Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Vzameš jo osmi dan, tako kot piše v navodilih.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

npr. če vzameš zadno tabletko v ponedeljek /potem imaš menstro/ začneš jemati novo tablico v torek... itd...
vrtnicaxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtnicaxx »

Moja je edino malo bolj boleča, drugače ne.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

sama bom verjetno po 1 letu premora od tabletk zopet jih začela jemat kot zaščito pred neželeno nosečnostjo ... sm že kontaktirala mojga ginekologa in me je naroču naj jih kar pridem iskat
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

B@bsy napisal/-a:npr. če vzameš zadno tabletko v ponedeljek /potem imaš menstro/ začneš jemati novo tablico v torek... itd...

Hm..a niso punce govorile, da jo potlej ponovno vzameš v ponedeljek, vedno an isti dan?? :gruebel:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

smotkica_ napisal/-a:
B@bsy napisal/-a:npr. če vzameš zadno tabletko v ponedeljek /potem imaš menstro/ začneš jemati novo tablico v torek... itd...

Hm..a niso punce govorile, da jo potlej ponovno vzameš v ponedeljek, vedno an isti dan?? :gruebel:

citiram iz navodil za uporabo (k so v vsaki škatlci)
...dokler ne porabite vseh 21 tablet. porem naslednjih 7 dni ne vzamete nobene tablrtr. med temi 7 dnevi bi se morala pojaviti menst... tablete iz naslednje škatle začnite jemati 8. dan tudi če menstruacija še traja...

kaj vi nič navodil ne preberete preden začnete kaj prakticirat?
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

smotkica_ napisal/-a:

smotkica_ je B@bsy prov povedala.. če vedno jemlješ 21 tabletk (ne kakšno več, manj) & imaš 7 dnevni premor, potem z vsako tablico tabletk začneš na isti dan!

Dan začetka jemanja tabletk ni enak zadnjemu dnevu, ko vzameš tabletko.
npr: z novo tablico začneš v torek, vzameš zadnjo na ponedeljek, imaš 7dnevni premor -> nova tablica na torek (8.dan), itd

(še vedno ene mešajo in ne zastopjo kater isti dan -> isti dan kot vedno začneš z novo tablico, ne isti dan kot vzameš zadnjo)
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

keya napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:

smotkica_ je B@bsy prov povedala.. če vedno jemlješ 21 tabletk (ne kakšno več, manj) & imaš 7 dnevni premor, potem z vsako tablico tabletk začneš na isti dan!

Dan začetka jemanja tabletk ni enak zadnjemu dnevu, ko vzameš tabletko.
npr: z novo tablico začneš v torek, vzameš zadnjo na ponedeljek, imaš 7dnevni premor -> nova tablica na torek (8.dan), itd

(še vedno ene mešajo in ne zastopjo kater isti dan -> isti dan kot vedno začneš z novo tablico, ne isti dan kot vzameš zadnjo)

Se opravičujem, šele sedaj sem prebrala kaj si napisala na prvi post. :oops: Sva obe isto mislile, le, da sem jaz na začetku tvoj post narobe prebrala in zato napisala tisto kar sem.

Drugače pa ja, beremo navodila, vsaj jaz. :cool:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Agappi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Agappi »

jst sem prebrala navodila potem ko sem pa tukaj malo prebirala sem se zmedla :) drugače pa sem danes uzela zadnjo tabletko in potem dobila menstruacijo... meni se zdi to malo čudno... :?
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

Agappi napisal/-a:jst sem prebrala navodila potem ko sem pa tukaj malo prebirala sem se zmedla :) drugače pa sem danes uzela zadnjo tabletko in potem dobila menstruacijo... meni se zdi to malo čudno... :?

kaj se ti zdi čudno?ti samo beri navodila. če te je zmedel tale forum pa pejt še enkrat skoz navodila
Agappi
Sramežljivka
Sramežljivka

Čudno mi je to, ker v navodilih piše, da menstruacijo dobiš drugi ali tretji dan po zadnji vzeti tabletki. Jst sem pa menstruacijo dobila isti dan kot sem vzela zadnjo tabletko iz zavojčka... (se pravi; v torek zjutraj sem vzela še zadnjo tabletko, cez 2 ure sem dobila menstruacijo...) :?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ To je čist odvisno, js jo včasih dobim takoj naslednje jutro (tabletke jem zvečer), včasih čez 2 ali 3 dni, zgodilo se je pa že tudi, da sem jo dobila 6 dan. :roll:
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

Agappi napisal/-a:Čudno mi je to, ker v navodilih piše, da menstruacijo dobiš drugi ali tretji dan po zadnji vzeti tabletki. Jst sem pa menstruacijo dobila isti dan kot sem vzela zadnjo tabletko iz zavojčka... (se pravi; v torek zjutraj sem vzela še zadnjo tabletko, cez 2 ure sem dobila menstruacijo...) :?

eno vprašanje? ali je to tvoja prva "tablica"?
ne se sekirat, obremenjevat bi se morala če je sploh ne bi dobila... tako da be happy :wink:
Agappi
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja to je moja prva 'tablica'...
ma saj pise da se pojavljajo krvavitve umes (prve 3 mesece)...
malo me skrbi ker sem 2 dni prej imela spolni odnos brez dodatne zaščite... verjamem da bi se morala prej sekirat ce je ne bi dobila... upam da ni nič takega, zaradi česar bi me moralo skrbet :)
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica

nič ni narobe... tudi če si imela splne odnose 2 dni pred M. ti si zaščitena dokler ješ tabletke... tudi 2 dni preden nehaš jemati tabletke...
Zaklenjeno