Fanika napisal/-a:
kaj pa če debata ne bo stekla?(najbrž ni zainteresirana ne..ja sej že poznam odgovor ):roll:tisoč slabih stvari in bedarij mi hodi po glavi!
Če želiš, da debata ''steče'', ne misli na to, kaj vse lahko gre narobe.

Nekako se bo sigurno odvilo, nič bat in tudi takšen ali podoben začetek ne bi izgledal prav nič vsiljivo. Kvečjemu bo vesel, ker te zanima kdo je in bo mogoče stopil iz njegove lupine ter se malo odprl... Vprašaj ga, če veliko zahaja tja (v tisti lokal ali kjer se srečujeta) ipd., tem za pogovor je pravzaprav veliko, samo začetek je težak, potem pa vse nekako steče. Pri meni pogovor ni bil še nikoli problem, bolj je bilo v vprašajih ohranjanje stikov, ker takrat šele vidiš kdo je zainteresiran in kdo ne. Z večino smo ostali samo pri pozdravljanju, z nekaterimi pa tudi kolegi, ampak sem si že rekla, da odslej naj tip naredi prvi korak, ker bo tako še najbolje in bom vedela pri čem sem. Tipi v primeru, da punca začne prvi korak, znajo stvari zaviti v "celofan" in mencajo in mencajo, na koncu še kakšna brihta izjavi, da se je ogrel zame ravno takrat, ko sem jaz izgubila zanimanje zanj, skratka svašta.
Zato raje pustim, da mene kdo "pocuka" za rokav in začne pogovor.
No, vsekakor pa ti kar pogumno poskusi in imej ves čas v mislih, da izgubiti nimaš ničesar. 

une_etoile napisal/-a:okei...js mam tut en mičken problemček...
ka pa če ti naprimer je tip ušeč, veš ime, priimek, kje je doma, maš številko, msn naslov,..
in pol ko se upogumiš in napiseš mesič al pa ne vem na msn-ju kei..pa ti on ne odpiše?!
ka pa nej pol naredim???
HILFE

kr telefonsko dobit pa mu sms poslat...pa nevem če bi..kje pa naj telefonsko dobim,a mislte da se upam še kaj tega prjatla o tem sprašvat po taki reakciji..

) in mu pač reč da bi ga rada bolja spoznala, da se ti pač zdi zanimiv, pa če ti lahka da svojo cifro al pa msn, da bi ga še bolje spoznala
...pa čim prej
..pa vlk sreče

Nannya-1 napisal/-a:Če. Če se ta tip pojavlja na zabavah, kjer se tudi ona. Kaj pa, če se ne?_*lunca*_ napisal/-a:lej...če pač hote ven skupi na zabave pa to...se enkrat k njemu prised...pa se začnita ment...al pa pejt kr do njega