Sex z bivšim?!
Tudi jaz sem to počela.
Obema je pasalo, saj je bil dober seks edino kar je na koncu bilo res še dobrega v najini vezi. Ko pa sem dobila novega fanta se je vse skupaj, seveda, končalo.
Svetujem ti, da poskusiš, če do njega ne čutiš več ljubezni/zaljubljenosti. V nasprotnem primeru boš namreč samo trpela, ker boš upala, da bo tudi on začel čutiti kaj več.

Svetujem ti, da poskusiš, če do njega ne čutiš več ljubezni/zaljubljenosti. V nasprotnem primeru boš namreč samo trpela, ker boš upala, da bo tudi on začel čutiti kaj več.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Jah tle gre nekako tako js ga imam še zmeri rada on pa tut pravi da ma mene rad! Pač skupaj ne moreva biti ne vem iz kakšnih razlogov tko da bi probala mogoče na ta način, pa nama pol vseeno uspe pa bova prišla nazaj skupi al pa kej. V glavnem me tolk fizično privlači da tut če ostane sam pri sexu se ne bom mogla upret in se ne bom sekirala.
- butterfly_
- Sramežljivka
pač mam tut take izkušnje, čeprav je bil sex nor, pa po tem ko sva bila skup še bolj fantastičen. Sem naenkrat prekinla z nijm kakršne koli stike, sj itak najo ni več kaj druga povezvalo. Pa misla sm si svoje da za to si lahk najdem koga drugega, ker ne rabim nekoga, ki me je prizadel.(enostavno nisem mogla več, ker mam včasih preveč vlki ponos-na žalost)
ANGELgirl napisal/-a:Bivši je bivši z razlogom! Brez veze pogrevat zadeve! Slej ko prej bo eden hotel več kot le seks, drugi pa ne!
podpis pod tole

sploh ker si omenila da so še čustva pri enem in pri drugem. zakaj se raje ne potrudita, gresta čez težave, ki sta jih mela in sta spet skupaj?
takoj ko ti začneš razmišljat o tem, da bi se iz tega seksa lahko spet razvilo kaj več, ti je lahko jasno da bojo čustva vpletena. in ne vem zakaj bi samo sebe mučla če ni treba?
če so čustva na obeh straneh neki naredta in se pobotita, če pa čustev na eni strani ni več takih kot bi mogla bit, pa rajš zdj naredi konec. bo manj bolelo kot kasnej...
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
exdancer napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Bivši je bivši z razlogom! Brez veze pogrevat zadeve! Slej ko prej bo eden hotel več kot le seks, drugi pa ne!
podpis pod tole![]()
sploh ker si omenila da so še čustva pri enem in pri drugem. zakaj se raje ne potrudita, gresta čez težave, ki sta jih mela in sta spet skupaj?
takoj ko ti začneš razmišljat o tem, da bi se iz tega seksa lahko spet razvilo kaj več, ti je lahko jasno da bojo čustva vpletena. in ne vem zakaj bi samo sebe mučla če ni treba?
če so čustva na obeh straneh neki naredta in se pobotita, če pa čustev na eni strani ni več takih kot bi mogla bit, pa rajš zdj naredi konec. bo manj bolelo kot kasnej...
lepo povedano.. če so čustva še, potem se sigurno da nekako rešit zadevo.. pomenta se o tem, sigurno bosta skupaj našla pot, kompromis, kako bi vama mogoče lahko uspelo.. če pa zveza preprosto ne gre, pa se mi res zdi, da če so še čustva, se stvar lahko grdo konča.. tako zate kot zanj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja, tebe res ta tip privlači, sam mislm, da smo vse iz postov razbrale, da ti je še ful do njega! In če bosta seksala, ti bo sam še več do njega in boš hotela, da sta nazaj skupaj. Če pa to ne bo šlo, boš sam razočarana, tako da... pomenta se al pa seksajta, pa se pol pomenta
.
Povod za sex... primi ga za rit, pa mu kaj vročega zašepetaj na uho al pa mu reči: Se še spomneš kako je blo, ko sva bla tam pa tam (obudi mu kakšno preteklo vročo izkušnjo), hmmm... kaj če bi ponovila? Verjemi, da bo za akcijo
. Pa poročaj!

Povod za sex... primi ga za rit, pa mu kaj vročega zašepetaj na uho al pa mu reči: Se še spomneš kako je blo, ko sva bla tam pa tam (obudi mu kakšno preteklo vročo izkušnjo), hmmm... kaj če bi ponovila? Verjemi, da bo za akcijo

JAZ MISLIM, DA SEX Z BISIM NI PAMETEN!!! CIM SO ENKRAT VMESANA CUSTVA JE SAM TRPLJENJE. CE STA ENKRAT KONCALA JE ZE RAZLOG, DA NISTA SKUPI IN NEKI JE NAROBE!!! CE SE BOSTA OBCASNO DOBIVALA, BOS SAM NEKI UPALA IN SI DOMISLJALA IN....NA KONCU V JOKU CAKALA, KDAJ BO PRISEL IN TE P.... GLEJ RAJE NAPREJ, KER NAZAJ NI DOBRO HODIT V NOOOOOBEEEENI SITUACIJI!!!

hm, tut jest sem že probala tole, ampak sm hotla zmerej nekej več kot le sex...čeprou je biu sex odličen. Vsakič znova me je vrgl na tla, ker sva se videvala res poredko. pa on defenitivno ni hotel od mene kej več. Ko se je to končal (hvala bogu da me je srečala pamet), je minil nekej časa. Zdej bi pa on meu z mano več kot le sex. Zdej pa jest nočem. Mal se je situacija obrnila. ČE TI RES NIČ NE POMENI, PA SE TI SAM SEXA, POL DEJ, DRUGAČ PA RAJŠ NE, KER BOŠ SAM TRPELA.
tayataya napisal/-a:JAZ MISLIM, DA SEX Z BISIM NI PAMETEN!!! CIM SO ENKRAT VMESANA CUSTVA JE SAM TRPLJENJE. CE STA ENKRAT KONCALA JE ZE RAZLOG, DA NISTA SKUPI IN NEKI JE NAROBE!!! CE SE BOSTA OBCASNO DOBIVALA, BOS SAM NEKI UPALA IN SI DOMISLJALA IN....NA KONCU V JOKU CAKALA, KDAJ BO PRISEL IN TE P.... GLEJ RAJE NAPREJ, KER NAZAJ NI DOBRO HODIT V NOOOOOBEEEENI SITUACIJI!!!
![]()
![]()
samo mirno