Kakšen avto vozite?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jochie napisal/-a:mimogrede, če bi bil jaz na tvojem mestu....denar bi namesto v investiranja v styling in tuning 12 let starega avta raje šparal za kaksno novejšo hondo! :wink: :wink: :wink:

Evo tole pa men ni blo nikol jasn. Sploh so mi pa taki avti tok grdi :tot: sploh tisti, ki navlečejo celga boga gor.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

hahaha..sam res..oki u easy..ulite feltne pa zatemnjena okna..to je pa to..pa zna ful lepo izpast.. ;)

Sicr se ne spoznam velik na automobile...

Domače furam astro, suzukija đip pa bmw3 karavan..
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a le@ »

Men tud to ni všeč, neki u ibr "spimpani" avti. Eni navlečejo na avto tolk ene ropotije, da je tist več vredn k avto sam.
Moram pa priznat tud to, da men avto ne pomen velik, je pač prevozno sredstvo, ki me pripelje iz točke A na točko B. Zato se tudi ne pritožujem tolk zaradi vseh prask, ki jih fašem na parkiriščih, ker folk ne zna vrat odpirat. :evil:
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

se strinjam z Migreno, tud men so predelani avti tok grdi, da se tud vsedla ne bi notr in peljala z njim ...

ok, če ma kakšne felgne, to mi je še ok, vse ostalo je pa bljak :wink:

drgač pa zaenkrat novo Opel Corso črne barve in 3 vratno, čez kakšn let pa Opel Astra Twin top :D
tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a tdy »

jst pa vozim modrega polota, ki je sicer v skupni družinski lasti, ampak večinoma moj in se mava zlo rada :D
čeprov zadnje čase nekam športno ropota....
sm bla obveščena da je auspuh za menjat :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja dekleta tudi sama se popolnoma strinjam z vami...
Nekateri nakičijo oz. zrižajo avtomobile ker jih je potem sama plastika...
Ampak avto je pa res lep če je JDM...To so Honde :wink:

More biti z okusom...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mnja, še ena taka, k ne razume tega "kiči trenda" friziranja autombilou. :? Ne vidm smisla, res ga ne, sploh k so to ponavad razni autočki, k niso boh ve kej, od golfou, puntotou in podobnih. In pol so kao neki kao spuščeni (zakaj je že to dobr?), zatemneni, s predelano mašino, da ja nenormalno "ropota" pa škriplejo gume, gre pa tko nkamor. Men so smešni usi po vrst. Raj si pol kupm že u štartu športn auto pa je.

Drgač pa bo že šter leta, kar se prevažam u Pluriju. In ga še kr ne dam. Edin kar bi mela so nove prevleke pa eventuelno prtlažnik, kr mam ful porausan use od raznih bordou, bmxou in ostale krame.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

Aloha napisal/-a:Mnja, še ena taka, k ne razume tega "kiči trenda" friziranja autombilou. :? Ne vidm smisla, res ga ne, sploh k so to ponavad razni autočki, k niso boh ve kej, od golfou, puntotou in podobnih. In pol so kao neki kao spuščeni (zakaj je že to dobr?), zatemneni, s predelano mašino, da ja nenormalno "ropota" pa škriplejo gume, gre pa tko nkamor. Men so smešni usi po vrst. Raj si pol kupm že u štartu športn auto pa je.

Drgač pa bo že šter leta, kar se prevažam u Pluriju. In ga še kr ne dam. Edin kar bi mela so nove prevleke pa eventuelno prtlažnik, kr mam ful porausan use od raznih bordou, bmxou in ostale krame.

jaz bi pa samo vprašala katere znamke je tale plurij? ali ti svojemu avto kako drugače rečeš in je to to? ma samo zanima kakšen je ker prvič slišm zanj
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

B@bsy napisal/-a:
jaz bi pa samo vprašala katere znamke je tale plurij? ali ti svojemu avto kako drugače rečeš in je to to? ma samo zanima kakšen je ker prvič slišm zanj

mene tudi. sem ze na netu brskala in nic na to najdla. :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

anoyel napisal/-a:
B@bsy napisal/-a:

mene tudi. sem ze na netu brskala in nic na to najdla. :P

nism brala vseh ne vem kolk strani...ampak a je tale plurij mišlen citroen pluriel :?:
pol ste ga zihr že vidle k je blo ful reklam na tv...luškan avtič :)
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hihi, ja, ja, tale Pluri je Citroen c3 Pluriel :D Tko mu pa rečem(o) že od začetka, je bl simpl.
Drgač pa enim ušečen, drugim ne, zame je pa lih taprau (rada mam igračke :P ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

kako ga ne bi mela rada, če je pa taprav ROXYMOBIL :D

moj je vijoličen daewoo lanos, da se ve, da je punca not :lach:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Aloha napisal/-a:Hihi, ja, ja, tale Pluri je Citroen c3 Pluriel :D Tko mu pa rečem(o) že od začetka, je bl simpl.
Drgač pa enim ušečen, drugim ne, zame je pa lih taprau (rada mam igračke :P ).

meni je tudi pluriel všeč...ampak ni malo nepraktičen, ko moraš streho razstavljat? kaj pa če te potem vmes dež dobi? :D
ga ima ena kolegica...pa pravi, da ji je tud fajn...
jaz se zadnje čase tudi nekaj oziram za francozi..še posebej citroeni so mi blazno všeč...ampak še ostajam na oplu...nimam neke potrebe,da bi menjala avto...naslednji pa bo najbrž spet renault tako kot moj prejšnji..ali pa citroen... :) če ne bo kak nemec spet vmes prišel.. :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mnja, če čš met tapravo cabrio izvedbo, pol je ob možnosti kšne poletne plohe, odpiranje "konzervice" dost riskantno opravilo. Midva z biušim sva ga enkrat samkrat čis razstaula, da sva se mal filmsko furala :D ob morju, heh. Drgač se da pa kupt tako cerado, k se nej bi jo dal dost hit namontirat gor, če vidš, da se prpraula na dž.

Js mam polet vedno odprto sam streho in je čist zadost, kr ceuga "oguljenga" se itak ne bi upala pustit nek u mestu, kokr mam js srečo, bi mi kdo kšn čik not vrgu pa skuru kšn zic :? .

Za moje potrebe mi tale autočk zlo dobr služ in kokr zgleda mejhn od zuni, je notr kr komot (kokr so mali autombili pač loh komot). Love it :hearts:

Heh, Zvončica, ja, Roxy mobil rox! :P
Odgovori