Sex z bivšim?!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

Sex z bivšim?!

Neprebrana objava Napisal/-a tipika »

OK mislm da te teme še ni :D Mene pa zanima ena stvar. Pač rada bi z bivšim tipom sexala, kr mi je pač sex z njim biu nor :oops: Velikokrat se slišiva in se o tem pogovarjava (hecava) ampak mi je tko čudn in zej ne vem kok nardit!? V soboto gremo ven in vem da bo tam, rada bi stopla do njega ga zagrabla pa mu rekla če greva ven na zrak, sam ne vem kako naj to naredim da ne bi jaz izpadla pač čudna al pa kej. Mal se bojim da bi me zavrnu?! Torej kako to naredit, oziroma kaj rečt :D
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

hej!
kako dolgo pa sta bila skupaj?midva z bivsim sma bila skupaj tri leta pa se se zdaj vidima, ceprav to lahko pripelje do ponovnega zdruzenja, ampak pol ni vec to to.pa ce se full stekata v sexu zakaj pa ne, idi ce ti nebo hudo.midva nisma skupaj ze dve leti pa se se zdaj "druzima".
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

pri meni je bil seks z bivšim ful dober. že ko sva bila skup, potem, ko sva šla narazen, pa še boljše. ampak so nekako še bila čustva prisotna, vsaj z moje strani, za njega ne morem vedet. če je bil kateri od vaju prizadet, mislim da ni pametno, to pa sama najbolje veš.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hm, če je bla vajina zveza bl prehodne narave, ne preveč resna in ne pretirano emocionalna in intimna (ne u smislu seksa), pol po moje ne bo nobenih "posledic", če se spustiš u to. U nasprotnem primeru pa toplo odsvetujem.

Zase vem, da se tega ne bi mogla it z nobenim od tistih biuših, za kerimi sm jokala, k je blo konc, medtem k bi mi s takimi, s kerimi nismo mel razn fizične privlačnosti dost skupnga in odnos tut ni pršou do čustvene rauni, mogoče clo znesl ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

Heh hvala za te nasvete, sam še vseeno če ma katera kakšno podobno izkušnjo bi prosla če jo deli z mano. Drugače je med nama ful privlačnosti še zdaj in Kako nej stopim do njega pa mu to povem? Me zanima kok tipi reagirajo na take stvari, k pač ženska da pobudo?
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

hehe to moram povedat , ker sem bol take narave da se rada hecam, sem mu rekla na pijaci: "cuj, sexas kaj?" :eek: in sma se zacela smejat , pa je reko da bol bogo da kao caka mene in tao sma se zacela dobivat, samo res pazi ce nisi prevec custveno navezana na njega pol ne delaj tega.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

če si odločena da ja, potem bi jaz kr direkt rekla, saj je tvoj bivši, ne bosta nič novega počela. verjetno sta seksala, ko sta bila skup. sicer pa boš na čagi verjetno kaj spila, takrat gre to lažje z jezika :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

A sta zdej oba samska?
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

ja oba sva samska :D
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka

ne vem kok nej to razložim, rada bi mu neki tazga rekla da bi bil čist nor pa da ne bi mel šanse mi rečt ne :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Saj za tipa je tako malo verjetno, da bo zavrnil. :roll:

Point je v tem, da glej, da ne boš ti začela preveč pričakovati od njega. :wink:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Se strinjam z metuljcico. Ce se ze o tem pogovarjata, potem mislim da ni ovire. Ampak... Da te ne bo prevec zaneslo, ce se kaj cutis do njega.
You want me to be something I can never ever be.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

bom zaupala svojo izkusnjo..

me2 z bivsim sva hodila 2leti, pol pa sm ga pustila - pac nisva bla za skupi, sva se pa mela se zmer rada.. po razhodu sva se se zmeri ful druzla, in ko so me prjatlce hecale ce kaj dogaja, sm vedno rekla (cprau je biu sex z njim uau), da ni sans, da bova me2 mela karkol intimnega (in to sem prekleto resno mislila.k sm naj frendici pol povedla, mi sploh ni verjela in se zdej mi ne...toliko o tem kolko sm - naj bi bla - trmasta). ze kak mesec predn sva nehala, mi namrec ful ni blo do sexa z njim.. tud on me je veckrat prasu oz.me hecau, da kdaj bova in mi je slo mal na jetra.
pol nekega dne si zvecer piseva sms-je in mu recem, da bi ga ful rada mela ob sebi (sm bla sama v stanovanju)..in je prsu mi delat druzbo... v roku 5minut je bla ze akcija..in je blo odlicno - se bojs kot kadar sva bla par..
sam problem je biu ta, da ni bla lih "samo" strast, ampak se zmerej neka custva.. to se je pol zgodilo se kar nekajkrat (i'm weak) ;) dokler mi ni enkrat, po sexu namest da bi se crtau as usually, dobesedno se skril na drugo stran postle in mi reku, da se boji, da se bom spet nanga navezala.. pa sva oba vedla, da zase govori.. jst sm mela pol ful slabo vest, k si nism mislila, da bo njemu tolk pomenlo.. sej v bistvu tud men ni blo ravno, sam sm vedla, da nisva za skup in sem to jemala bolj na izy - cprau kot sm rekla, so bla custva. pol se neki casa nisva slisala, zej pa se redno slisiva, vidiva pa žal bolj malo ker se je preseliu..

tko da..raj fajn razmisli kaj bi naredla. dvomim pa, da bo zavrnu :wink:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

..če si to želiš, probaj a ne.
Samo pazi da ne boš takrat ugotovila da kaj čutiš do njega. Ker takrat je možno da se spet pojavijo kakšna čustva.
Pa a drugače bi še bila z njim, čutiš kaj do njega ali bi samo sexala?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

hehe

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

ja zna bit noro še posebaj ker veš da je lahko zadnjic:P
Odgovori