Sex z bivšim?!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

jst sama z bivšim ne bi mogla seksat, ker se mi zdi, da ko je enkrat konc naj tako tud ostane ... pa še rizig obstaja, da v meni ponovno obudi čustva do njega ... zato ... NO GO :wink:
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

taki sex zna bit nor, in to dobesedno :D . zgrabi priložnost, uživaj, mej se fajn...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Men je nek časa ustrezalo, ker je bil seks pač dobr :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tudi jaz sem to počela. :) Obema je pasalo, saj je bil dober seks edino kar je na koncu bilo res še dobrega v najini vezi. Ko pa sem dobila novega fanta se je vse skupaj, seveda, končalo.

Svetujem ti, da poskusiš, če do njega ne čutiš več ljubezni/zaljubljenosti. V nasprotnem primeru boš namreč samo trpela, ker boš upala, da bo tudi on začel čutiti kaj več.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tipika »

Jah tle gre nekako tako js ga imam še zmeri rada on pa tut pravi da ma mene rad! Pač skupaj ne moreva biti ne vem iz kakšnih razlogov tko da bi probala mogoče na ta način, pa nama pol vseeno uspe pa bova prišla nazaj skupi al pa kej. V glavnem me tolk fizično privlači da tut če ostane sam pri sexu se ne bom mogla upret in se ne bom sekirala.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz sm za :D mi2 sva se že zmenla, da če bo gdaj končala da bova usaj zrt tega bla še 'skp' ker je noroo :D
..se pa bojim da bi recimo tkrt mi blo bad, ker bi bla zihr še prisotna čustva iz moje strani (edin če bi mi res kej grdga naredu, pol neb hotla več zanjga slišat)...
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Been there, done that, never again!

Bivši je bivši z razlogom! Brez veze pogrevat zadeve! Slej ko prej bo eden hotel več kot le seks, drugi pa ne!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
butterfly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly_ »

pač mam tut take izkušnje, čeprav je bil sex nor, pa po tem ko sva bila skup še bolj fantastičen. Sem naenkrat prekinla z nijm kakršne koli stike, sj itak najo ni več kaj druga povezvalo. Pa misla sm si svoje da za to si lahk najdem koga drugega, ker ne rabim nekoga, ki me je prizadel.(enostavno nisem mogla več, ker mam včasih preveč vlki ponos-na žalost)
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

ANGELgirl napisal/-a:Bivši je bivši z razlogom! Brez veze pogrevat zadeve! Slej ko prej bo eden hotel več kot le seks, drugi pa ne!

podpis pod tole :)
sploh ker si omenila da so še čustva pri enem in pri drugem. zakaj se raje ne potrudita, gresta čez težave, ki sta jih mela in sta spet skupaj?
takoj ko ti začneš razmišljat o tem, da bi se iz tega seksa lahko spet razvilo kaj več, ti je lahko jasno da bojo čustva vpletena. in ne vem zakaj bi samo sebe mučla če ni treba?
če so čustva na obeh straneh neki naredta in se pobotita, če pa čustev na eni strani ni več takih kot bi mogla bit, pa rajš zdj naredi konec. bo manj bolelo kot kasnej...
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

exdancer napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:Bivši je bivši z razlogom! Brez veze pogrevat zadeve! Slej ko prej bo eden hotel več kot le seks, drugi pa ne!

podpis pod tole :)
sploh ker si omenila da so še čustva pri enem in pri drugem. zakaj se raje ne potrudita, gresta čez težave, ki sta jih mela in sta spet skupaj?
takoj ko ti začneš razmišljat o tem, da bi se iz tega seksa lahko spet razvilo kaj več, ti je lahko jasno da bojo čustva vpletena. in ne vem zakaj bi samo sebe mučla če ni treba?
če so čustva na obeh straneh neki naredta in se pobotita, če pa čustev na eni strani ni več takih kot bi mogla bit, pa rajš zdj naredi konec. bo manj bolelo kot kasnej...

lepo povedano.. če so čustva še, potem se sigurno da nekako rešit zadevo.. pomenta se o tem, sigurno bosta skupaj našla pot, kompromis, kako bi vama mogoče lahko uspelo.. če pa zveza preprosto ne gre, pa se mi res zdi, da če so še čustva, se stvar lahko grdo konča.. tako zate kot zanj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja, tebe res ta tip privlači, sam mislm, da smo vse iz postov razbrale, da ti je še ful do njega! In če bosta seksala, ti bo sam še več do njega in boš hotela, da sta nazaj skupaj. Če pa to ne bo šlo, boš sam razočarana, tako da... pomenta se al pa seksajta, pa se pol pomenta :D .
Povod za sex... primi ga za rit, pa mu kaj vročega zašepetaj na uho al pa mu reči: Se še spomneš kako je blo, ko sva bla tam pa tam (obudi mu kakšno preteklo vročo izkušnjo), hmmm... kaj če bi ponovila? Verjemi, da bo za akcijo ;). Pa poročaj!
Uporabniški avatar
tayataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tayataya »

JAZ MISLIM, DA SEX Z BISIM NI PAMETEN!!! CIM SO ENKRAT VMESANA CUSTVA JE SAM TRPLJENJE. CE STA ENKRAT KONCALA JE ZE RAZLOG, DA NISTA SKUPI IN NEKI JE NAROBE!!! CE SE BOSTA OBCASNO DOBIVALA, BOS SAM NEKI UPALA IN SI DOMISLJALA IN....NA KONCU V JOKU CAKALA, KDAJ BO PRISEL IN TE P.... GLEJ RAJE NAPREJ, KER NAZAJ NI DOBRO HODIT V NOOOOOBEEEENI SITUACIJI!!!
:wink: :wink: :wink:
tanja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranja

Neprebrana objava Napisal/-a tanja_ »

hm, tut jest sem že probala tole, ampak sm hotla zmerej nekej več kot le sex...čeprou je biu sex odličen. Vsakič znova me je vrgl na tla, ker sva se videvala res poredko. pa on defenitivno ni hotel od mene kej več. Ko se je to končal (hvala bogu da me je srečala pamet), je minil nekej časa. Zdej bi pa on meu z mano več kot le sex. Zdej pa jest nočem. Mal se je situacija obrnila. ČE TI RES NIČ NE POMENI, PA SE TI SAM SEXA, POL DEJ, DRUGAČ PA RAJŠ NE, KER BOŠ SAM TRPELA.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

tayataya napisal/-a:JAZ MISLIM, DA SEX Z BISIM NI PAMETEN!!! CIM SO ENKRAT VMESANA CUSTVA JE SAM TRPLJENJE. CE STA ENKRAT KONCALA JE ZE RAZLOG, DA NISTA SKUPI IN NEKI JE NAROBE!!! CE SE BOSTA OBCASNO DOBIVALA, BOS SAM NEKI UPALA IN SI DOMISLJALA IN....NA KONCU V JOKU CAKALA, KDAJ BO PRISEL IN TE P.... GLEJ RAJE NAPREJ, KER NAZAJ NI DOBRO HODIT V NOOOOOBEEEENI SITUACIJI!!!
:wink: :wink: :wink:

samo mirno :D
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

a je katera tukaj da se je z bivšim dobivala in sta ga bluzla pa sta pol prišla nazaj skupaj? ful me zanima to
Odgovori