Kako ga bolje spoznati?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Fanika napisal/-a:
kaj pa če debata ne bo stekla?(najbrž ni zainteresirana ne..ja sej že poznam odgovor ):roll: :cry: tisoč slabih stvari in bedarij mi hodi po glavi!

Če želiš, da debata ''steče'', ne misli na to, kaj vse lahko gre narobe. :wink:
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Bejb* »

Ne vem, jaz bi na tvojem mestu pristopila do njega in začela pogovor nekako takole: "Živjo, midva pa sva se večkrat srečala, ampak se še nisva spoznala, ne? Jaz sem ____ [tvoje ime]." In mu podaj roko, pa bo že on na potezi, torej si za kratek čas lahko oddahneš, saj bo on nadaljeval pogovor. :D Nekako se bo sigurno odvilo, nič bat in tudi takšen ali podoben začetek ne bi izgledal prav nič vsiljivo. Kvečjemu bo vesel, ker te zanima kdo je in bo mogoče stopil iz njegove lupine ter se malo odprl... Vprašaj ga, če veliko zahaja tja (v tisti lokal ali kjer se srečujeta) ipd., tem za pogovor je pravzaprav veliko, samo začetek je težak, potem pa vse nekako steče. Pri meni pogovor ni bil še nikoli problem, bolj je bilo v vprašajih ohranjanje stikov, ker takrat šele vidiš kdo je zainteresiran in kdo ne. Z večino smo ostali samo pri pozdravljanju, z nekaterimi pa tudi kolegi, ampak sem si že rekla, da odslej naj tip naredi prvi korak, ker bo tako še najbolje in bom vedela pri čem sem. Tipi v primeru, da punca začne prvi korak, znajo stvari zaviti v "celofan" in mencajo in mencajo, na koncu še kakšna brihta izjavi, da se je ogrel zame ravno takrat, ko sem jaz izgubila zanimanje zanj, skratka svašta. :D Zato raje pustim, da mene kdo "pocuka" za rokav in začne pogovor. :D No, vsekakor pa ti kar pogumno poskusi in imej ves čas v mislih, da izgubiti nimaš ničesar. :wink:
Metto
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Metto »

Oh, ko bi se konstruktivnih odgovorov nadejal tudi v tem topicu: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... %c4%8desni
Uporabniški avatar
une_etoile
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a une_etoile »

okei...js mam tut en mičken problemček...

ka pa če ti naprimer je tip ušeč, veš ime, priimek, kje je doma, maš številko, msn naslov,..

in pol ko se upogumiš in napiseš mesič al pa ne vem na msn-ju kei..pa ti on ne odpiše?!

ka pa nej pol naredim???

HILFE :D
"People laughed at the way I dressed, but that was secret of my success. I didn't look like anyone" Coco Chanel.
Uporabniški avatar
Hotty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ...home...

Neprebrana objava Napisal/-a Hotty »

une_etoile napisal/-a:okei...js mam tut en mičken problemček...

ka pa če ti naprimer je tip ušeč, veš ime, priimek, kje je doma, maš številko, msn naslov,..

in pol ko se upogumiš in napiseš mesič al pa ne vem na msn-ju kei..pa ti on ne odpiše?!

ka pa nej pol naredim???

HILFE :D

Po moje je problem v tem, če tip ne ve točno kdo si. Raje osebno pristopi do njega, ko se bosta kje srečala, pa se mu predstavi, pa reči da si ti tista, ki si mu pisala. Ker če nisi telefonske dobila od njega, al pa msn naslova, bo mislil, da si obsedena, pa da ga ne vem zasledueš al kaj takega :D
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Predstavi se, da bo vedel kdo si. Raje pa kalkuliraj tudi na možnost, da je fant v zvezi.
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Kaj pa če ti je en tip blazno simpatičen in vse, sam ga zmerom vidiš v družbi kopice prijateljov :? .
Uporabniški avatar
Fanika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: na lepšem:))

Neprebrana objava Napisal/-a Fanika »

Ja BeLLi zna bit problem...nevem al pa jst preveč pretiravam..ampak jst res nism tolk pogumna da bi do njega stopila :?

sm se opogumljala kr neki časa pa ni blo nč,kr je tko kot si ti rekla večino časa obkrožen s prijatelji,jst pa nebi neki tja uletela pa vrgla vn kako neumno! :oops:
no poznam njegovga frenda kukr sm že rekla,sm mu omenila,ubistvu kr dost jasno povedla kako je stanje,tko da če bi hotel bi razumel ampak...mene je samo enkrat bežno po telefonu omenu to(nič konkretnega),njemu gotovo ni nč reku kr ni opazit niti najmanjše spremembe tko da spet smo obstal...nevem si kaj mislt o novonastli situaciji.. :roll: :roll: kr telefonsko dobit pa mu sms poslat...pa nevem če bi..kje pa naj telefonsko dobim,a mislte da se upam še kaj tega prjatla o tem sprašvat po taki reakciji..

al sm ušeč temu prjatlu,al je samo ljubosumen nanj ker pozornost ni namenjena njemu..nevem no,ta prjatu mi pa nivšeč tko da.. :roll: :evil:
ja se kr neki komplicira že use to..groza :roll: :razz:
Lp :hallo:
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

faniii stop do njega!! js sm tut to nardila in sma še zdj skup. sam pomisli, da tega nikol ne nardiš, pa si bo upala druga in ga bo ona dobila, si se boš lahk pa sam bo glavi tolka :box:
al pa če greš na wc takrat kot on, pa mu pač tam neki rečeš... uglavnem naredi to, ker je očitno preveč sramežjiv in si ne upa, in kdor je tak, je že en znak da je vredu.. res :)
vso srečo ti želim!!
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

lej...če pač hote ven skupi na zabave pa to...se enkrat k njemu prised...pa se začnita ment...al pa pejt kr do njega (vem, da je težk it...kr mam jz tut s tem probleme, sam pol ku grem je pač oky :D) in mu pač reč da bi ga rada bolja spoznala, da se ti pač zdi zanimiv, pa če ti lahka da svojo cifro al pa msn, da bi ga še bolje spoznala

kr opoogum se, pa bo vse še oky :D...pa čim prej :wink: ..pa vlk sreče
Uporabniški avatar
mikeylove*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikeylove* »

fanii, pejt do njega..! probat ni greh, tko da kr pogumno..!! Ne se bat:)

No, js pa mam en drug problem: fant, ki mi je všeč, je res ful fajni, poznava se, pogovarjava se in vse..sam on ne ve, da mi je všeč; čeprov so včasih trenutki, ko se sam gledava in noben nč ne reče....kk nej mu povem?!? res se dobro razumeva, super je..sam mene je tko strah mu povedat, ker me je strah odgovora..sam bi mu po eni strani res rada povedala.. :roll:

p.s.: mal je zmeden post, sam..res sm že čist paf zarad njega, ker skos sam na njega še mislim!!!! :cry:
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Piši mu, nimaš nič za zgubit;) držimo pesti;)
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

_*lunca*_ napisal/-a:lej...če pač hote ven skupi na zabave pa to...se enkrat k njemu prised...pa se začnita ment...al pa pejt kr do njega
Če. Če se ta tip pojavlja na zabavah, kjer se tudi ona. Kaj pa, če se ne?
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

Nannya-1 napisal/-a:
_*lunca*_ napisal/-a:lej...če pač hote ven skupi na zabave pa to...se enkrat k njemu prised...pa se začnita ment...al pa pejt kr do njega
Če. Če se ta tip pojavlja na zabavah, kjer se tudi ona. Kaj pa, če se ne?

če je napisala,da ven hodjo skup...pol itaq, da sta skupi na zabavah

mikeylove*...probi mu kej namignat, pač po ovinkih mu probi povedat, da ti je pač všeč
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

eno vprašanje:
kaj bi ve naredile, če bi vam bil en fant fuuuuul všeč, pa bi si upale vstopiti v stik z njim (npr.msn), ampak bi vedele da je njemu ena druga punca všeč,čeprav on njej naj ne bi bil. bi vseeno poiskusile?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Odgovori