Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ma ja, to je moja mama skos komentirala... nekih zelo umazanih del ne opravljajo, vsaj kolikor sem jaz videla in kolikor sta govorila mama in oče ko gledata to..
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Da ne delajo?! Sej si morjo vse sami pridelat, skuhat, kravo movzt, neka dva voza so nardil, ograjo postavl, travo pokosil (s koso!), obračal travo, jo spravl, nardil maslo, smetano, kislo mleko... Ne vem kaj bi še mogl delat, da bi blo za vaju delo?

Kakšna umazana dela pa bi moral opravljat? Sej kravji drek morjo tut sami spucat, se ne spuca sam od sebe :D

Če bi pa dal same snobe v to oddajo, ki niso še nikol s prstkom mignal, pa nebi blo res nič iz Kmetije, kr jim noben nebi povedu, kaj je treba in kako je treba kej nardit.

Sej Biljana je šele drugič zdej sploh kravo vidla v svojem živlej :D
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Kaj je bil samo meni grozen vcerajsnji prizor med Daso in Magdo?? Ker sem ravno cakala na Goro Brokeback in ni blo nic druga na TV sem gledala Kmetijo in se mi je zdelo totalno neprimerno tako tekmovanje. Magda je pa carica za svoja leta.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

gregalina, priznam zgleda sva mal preveč posplošili, je pa res, da nobena od naju ne gleda ... kot sem že rekla, sem pričakovala ene fine koke, ki bodo nad vsem vihale nos :D
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Tega resničnostnega šova sicer ne spremljam, sem pa gledala en del in kolikor sem videla, morajo vse sami delati oz. si pridelati. Tako da ni ravno tako, kot sta dve napisali, da nič ne delajo. Kaj pa bi potem mogli še delati?
Lilah
Debatorica
Debatorica

Mayflower* napisal/-a:gregalina, priznam zgleda sva mal preveč posplošili, je pa res, da nobena od naju ne gleda ... kot sem že rekla, sem pričakovala ene fine koke, ki bodo nad vsem vihale nos :D

Saj jaz sem tudi mislila, da bodo v šovu kakšna dekleta, ki se bodo pritoževale nad vsem in bodo popestrile dogajanje... :D Ampak so očitno vsi pripravljeni na vse.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^Hvalabogu, da vsi poprimejo za delo brez oklevanja. Kaj bi pa blo na svet, če bi bli sami lenuhi :D
Lilah
Debatorica
Debatorica

^^ To itak. Ampak jaz sem bolj kot na lenobo mislila na tiste, ki niso vajeni dela na kmetiji in ne bi vedeli, kako se k čemu spraviti. :D
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Me prav zanima, kdo bo nova glava družine!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Men je biu tut boj s pasom mau krut učer..prou fak :)

Drgač pa morjo delat, nimajo izbire..tist k ne bo delou bo itaq vn letu ;) ne gledam lih pogosto tega, če pa ni kej pametnga po tvju zvečer pa mau pogledam..sej je kr kul..sam kandidati-še zdej se sprašujem kaj neki sm pa jst misla da bo na kmetiji :) pestro majo ni kej, mau drgač je use skup k kak drug resničnostni šou..folk si je pa kr različen not-starostno, karaakterno..
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Glede njihovega dela- prevečkrat sem videla prizore, ko ležijo na travi, posedajo po kuhinji... Moški delajo, to ne smem rečt da lenarijo (čeprav tudi ta Simon je bolj "pičkaste" sorte in ne morem za njega ravno trdit, da gara), ampak tudi ženske nekoč niso bile povečini samo v kuhinji, ampak so garale. Popvrašajte malo svoje babice kako je njihov dan zgledal. Ženska, moški- tu ni bilo nekih posebnih mejnic.. Naj grejo na njivo, pa štihajo cel dan... Dvomim, da bi se kak osebek ala Biljana mel tako lepo- tudi časa za ležanje na postelji s prej omenjenim Simončkom (Simončico) in lobiranje ne bi bilo.

P.s.:Če bi jaz vedela, da se mantram za morda dva mesca vsega skupaj, se tudi ne bi tolk pretegnila kot pa en kmet, ki se zaveda, da bo potrebno tudi pozimi lačna usta nahranit.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sploh ne vem, zaka je folk raj gledu BB...tam so pa tak 24ur lenarl...tist je šele blo dolgocajtn! :roll:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Jst sem pa sam enkrat gledala kmetijo, pa se mi zdi tko dooolgoočasna :?
Misli pozitivno....
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst morm tud priznat da sem pričakovala kakšne finoče, ki so bodo ves čas pritoževale in niti s prstom mignile :D to bi bli smehi za gledat :lol:
Drugače pa tudi tako ni slabo...se jim kar dogaja :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ja, ta naloga s pasom je bla videti kruta. daša se je ful vživela. na živce pa mi je šla biljana, ki ji je zraven narekovala kako pa kaj. mislim :roll: . ji je magda prav povedala, da bo tudi ona na tem mestu (ali nekaj v tem smislu).

kaj, kmetije ni v nedeljo in ponedeljek?
Odgovori