Ohhhh jst sm pa končala 7.8. skoraj 4 letno zvezo... in sva se pol z bivšim še nkajkrat slišala, šla enkrat ali dvakrat celo na kavo... nakar je biu včeraj pri meni, jaz sem spala lih tačas, ampak sm vidla klic na tel. pa ga pokličem nazaj zakaj klicu pa to pa mi pove da je biu kle in govoriva naprej k me pokliče na domač tel.. govorila sva celo uro, vse debate, pr katerih mu je blo celo težko

pa men tud kasneje...
Letos ni naredil mature, šel je delat, drugo leto še en predmet popravlja... pa ga vprašam kam gre študirat in reče da u Novo Gorico. Pa ga prašam zakaj pa prav da zato ker ga na Kranj (oba sva iz okolice Kranja, 5 min narazen) veže preveč spominov...

Lj pa itak ne mara. Zdj ma novo punco 10 min stran od doma in on gre v Novo Gorico? Zmerej je govoru da se to ne obnese itd in da bo ona šla z njim (smejou se je pa nism vedla al gre res z njim al ne - ona je namreč še u srednji šoli, ali pa jo bo vozi vsak dan u Kranj - to je pa tud praktično nemogoče

) In ne vem no... tole o prevečih spominih me mal bega...

Nehala sva ker so se njegova čustva ohladila, oz. si ni biu čisto na jasnem z njimi itd... kr nekej u glavnem. Pol je še men dol padl pa sva se lepo sporazumno razšla.
Omenu je še, da je bral eno knjigo in je blo not ful en zajc omenjen (imela sva pač najinga zajčka k ga mam zdj jst) in da je me je poklicu ker me pogreša. Pač sj vem to je najbrž u smislu prijateljstva itd... slišala se nisva kšn mesec in sva se zmenila da bova frenda, paj blo vse skup še mal zgodej...

oh tole me bega no. Kaj bi si ve misle? oZ. kakšne so možne razlage... morm razčistit svoje misli... pa jih nebi rada kar zaupala njemu...