kontracepcija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Sem na netu zasledila, da se da kupit v Sloveniji--> klik.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

dreamhorse napisal/-a:Saj pravim to je samo moje mnenje, ker ne poznam nobene, ki bi jo uprabljala. In glede na to, da si napisala, da na tabletke pozabljaš, se ti lahko zgodi, da boš tudi na tole zadevo mal pozabljala (link sem samo malo preletela, nisem podrobno brala=
Jaz bi na tvojem mestu še kaj izbrskala pri stricu Guglu, ali pa najbolje, da se posvetuješ z zdravnico.

To je pač moje mnenje, ti pa naredi po svoje. Zato si odprla to temo, da dobiš mnenja, mar ne.

Kaj se pa tiče obližev, pa ti ne vem nič povedat, ker te stvari ne poznam.
Vem pa, da se pri ginekologu dobijo neki trakci, ki jih 15 min pred spolnim odnosom vstaviš v nožnico in preprečujejo nosečnost.
Pojdi do zdravnice, ona ti bo najlažje svetovala. Če razmisliš, kakšne so lahko posledice nepravilne ali neustrezne kontracepcije, raje ne sprašuj o tem na forumu, vsaka ima drugčne izkušnje, enim nekaj ugaja, tebi nekaj drugega..

mnenja ja.. ampak mnenja o diafragmi.. zdej me pa vse prepričujete v tabletke :D lol
btw opomnik tut ne deluje.. si ga morm vsak dan posebi naštimat, kar je isto kot dejansko vzet tableto. da bi si pa nekam zapisala, da vidim predn grem spat, bi pa laufalo sam kadar sem dejansko doma.. polovico meseca preživim namreč pri fantu.. takrat je tut največji problem, ko maš družbo se hitro pozabi da moreš nekaj narest predn greš spat.. preprosto se mi res ne obnese.. zato sem rekla da bi probala kej druzga najdt.. sm mislla da je diafragma bolj popularna :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jullia_ napisal/-a:
B@bsy napisal/-a: drugače pa difragme ne rabiš imeti skoz notr 6 ur pred sexom pa pa cca 8 ur po sexu.

pa gre vsa spontanost po gobe. to je še hujše kot kondom, zarad katerega je treba prekinit predigro. tukaj se je treba pa prav ure in ure vnaprej odločit, če hočeš seksat. sux

Piše samo največ 6 ur pred sexom jo vstaviš.. drugač kokr js vem jo lahko tudi takoj pred. a jo sploh kera na tem forumu uporablja, da mi pove kkšno izkušnjo?? :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

zej sm brala neki od Ultranizkodoznega obliža.. pa nisem nikjer dobila kkšnih določenih podatkov.. cena teh obližev pa tako.. pa me zanima če je katera kej seznanjena s tem? na googlu odpre samo eno stran, pa nima vseh informacij k bi jih rabla..

možnost zanositve pri diafragmi me je pa res kar mal odvrnila od tega :(
(__/)
( o.O)
(")_(")
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

jaz mam tud opomnik :D se zgodi, da pozabiš, sam to je neodgovornost. men se je tud dogajalo, zdaj pa se prvo zjutraj, ko vstanem, vzamem tabletko... pa se mi tud še zgodi, da kdaj pa kdaj pozabim kake dve ure :D
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

jest mam tabletke kr tm ker mam maskaro pa barvico tk da se kuj k ustanm spomnm da jo morm uzet pa ne pozabm
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Na večino vprašanj glede diafragme, obližev, ... ti bo veliko bolj kompetentno odgovoril ginekolog kot pa laiki na forumu. Tako ali tako moraš h ginekologu po katerokoli kontracepcijo razen kondoma.
Tablete imajo lahko kup stranskih učinkov, ki bi mene bolj skrbeli kot pozabljivost. Za stranske učinke pač vsak presodi zase skupaj z zdravnikom; tudi jaz sem jih mirno jemala 10 let.
Če je pa edini problem pozabljivost ... zob si najbrž ne pozabiš umit zvečer. Moje tabletke so bile parkirane v lončku poleg zobne ščetke in nikoli nisem pozabila nanje ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

a maš tak telefon, da si ne morš naštimat opomnika od datuma do datuma, ki ga želiš. zj ponavad ful starejši telefoni tega res nimajo, če pa maš mal novejši telefon, pa zihr ma.tko da to mal poglej
drugač kar se tiče drugih oblik kontracepcije ti tud jst ne morm pomagat, ker sm do sedaj uporabljala samo tabletke. dj probaj poiskat kakšen tak forum, sam pojma nimam kateri bi lahko bil
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

@smrketka@ napisal/-a:a maš tak telefon, da si ne morš naštimat opomnika od datuma do datuma, ki ga želiš. zj ponavad ful starejši telefoni tega res nimajo, če pa maš mal novejši telefon, pa zihr ma.tko da to mal poglej
drugač kar se tiče drugih oblik kontracepcije ti tud jst ne morm pomagat, ker sm do sedaj uporabljala samo tabletke. dj probaj poiskat kakšen tak forum, sam pojma nimam kateri bi lahko bil

nimam :) vsak dan posebi bi si mogla naštimovat.. sam bom že se znajdla.. so padle kakšne dobre ideje, da si postavm nekam kjer jih zih ne bom zgrešila.. pa bom magar eno škatlco pr fantu pustila, če jih pozabim vzet sabo.. kar je tut največji razlog, da je pol ne vzamem. nimam avta, on tudi ne, da bi jih šla iskat.. je pa 1urca in pol hoje.. me je pa mal minila diafragma glede procentov zanesljivosti pa to :D ostale nove stvari so pa ponavad gladko predrage za moj žep ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

100 in en način je, da ne pozabiš vzet tablete, samo najti moraš pravega. In ko jih boš že en lep čas jedla, verjemi, da te kr zaščemi v trebuhu tisti dan, ko jo pozabiš vzet... boš pač morala bit malenkost bolj odgovorna in organizirana..

Veliko sreče
myawa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a myawa »

roberta čist te štekam! jz sem tut mela fuuul probleme s to pozabljivostjo.. :( nazadnje sm si paketek polagala zraven postle, tk d sm zjutri,k sm se ustala "stopila" na njih :oops: zdej sm se že navadla..pa jih jemlem pou leta.ko se zbudim vzamem tablet že napou u spanju :D
saj se boš navadla :) veliko sreče
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jah nič sej, navadit se bom mogla.. :) bo že.. sem pol tut razmišlala, k so mi ful omilile probleme z mozolji.. vrjetn če jih bom nehala jemat, bo to vse spet vn udarlo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

meni pa so omilile bolečine med menstruacijo... so bile grozne, zdaj jih pa skoraj več ni... jemljem jih pa že 10 let. saj boš videla, z leti ti postanejo vsakdan.

Lep pozdrav...
Dh
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

dreamhorse napisal/-a:meni pa so omilile bolečine med menstruacijo... so bile grozne, zdaj jih pa skoraj več ni... jemljem jih pa že 10 let. saj boš videla, z leti ti postanejo vsakdan.

Lep pozdrav...
Dh

resno? to je pa ful fajn.. js jih mam še kar.. milejše, pa vseeno :?
(__/)
( o.O)
(")_(")
Odgovori