Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

no angel....če bi ga blokirala na msn-ju, se ti to ne bi dogajalo... :wink:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a azuc@r »

Jochie napisal/-a:no angel....če bi ga blokirala na msn-ju, se ti to ne bi dogajalo... :wink:

nujno!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

azuc@r napisal/-a:
Jochie napisal/-a:no angel....če bi ga blokirala na msn-ju, se ti to ne bi dogajalo... :wink:

nujno!

ja,lahko je rečt. ampak ko še nekaj čutiš do te osebe je to ful težko naredit. jaz bi na tvojem mestu še nekaj dni počakala pa vidla kako bo. verjamem da si spet dobila upanje,ker sem ga tudi jaz zdaj ko sva z bivšim v stikih.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

osamljena napisal/-a:
azuc@r napisal/-a:

nujno!

ja,lahko je rečt. ampak ko še nekaj čutiš do te osebe je to ful težko naredit.
Ne pa ni.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

je težko ja če čutiš do nekoga tolk, samo je pa tuki potem močna volja, pa samospoštovanje... lahko potegneš črto že zdaj pa se rešiš, lahko pa upaš pa mogoče bo res kaj..samo nikol več ni isto....bodo samo še nove rane.
js ti predlagam da zbereš moč pa ga blokiraš, odklopiš, ker si zaslužiš več..
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

azuc@r napisal/-a:je težko ja če čutiš do nekoga tolk, samo je pa tuki potem močna volja, pa samospoštovanje... lahko potegneš črto že zdaj pa se rešiš, lahko pa upaš pa mogoče bo res kaj..samo nikol več ni isto....bodo samo še nove rane.
js ti predlagam da zbereš moč pa ga blokiraš, odklopiš, ker si zaslužiš več..

se strinjam, in menim da bi osamljena in noangel morali obe to upoštevat in uresničit!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

no angel res da ne poznam tvoje celotne zgodbe kaj sta mela z bivšim.Ampak vseeno menim,da je bolje da enkrat zbereš moč in ga blokiraš na msn-ju,ne sprejmeš njegovih klicev.Dokler tega ne narediš znova se odpirajo še ne zaceljene rane in to prekleto boli.Sama sem šla letos čez to.In dokler mi je še pisal na msnju itd. sem mela upanje.Jaz,tepka,sem mu še šla povedat kako ga pogrešam,da velik mislim na njega..obljubljal je vse,vendar na koncu še bolj prizadel čeprav sva od konce najine zveze blo tud nekje 2-3 mesce.Dokler nisem en dan,ko je na msnju me v jok znova spravil ga samo blokirala in s tem ga za vedno zbrisala iz svojega življenja.Zdaj po tolkem času še kdaj pošlje kak sms,tud srečala sem ga že nažalost..ampak pozdravim ga kot samo znanca in grem svojo pot.Zdaj me ne prizadene več.Če ne bi pa takrat potegnila črte čez njega,vprašanje kaj bi blo danes.Kaj dobrega sigurno ne.

osamljena bodi previdna.Ne pusti,da te znova slučajno prizadene.

pa vso srečo obema :bussi:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hvala vsem za odgovore ... Sej mogoč bi res mogla to nardit (ga blokirat itd.), ampak problem je tud v tem, ker midva sma sošolca in se na večih predavanjih vidima, in zdej ko sma se pogovarjala, me bo zihr pozdravu, pa se ne bom mogla kr stran obrnat in ga ignorirat ... Sam vem pa, da bo to, če boma v "prijatlskih" odnosih, sam še poslabšalo vse. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

ja,upam da se bo dobro izteklo in da bom vseeno srečna.
še vedno ga imam zelo rada.
ne vem kaj naj. zelo si želim bit nazaj z njim,po drugi strani me je pa kar malo strah da bom spet trpela. čeprav zdaj vem da je ščasoma bolje. ampak,če nebom poskusla ne bom vedla kako bi lahko bilo.
Uporabniški avatar
ErzulieNo6
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ErzulieNo6 »

Živjo, spet jaz v tem topicu :/

Pogrešam ga, nisma se videla od junija. V začetku septembra sva si nekaj pisala prek smsov, potem nič, danes dobim razglednico, katero je poslal iz kraja kjer je delal. Vedno se mi plete po mislih, čeprav vsi mislijo, da sem ga prebolela. Bojim se, da bo sedaj kot bruc našel drugo. No ja skoraj zagotovo jo bo, samo jaz nebi tega rada vedela :cry:
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

ErzulieNo6 napisal/-a:jaz nebi tega rada vedela :cry:

ja, to je najtežje. ko veš da ima novo... šele takrat sem ugotovila, da ga v resnici nisem prebolela. :cry: :cry: :cry:
ne morem več. sem mislila, da je ok. pa ni. nikoli ne bo ok. ker en ostane za zmeraj. pri meni bo to On...
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

*Laura* napisal/-a:
ErzulieNo6 napisal/-a:jaz nebi tega rada vedela :cry:

ja, to je najtežje. ko veš da ima novo... šele takrat sem ugotovila, da ga v resnici nisem prebolela. :cry: :cry: :cry:
ne morem več. sem mislila, da je ok. pa ni. nikoli ne bo ok. ker en ostane za zmeraj. pri meni bo to On...

ja, to je najhujš, ko veš da ima drugo, al pa če ga vidiš z drugo... mene zvije že samo misel na to..pa se že 1 let trudm pa ne gre...ko ti je edn vse ti je vse...ampk vse se zgodi z razlogom, samo da ga kasnej vidmo..js vrjamm u to....drugač pa času mormo dat čas pa seb zaupat da bomo zmogle, pa da bomo ljubljene :)

kokr je reku Toše: kad pukne na dva dijela nije vrijedno
jer više ne kuca k'o jedno
srce nije kamen.

ampk se pozdravi vse, samo zaupat;)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

[quote="azuc@r]
kokr je reku Toše: kad pukne na dva dijela nije vrijedno
jer više ne kuca k'o jedno
srce nije kamen.
[/quote]

sliši se fantastičen ''recept'' za prebolevanje. ampak kaj, ko ga ne moreš ponotranjit in preprosto verjet v to. ampak verjameš le še v to, da se ti 2 polovici še vedno lahko združita... :cry:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

*Laura*, to te ubija, počas ampk močno, če vrjameš v to...vrjem, presneto dobr vem kuko je to, sm dolh upala, pa vidm da PREDOLH!
tut če se spet združta, vrjemi da ne bo isto, tut on ne bo pristen.. vem kolk to boli, sm mela par mescov nazaj ravn zard tega nezgodo, sm ga vidla z mojo sosedo se za roke držat..pa sm skup padla pa na glavo, prstala v komi z počeno lobanjo pa možganskimi krvavitvami.. pa sm na bolniški zdj še cel let prisiljeno, samo zard enga IDIOTA, mene je koma zbrihtala, pa zdj vem kok on ni vredn mojga življenja, vrjem, nj še tolk boli, prej greš stran, prej boš boljše..boli, ja, sej bo še dolh, ampk vsakič manj...moramo bit močne, si zaslužmo mnogo več!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

omg... mene je tud tako strah dneva ko bom zvedla da ima novo.. takrat mi bo pa pomoje kr srce odpovedu :? pozabit ga pa ne morm, že zato ne ker ga itak skos videvam... pred njim se delam kot da je vse kul, sem nasmejana, se pogovarjam kot da nič ni bilo, kot da sem ga že čisto prebolela...samo vem da ga ne bom dokler ne bom kakšnega novega spoznala, pa še takrat ne vem če.. :/
Zaklenjeno