Jochie napisal/-a:mimogrede, če bi bil jaz na tvojem mestu....denar bi namesto v investiranja v styling in tuning 12 let starega avta raje šparal za kaksno novejšo hondo!![]()
![]()
Evo tole pa men ni blo nikol jasn. Sploh so mi pa taki avti tok grdi

Jochie napisal/-a:mimogrede, če bi bil jaz na tvojem mestu....denar bi namesto v investiranja v styling in tuning 12 let starega avta raje šparal za kaksno novejšo hondo!![]()
![]()
Aloha napisal/-a:Mnja, še ena taka, k ne razume tega "kiči trenda" friziranja autombilou.Ne vidm smisla, res ga ne, sploh k so to ponavad razni autočki, k niso boh ve kej, od golfou, puntotou in podobnih. In pol so kao neki kao spuščeni (zakaj je že to dobr?), zatemneni, s predelano mašino, da ja nenormalno "ropota" pa škriplejo gume, gre pa tko nkamor. Men so smešni usi po vrst. Raj si pol kupm že u štartu športn auto pa je.
Drgač pa bo že šter leta, kar se prevažam u Pluriju. In ga še kr ne dam. Edin kar bi mela so nove prevleke pa eventuelno prtlažnik, kr mam ful porausan use od raznih bordou, bmxou in ostale krame.
anoyel napisal/-a:B@bsy napisal/-a:
jaz bi pa samo vprašala katere znamke je tale plurij? ali ti svojemu avto kako drugače rečeš in je to to? ma samo zanima kakšen je ker prvič slišm zanj
mene tudi. sem ze na netu brskala in nic na to najdla.
Aloha napisal/-a:Hihi, ja, ja, tale Pluri je Citroen c3 PlurielTko mu pa rečem(o) že od začetka, je bl simpl.
Drgač pa enim ušečen, drugim ne, zame je pa lih taprau (rada mam igračke).