Kontracepcijske tabletke
smotkica_ napisal/-a:B@bsy napisal/-a:npr. če vzameš zadno tabletko v ponedeljek /potem imaš menstro/ začneš jemati novo tablico v torek... itd...
Hm..a niso punce govorile, da jo potlej ponovno vzameš v ponedeljek, vedno an isti dan??
citiram iz navodil za uporabo (k so v vsaki škatlci)
...dokler ne porabite vseh 21 tablet. porem naslednjih 7 dni ne vzamete nobene tablrtr. med temi 7 dnevi bi se morala pojaviti menst... tablete iz naslednje škatle začnite jemati 8. dan tudi če menstruacija še traja...
kaj vi nič navodil ne preberete preden začnete kaj prakticirat?
smotkica_ napisal/-a:B@bsy napisal/-a:npr. če vzameš zadno tabletko v ponedeljek /potem imaš menstro/ začneš jemati novo tablico v torek... itd...
Hm..a niso punce govorile, da jo potlej ponovno vzameš v ponedeljek, vedno an isti dan??
smotkica_ je B@bsy prov povedala.. če vedno jemlješ 21 tabletk (ne kakšno več, manj) & imaš 7 dnevni premor, potem z vsako tablico tabletk začneš na isti dan!
Dan začetka jemanja tabletk ni enak zadnjemu dnevu, ko vzameš tabletko.
npr: z novo tablico začneš v torek, vzameš zadnjo na ponedeljek, imaš 7dnevni premor -> nova tablica na torek (8.dan), itd
(še vedno ene mešajo in ne zastopjo kater isti dan -> isti dan kot vedno začneš z novo tablico, ne isti dan kot vzameš zadnjo)
keya napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:B@bsy napisal/-a:npr. če vzameš zadno tabletko v ponedeljek /potem imaš menstro/ začneš jemati novo tablico v torek... itd...
smotkica_ je B@bsy prov povedala.. če vedno jemlješ 21 tabletk (ne kakšno več, manj) & imaš 7 dnevni premor, potem z vsako tablico tabletk začneš na isti dan!
Dan začetka jemanja tabletk ni enak zadnjemu dnevu, ko vzameš tabletko.
npr: z novo tablico začneš v torek, vzameš zadnjo na ponedeljek, imaš 7dnevni premor -> nova tablica na torek (8.dan), itd
(še vedno ene mešajo in ne zastopjo kater isti dan -> isti dan kot vedno začneš z novo tablico, ne isti dan kot vzameš zadnjo)
Se opravičujem, šele sedaj sem prebrala kaj si napisala na prvi post.

Drugače pa ja, beremo navodila, vsaj jaz.

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
Agappi napisal/-a:jst sem prebrala navodila potem ko sem pa tukaj malo prebirala sem se zmedladrugače pa sem danes uzela zadnjo tabletko in potem dobila menstruacijo... meni se zdi to malo čudno...
kaj se ti zdi čudno?ti samo beri navodila. če te je zmedel tale forum pa pejt še enkrat skoz navodila
Agappi napisal/-a:Čudno mi je to, ker v navodilih piše, da menstruacijo dobiš drugi ali tretji dan po zadnji vzeti tabletki. Jst sem pa menstruacijo dobila isti dan kot sem vzela zadnjo tabletko iz zavojčka... (se pravi; v torek zjutraj sem vzela še zadnjo tabletko, cez 2 ure sem dobila menstruacijo...)
eno vprašanje? ali je to tvoja prva "tablica"?
ne se sekirat, obremenjevat bi se morala če je sploh ne bi dobila... tako da be happy