmejana, se pogovarjam kot da nič ni bilo, kot da sem ga že čisto prebolela...samo vem da ga ne bom dokler ne bom kakšnega novega spoznala, pa še takrat ne vem če..