bom zaupala svojo izkusnjo..
me2 z bivsim sva hodila 2leti, pol pa sm ga pustila - pac nisva bla za skupi, sva se pa mela se zmer rada.. po razhodu sva se se zmeri ful druzla, in ko so me prjatlce hecale ce kaj dogaja, sm vedno rekla (cprau je biu sex z njim uau), da ni sans, da bova me2 mela karkol intimnega (in to sem prekleto resno mislila.k sm naj frendici pol povedla, mi sploh ni verjela in se zdej mi ne...toliko o tem kolko sm - naj bi bla - trmasta). ze kak mesec predn sva nehala, mi namrec ful ni blo do sexa z njim.. tud on me je veckrat prasu oz.me hecau, da kdaj bova in mi je slo mal na jetra.
pol nekega dne si zvecer piseva sms-je in mu recem, da bi ga ful rada mela ob sebi (sm bla sama v stanovanju)..in je prsu mi delat druzbo... v roku 5minut je bla ze akcija..in je blo
odlicno - se bojs kot kadar sva bla par..
sam problem je biu ta, da ni bla lih "samo" strast, ampak se zmerej neka custva.. to se je pol zgodilo se kar nekajkrat (i'm weak)

dokler mi ni enkrat, po sexu namest da bi se crtau as usually, dobesedno se skril na drugo stran postle in mi reku, da se boji, da se bom spet nanga navezala.. pa sva oba vedla, da zase govori.. jst sm mela pol ful slabo vest, k si nism mislila, da bo njemu tolk pomenlo.. sej v bistvu tud men ni blo ravno, sam sm vedla, da nisva za skup in sem to jemala bolj na izy - cprau kot sm rekla, so bla custva. pol se neki casa nisva slisala, zej pa se redno slisiva, vidiva pa žal bolj malo ker se je preseliu..
tko da..raj fajn razmisli kaj bi naredla. dvomim pa, da bo zavrnu