Tovrstni žanri (domišljijski, čarovnce, uroki in podobne abrakadabre) mi ne potegnejo, zato sm na trenutke žiucirala dragega, mu frcala kokice in pihala s slamco, u drugi polovici mi je pa malčk bl zanimiu ratal ...
Definitiuno pa zmaga DeNiro u ulogi kao najbl tough guy kapitana, zajebanga in neizprosnga, k ga pa noben ne gleda pa špila tetko pred špeglom in pleše ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sem pogledla film Premonition in mi je bil ful uredu.sam ga zaštekaš komi proti koncu, na začetku ti sploh ni jasno zakaj se gre. na koncu je pa kr malo žalosten. u glavnem, vreden ogleda
Pred kratkim sem si ogledala I Now Pronounce You Chuck and Larry (Gasilca pred oltarjem) in mi je super film za nasmejat pa dat možgane na off Super kombinacija:
- Adam Sandler, njegovi filmi so mi večinoma super in
- Kevin James, večina ga pozna iz serije The King of Queens
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
*pupika* napisal/-a:Gledala sem Peteljini zajtrk... Meni osebno super film... sploh narečje, ki ga govorijo...
Se strinjam, vsi ful v redu govorijo in igrajo ( ponavadi so narečja vedno zelo popačena). Lušten film, zanimivi in živi liki, luštna zgodba. Končno enkrat spet slovenski film brez trpečih karakterjev.
Končno pogledala novega Harry Potterja Zakon,kot vsi deli. Mogoče mi je bilo malo bolj všeč ko so še mlajši bili...
Komaj čakam naslednji del, ker je napeto full
inchy84 napisal/-a:Pred kratkim sem si ogledala I Now Pronounce You Chuck and Larry (Gasilca pred oltarjem) in mi je super film za nasmejat pa dat možgane na off Super kombinacija: - Adam Sandler, njegovi filmi so mi večinoma super in - Kevin James, večina ga pozna iz serije The King of Queens
Men pa sploh ni blo tko smešn. Sm ful več pričakovala.
Biti pripravljen, je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Lucky you (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0338216/ Vredi film. Vendar..če bi vsaj nekaj vedela o pokru bi mi bil ziher boljši.
Grrrh - Eric Bana je bil full hot v tem filmu
Bulma napisal/-a:Lucky you (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0338216/ Vredi film. Vendar..če bi vsaj nekaj vedela o pokru bi mi bil ziher boljši. Grrrh - Eric Bana je bil full hot v tem filmu
A ma Eric v tem filmu svoj naglas (avstralski)?
Včeri sm šele gledala Step up. Loooove it. Plesni filmi so mi zlo všeč Komi čakam Step up 2
Biti pripravljen, je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.