Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ja, saj vem, čas bo pomagal :) na živce mi gre samo to, da on ne bo rabil tega časa. ne morem verjeti, kako sem ga lahko ves čas tako ljubila in oboževala in celo verjela, da on čuti isto do mene :roll: ampak zdaj mi je vsaj vse jasno, tako da ni več upanja pri meni kot prej. mogoče bo zdaj lažje it naprej.
hvala za prijazne besede, punce :)
to infinity and beyond!
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

It's over.

po včerjašnji lekciji sem ga prebolela. dokončno. Bravo zame :D
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

*Laura* napisal/-a:It's over.

po včerjašnji lekciji sem ga prebolela. dokončno. Bravo zame :D

vau, super :)

kakšna je pa bila lekcija?
to infinity and beyond!
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

Ena huda lekcija. ki ti pove, da človeku ne pomeniš nič. nič več.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

^^ menim, da bi bila taka lekcija za vsako izmed nas dobrodošla, kajne punce?
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

*Laura* napisal/-a:Ena huda lekcija. ki ti pove, da človeku ne pomeniš nič. nič več.

hja, pred točno enim tednom sem jo tut sama doživela. bolelo je ko p******, pa v bistvu še vedno. ampak mi je vedno bolj jasno, kakšno je blo moje mesto. čeprav še vedno ne razumem določenih dejanj, pa metanja časa stran, če ti pol z eno gesto človek poruši vse.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hja, sam kaj, ko spoznanje, da nekomu nič ne pomeniš, velikrat vseeno ni dovolj, da si ga izbiješ iz glave in preboliš. :(
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

To spoznanje zelo veliko pomeni! Ne delaš si več utvar, da bosta nekoč mogoče spet skupaj!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

no angel napisal/-a:Hja, sam kaj, ko spoznanje, da nekomu nič ne pomeniš, velikrat vseeno ni dovolj, da si ga izbiješ iz glave in preboliš. :(

Jp, ni dovolj se strinjam. Razčistit moraš sama pri sebi in si reči, da boš zaključila, pa pika. Sej bo zelo težko, samo ti bo najbrž uspelo :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

ANGELgirl napisal/-a:To spoznanje zelo veliko pomeni! Ne delaš si več utvar, da bosta nekoč mogoče spet skupaj!

Ja, to že, ampak ni pa zmeri to dovolj, da lahk nekoga pozabiš. Včasih je pač tak, da se zavedaš, da je nekdo ful prasec in da si niti najmanj ne zasluži tvoje ljubezni, pa ga maš še zmeri ful rad. Js se zavedam, da svojemu bivšemu ne pomenim nič, ampak mi to bolj slabo pomaga. Če bi blo to spoznanje dovolj da ga skenslam, bi blo super, ane. Sam žal ni. Vsaj ne še.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

.... tut ta dan bo prišel, verjemi mi :)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

... punce vse boste prebolele, tud jst sem :wink:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Ohhhh jst sm pa končala 7.8. skoraj 4 letno zvezo... in sva se pol z bivšim še nkajkrat slišala, šla enkrat ali dvakrat celo na kavo... nakar je biu včeraj pri meni, jaz sem spala lih tačas, ampak sm vidla klic na tel. pa ga pokličem nazaj zakaj klicu pa to pa mi pove da je biu kle in govoriva naprej k me pokliče na domač tel.. govorila sva celo uro, vse debate, pr katerih mu je blo celo težko :( pa men tud kasneje...

Letos ni naredil mature, šel je delat, drugo leto še en predmet popravlja... pa ga vprašam kam gre študirat in reče da u Novo Gorico. Pa ga prašam zakaj pa prav da zato ker ga na Kranj (oba sva iz okolice Kranja, 5 min narazen) veže preveč spominov... :? Lj pa itak ne mara. Zdj ma novo punco 10 min stran od doma in on gre v Novo Gorico? Zmerej je govoru da se to ne obnese itd in da bo ona šla z njim (smejou se je pa nism vedla al gre res z njim al ne - ona je namreč še u srednji šoli, ali pa jo bo vozi vsak dan u Kranj - to je pa tud praktično nemogoče :) ) In ne vem no... tole o prevečih spominih me mal bega... :? Nehala sva ker so se njegova čustva ohladila, oz. si ni biu čisto na jasnem z njimi itd... kr nekej u glavnem. Pol je še men dol padl pa sva se lepo sporazumno razšla.

Omenu je še, da je bral eno knjigo in je blo not ful en zajc omenjen (imela sva pač najinga zajčka k ga mam zdj jst) in da je me je poklicu ker me pogreša. Pač sj vem to je najbrž u smislu prijateljstva itd... slišala se nisva kšn mesec in sva se zmenila da bova frenda, paj blo vse skup še mal zgodej... :? oh tole me bega no. Kaj bi si ve misle? oZ. kakšne so možne razlage... morm razčistit svoje misli... pa jih nebi rada kar zaupala njemu... :?
igriva_mucka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a igriva_mucka »

Jz imam trenutno hud problem. En mesec sm bila s fantom, ki je popolnoma spremenil moj pogled na svet. Bil je popoln, dejansko sm se začela sramovati da sm se nekoč tako lahkotno spuščala v splnost, tudi seks za eno noč. In to kar sva mela je bilo neverjetno. In po vsem tem sma se zmenila da bom prespala pr njemu, in bum, isti večer mi reče da tega ne želi. Ok, mislala bi si, da ma probleme, sm nima, sma že spala skupaj in je odličen v postelji. Nato sva se samo prepirala, in se m je na veliko izogibal, in na koncu sm ga pustila, ker enostavno nisem več vedela kaj naj z njim. Ampak je imel tako velik vpliv name, da sedajenostavn ne morem kar tako začeti neko razmerje, pa tudi njega pogrešam in me jezi da mi ne more niti enega smsa poslati da me pogreša. Res je da sm mu postavila ultimat vse ali nič, on pa mi je reku da želi z mano počasi, ker misli resno. Ampak če misli resno zakaj se me je potem izogibal, da ga skoraj mesec in pol nism videla, samo slišala sm ga prek telefona???
Zdej ga noro pogrešam, sm imam občutek da se mu enostavno skoz neki vsiljujem, in bi ga rada prebolela ampak je to še veliko težje ker je toliko stvari nedorečenih in še vedno upam da me bo poklical...
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ZeroCool »

@jozica1

Preprosto povedano, tvoj fant ne ve kaj bi rad. Glede na to da ima novo punco bi se verjetno moral zateči k njej, če že postaja malce osamljen. Mogoče se pa njegova nova zveza le ne obnese tako kot si želi in si mogoče želi prijateljice ... Poskusi izvedeti več, kaj več kot samo to da te pogreša ... izvej zakaj te pogreša, odkrij ozadje njegovega klica ... ali pa spremljaj naprej če te bo še poklical ...

@igrivca_mucka

Najbolje bo da ga kar sama pokličeš pa razčistiš situacijo, čeprav kolikor sklepam iz teksta si ga ti že pustila ali kako?
Zaklenjeno