Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

*purple* napisal/-a:
metron(temporary) napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a: Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih.

LoooooooL
Kaj pa če je pravnik, zdravnik, arhitekt (ker res vsi solato prodajajo lol)?

ohja, kot da državljani oziroma rodbinci Bosne in Hercegovine, srbije in ostalih vam neželjenih balkasnkih držav, govorijo le o štantih in o selu :roll: brez zamere dead kid, ampak jst temu rečem omejenost.Mislm nevem, kr neke stereotipe si v glavi delate, neki posplošujete ubistvu pa je očitno da še niti enga deca nisi spoznala iz tam.jst nevem, sicer resda da kaj povejo o svoji rodni deželi (zakaj pa ne??!) ampak pa da bi govorili o tem akr si napisala...še nikoli slišala, pa jih dost poznam.Sicer pa nevem, a če se pa govori o tem kaj je bilo včerej v Ameriki in kako tam to in to počnejo, je pa vse uredu?In še glede na to, da je Amerika skor

hujša kot sam itler.To je pa vredu a ne.Pa angleške besede lahko tudi uporabljamo v pogovornem kontekstu, če pa kšno bosansko rečeš vmes, te pa že vsi pošiljajo nazaj v bosno (četudi si pravi slovenec) in na tečaj slovenščin in kajjestvemkajševse :roll:
sej pravim, omejenost, drugega izraza ne najdem.
in še nekej povem, veste kolk romov obstaja, za katere za nič na svetu nebi pomislili da so romi :wink: Jst poznam engam, normalen te kože ima, normalno govori slovensko, lepo se oblači, doma so socializirani, vbistvu so pa čistokrvni cigani-a babe so vse nore nanga, ker ne vedo tega :D
če bi pa povedal, da je rom, bi pa vse uporabile alarm nacionalističnosti in se umaknile.ker je pač rom, a ne :stupid:

Sam tko, purple, jst sm povedala tko kot si mislm. Sm pač diskriminativna, my problem :roll: . vsak ma svoje. Pa ne mi govort, d očitno nobenga ne poznam, poznam jih ogromno. In pač, z njimi se ne vidim v zvezi, big deal :roll: . Smo prjatli, pa vse, sam z njimi se pač ne vidim v zvezi. Some people just take time to understand somethin'!!!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ne, tle se ne gre za diskriminacijo, ampak oprosti, za omejenost.
in glede na to kako govoriš o tem, se precej opazi, da na te ljudi gledaš z viška, ker oni so pač iz sela
:roll:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

*purple* napisal/-a:ne, tle se ne gre za diskriminacijo, ampak oprosti, za omejenost.
in glede na to kako govoriš o tem, se precej opazi, da na te ljudi gledaš z viška, ker oni so pač iz sela

Maš prav...sam Prple, do nedavnega je mel Sarajevo pol milijona ljudi, Zagreb milijon, Beograd pa nad 2 miljona...s stališča urbane kulture se ta mesta ne morejo primerjati z našo ljubljano, sam kdor jih en obišče, potem lah sam pametuje. Torej kle ne more bit debata o selu :wink: Pač je povedala svoje mnenje, kaj češ.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

*purple* napisal/-a:ne, tle se ne gre za diskriminacijo, ampak oprosti, za omejenost.

Joj, ti glej po svoje, jst bom pa po svoje, prov?! :roll:
mam svoje mnenje in ga zarad takele "pametnjakovičke" ko si ti ne bom spreminjala. če se teb zdi, d sm omejena, pač misl tko. Sicersm pa rekla , da z njimi ne bi bila v zvezi, prijatelji pa smo. razloži mi torej kako na njih gledam z viška?? :evil: :roll: . Če jih ne vidim kot partnerje je to moj problem, kaj praviš? In teli tvoji posti ne bojo povzročil mojega brain wash-a :roll:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

dovolj vi trije! preko ZSjev ... vem, da je občutljiva tema, ampak držite se začetega posta!
tole velja kot opozorilo
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ah ne meni so tipi drugih narodnosti prav uredu, sploh kaki Španci :hearts: . Tko hot so ga :)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

No ja sej, moj post se je nanašal na južnjake. (srbi, bosanci, albanici, makedonci...)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Najbolj smešno je, da smo, če se bi res spustili v podrobnosti, vsi mešančki in imamo v osnovi iste lastnosti. :D Tudi moja starša sta oba slovenca, prav tako stara starša ampak če bi gledali rodove nazaj in nazaj, dragi moji, vsi smo iz iste veje padli. ;)

Tudi moj fant ni Slovenec vendar se noben od mojih bivših, ki pa so Slovenci (eden je to tako zelo rad poudarjal) ne more meriti z njim. Sorry bejbi. ;)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

no kot zanimivost. zadnjič enkrat je bla oddaja na slo 1 in so delal teste DNK od kod pravzaprav izviramo, tako slovenci kot večina svetovnih narodov. in če sm jst prov zastopla, slovenci in južnjaki nimamo iste veje DNK, kar pomeni da smo prišli iz različnih koncev. no vsaj jst sm tko zastopla, k je bla dost zakomplicirana država. če sm si prov zapomnila južnjaki kao prihajajo iz turčije oz. vzhoda, mi pa bolj z zahoda
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ma kva jst pišem :wall: sm mislila dost zakomplicirana oddaja
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a watershine »

no večina je predelala vse južnjake če bi ble z njimi ali ne... AMPAK TEMA JE ODPRTA ZA VSE NACIONALNOSTI IN VERO IZPOVEDI!!!!!

tko da se bote malo man kregal in nekoliko več debatiral vam pradlagam da obdelate še napirmer: kitajce, japonce, žide/jude, afričane, ruse mogoče tudi eskime... dejte malo bolj odprto gledat na to zadevo...

ker glede na to da je večina takoj omenila južnjake ste izpadli am... ja tisti ki do pač bili žaljivi so izpadli pač bolj kot ne sovražno do njih, in ravno zaradi te sovražnosti ste pozabili/e še vse druge narode in vere.

dejte se še mal v druge poglobit :)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Okej. :D No jaz se npr ne vidim z Azijcem pa ne zato, ker bi imela kaj proti njim, ampak zato, ker se mi ne zdijo privlači. :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Peony napisal/-a:No jaz se npr ne vidim z Azijcem pa ne zato, ker bi imela kaj proti njim, ampak zato, ker se mi ne zdijo privlači. :D

Hehe jaz isto. In večinoma so premajhni. :P Mislim da so Azijci eni redkih, s katerimi (najverjetneje) ne bi bla.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni tudi Azijci niso privlačni, pa zdi se mi,bda vsi izgledajo isto.
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni tudi Azijci niso privlačni, pa zdi se mi,bda vsi izgledajo isto.
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Odgovori