Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

đizs, to vsaka ponavlja. ja, forum je javen, na katerem lahko poveš svoje mnenje (s tem, da ne žališ nikogar), itd. ampak, ko pa ponavljamo svoje v nedogled, pa tudi ni ql. pač, kot sem že napisala, nekomu se zdi debela, drugim lepša kot kadarkoli, ampak ni potem potrebno ponavljati in na dveh straneh nizati razloge zakaj se ti zdi taka. in ko se pojavi nova stran že mislim, da je kaj novega...

ampak, da ne boste rekle, da vam kratim pravice, pišite kar želite. :vielposten:
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Edini pametni post v tej temi na zadnjih parih straneh ...

ja priznam tud jaz sem se obregnila ob njeno debelost, ker mi je res moteče ...

ampak sem pol vidla, da je začela pisat *purple* in takrat vem, da je boljš da neham pisat, pa nej se pokoljeta med sabo ;)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Torej bi si lahko zapomnila, ce vsaka ponavlja :wink: V bistvu se v vseh temah v vsakem forumu ene in iste zadeve premlevajo na vecih straneh :wink: Js sem pac povedala svoje mnenje in v nadaljnih postih se odgovorila posameznicam.

That's all...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Mayflower* napisal/-a:Edini pametni post v tej temi na zadnjih parih straneh ...

ja priznam tud jaz sem se obregnila ob njeno debelost, ker mi je res moteče ...

ampak sem pol vidla, da je začela pisat *purple* in takrat vem, da je boljš da neham pisat, pa nej se pokoljeta med sabo ;)

oh, mayflower, zakaj si se sploh potem vtaknila v to temo, če nimaš ničesar drugega za napisat kot tole kar si napisala.če te kaj moti na meni mi lahko pišeš na zs, ne brezveze tem smetit :wink:

drugače, pa nevem kaj ma tebe za motit njena debelost :gruebel: stran se obrni pa je :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Kako pa se lahko človek stran obrne, če je je povsod polno?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Menim, da se tukaj iz določenih postov razbere huda prizadetost določenih punc, ki pač ne morejo dojeti, da je nekaterim Špela debela ... tko pač je ;)

jemina tud jz sm že razmišljala kako naj se obrnem stran, sej je tud zgrešit ne morm :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Hmm, obema (jemina in mayflower) isto vprašanje ... kk se pa pr men ne zgražata? Obe me poznata, obe vesta, kakšna sm, tud mene se ne da zgrešit ... mata dvojna merila, tko kot marsikdo tuki gor ....
In ne, Špela ni debela in ni suha. za moje pojme ji paše, da je je mal več skup, sam cunce Atomikov njej ne pašejo in to je to.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

jagoda, že takoj iz mojega prvega posta v tej temi je razvidno kako jz gledam na to ... lepo sem povedala, da imam kar nekaj prijateljic, ki so močnejše in me to niti malo ne moti (ker sem tudi jaz v zadnjih dveh letih pridelala kar nekaj kg in vem da je to resni problem), da me dejansko ne moti njena debelost, ampak to njeno patetično razkazovanje svojih šunk ...

ja mogoče se sliši žaljivo, ampak res ni bilo tako mišljeno, ker še nikoli nisem rekla, da mi je lepota pomembna, vedno jaz gledam na človekovo notranjost (Petra, sej si vidla da tud moj fant nima dobre postave, pa kaj, tko pač je ...)! vse kar sem hotla povedat je samo to, da ni primerno, da se tako razkazuje! razumeš? :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja, tvoj tip je pa res ultra debu no. Jao :D
Ma ja, sej štekam, sam a veš, k enkrat en tko prav, drugič pa spet drugač, pa pr nekom nekoga neki mot, na neki drugi osebi pa ne ...
No ja, sej sm sam povedala, kar si mislm, ti pa tud, to je to :)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Glej, tko kot bsem ti napisala, sem o vsem tem pisala že v svojem prvem postu :) in mislem da sm use utemeljila tko kot je :)

jah moj fant, ma nekej odvečnega, ampak ga ravno to dela posebnega in meni nezameljivega :) no to je bil zdej mejhn OT, uglavnem povedala sem kar sem mela, če ti pa kej ni všeč, pa veš kje me najdeš pa me prebutaš :) :) :)
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

Mayflower* napisal/-a: (Petra, sej si vidla da tud moj fant nima dobre postave, pa kaj, tko pač je ...)!

:eek:
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Sam punce, a si ve predstavljate v tem hojla hi svetu, da bi bila ona oblečena v kaj drugega kot pa v te oblekice, ki jih sedaj nosi, ki so pač "značilne" za to zvrst glasbe. Ne vem no, ampak jst si kake tirolke ne predstavljam v dolgi toaleti... :D :D :D
Misli pozitivno....
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jah, jst tud ne, sam sej bi lh mele mal daljše kiklce, če ne druzga, sj ostalo je za moje pojme kul, sam kiklce so problem :? že kiklca, k je do kolen, lepo zgleda, ni treba da ma kiklco, v keri skor celo rit kaže. bi velik lepš zgledala z mal dalšo kiklco :ja:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mene ne morijo njene kile pač pa to, da se pri teh ilah tlači v te oblekice in hoče biti neki sexy doseže pa ravno obratno. To mene mot. In kakor vem, jagodka se ti ne tlačiš v take oblekice :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

miska13 napisal/-a:
Mayflower* napisal/-a: (Petra, sej si vidla da tud moj fant nima dobre postave, pa kaj, tko pač je ...)!

:eek:

Kva pa je blo to? Punca moja draga, dejstvo je, da jz vedno povem vse brez dlake na jeziku in ker jagoda pozna mene in mojega fanta sem to napisala ... kaj naj rečem, moj fant ma pa res dobro postavo, če je pač nima?! in niti jz nimam dobre postave ... tako je, meni je to dejstvo in ne ne vem zakaj ne bi povedala tako kot je ...

ampak kaj te je tako šokiral ta stavek, sej smo v temi od Atomik Harmonik in ne kjer bi pisali o čem drugem ...
Odgovori