kako bo s kafiči bomo pa še vidl.

kr.ena napisal/-a:Kajenje nas omejuje? Vsekakor nas je manj omejevalo, dokler niso sprejeli zakona.
Kika napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Kajenje nas omejuje? Vsekakor nas je manj omejevalo, dokler niso sprejeli zakona.
No, kot bivša kadilka vem, kako se počuti človek, ko si zaželi cigarete. In kako razmišlja o tem gor in dol in kdaj bo čas za to (npr. med predavanji in tko). In zaradi tega sem pač nehala kadit, ker se mi zdi, da lahko svoj čas kvalititneje porabim, tudi v svoji lastni glavi. Vsak kadilec je omejen s tem, kdaj in kako bo prižgal naslednji čik. Al pa pride v bolj stresen moment in takrat je edina stvar, ki kadilcu pomaga (vsaj misli tako), da si vzame 5 min zase in si enega priže. Tudi delovna storilnost je manjša, ampak tega ne bi preveč posploševala, ker je dejstvo da tut nekadilci zabušavajo. Ampak ni pa tako, da kar izginejo za 15 min z delovnega mesta, kjer pač imajo možnost.
Fizično pa itak vemo, kako kajenje omejuje. S tem zakonom na določenih javnih površinah, pa tudi zmanjšuje pljučni volumen itd itd...
Če si pa ti tok kul, da te kajenje ne omejuje, svaka ti čast res. Ampak bi šla skoraj stavit, da si se vsaj v kakšni zgornji vrstici našla.
Kika napisal/-a:Kar se pa egoističnih mladih tiče: me na žalost ne poznaš, da bi me lahko na tak način obsodila. Če ti pa kaj pomaga, mi je pa žal tudi zate, ker enostavno ne vidiš stvari z večih zornih kotov.
, bi videla, da ne pravim, da si egoistična. Ravno nasprotno. Res pa je bilo mišljeno ironično. Ker se meni taka skrb, da se bo nekdo prehladil, zdi vtikovanje v stvari, ki me nič ne brigajo.kr.ena napisal/-a:Zakaj te pa skrbi? Pa ne da niso dandanašnji mladi vedno bolj egoistični in jih celo skrbi, da se bo sočlovek prehladil?
Kika napisal/-a: Važno je, da si ti kul, ker kadiš in je to del tebe. In ti daje saaaame pozitivne stvari. :runterdrueck: