Racman napisal/-a:@ jemina, ne moreš primerjati avte s čiki, ker je z njih dosti več koristi....
Če smo pa že pri tem. Veliko manj jih umre od cigaret kot zaradi avtomobilov
arnela napisal/-a:
jemina napisal/-a:Če smo pa že pri tem. Veliko manj jih umre od cigaret kot zaradi avtomobilov
V Sloveniji za posledicami rabe tobaka letno umre skoraj 3000 ljudi
V EU vsako leto za posledicami pasivnega kajenja umre več kot 79 tisoč ljudi,
na delovnem mestu v EU umre okoli 7.000 ljudi na leto
Zaradi uživanja tobaka umre letno več kot milijon ljudi (1,2 milijona), kar predstavlja 14 odstotkov vseh smrti.
za pljučnim rakom v Sloveniji letno umre 900 - 1000 ljudi, ki so kadili, če pa ne bi, bi jih umrlo 720, kronično obstruktivne bolezni ( sem sodijo astma, pljučnica itd, in drugo npr. vnetja sečnega mehurja, levkemije…. V Evropi letno umre zaradi aktivnega kajenja 2800 ljudi, zaradi pasivnega kajenja pa 300 letno
arnela napisal/-a:
Racman napisal/-a:Ma daj, zakaj enostavno ne morete sprejeti tega zakona in it naprej? Pismo, a ste res tako obsedeni s temi čiki, da niti minute ne morete zdržati brez?!
Tammy_de napisal/-a:ne morem v miru skaditi čika" - lepo doma spij kavo pa v miru skadi čik ali pa pejt v lokal in, ker verjetno nisi babica z bloečinami v nogi, pojdi ven, ko ti zapaše in ga skadi (kot v šolah med odmorom). Res je, da ni isto, ampak zakon je sprejet, jebat ga. Meni osebno se ne zdi noben problem, ko sem z družbo v kafiču vsake toliko iti pred vrata in skadit čik
Racman napisal/-a:Ma daj, zakaj enostavno ne morete sprejeti tega zakona in it naprej? Pismo, a ste res tako obsedeni s temi čiki, da niti minute ne morete zdržati brez?!
Pa mimogrede, zaradi mene lahko tudi ukinejo avte... mi vsaj ne bo treba poslušat neprestanega trobljenja na poti na faks. Samo potem se bote spet enaki zgražali, da pa vlaki in ostala javna prevozna sredstva delajo enako škodo okolju............
*purple* napisal/-a:potem je pa vsak izgovor dober, a nev tvojih postih, ni videt sarkazma