Kmetija
-
- Cosmopsiho
Da ne delajo?! Sej si morjo vse sami pridelat, skuhat, kravo movzt, neka dva voza so nardil, ograjo postavl, travo pokosil (s koso!), obračal travo, jo spravl, nardil maslo, smetano, kislo mleko... Ne vem kaj bi še mogl delat, da bi blo za vaju delo?
Kakšna umazana dela pa bi moral opravljat? Sej kravji drek morjo tut sami spucat, se ne spuca sam od sebe
Če bi pa dal same snobe v to oddajo, ki niso še nikol s prstkom mignal, pa nebi blo res nič iz Kmetije, kr jim noben nebi povedu, kaj je treba in kako je treba kej nardit.
Sej Biljana je šele drugič zdej sploh kravo vidla v svojem živlej
Kakšna umazana dela pa bi moral opravljat? Sej kravji drek morjo tut sami spucat, se ne spuca sam od sebe

Če bi pa dal same snobe v to oddajo, ki niso še nikol s prstkom mignal, pa nebi blo res nič iz Kmetije, kr jim noben nebi povedu, kaj je treba in kako je treba kej nardit.
Sej Biljana je šele drugič zdej sploh kravo vidla v svojem živlej

-
- Kofetarica
Mayflower* napisal/-a:gregalina, priznam zgleda sva mal preveč posplošili, je pa res, da nobena od naju ne gleda ... kot sem že rekla, sem pričakovala ene fine koke, ki bodo nad vsem vihale nos
Saj jaz sem tudi mislila, da bodo v šovu kakšna dekleta, ki se bodo pritoževale nad vsem in bodo popestrile dogajanje...

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Men je biu tut boj s pasom mau krut učer..prou fak
Drgač pa morjo delat, nimajo izbire..tist k ne bo delou bo itaq vn letu
ne gledam lih pogosto tega, če pa ni kej pametnga po tvju zvečer pa mau pogledam..sej je kr kul..sam kandidati-še zdej se sprašujem kaj neki sm pa jst misla da bo na kmetiji
pestro majo ni kej, mau drgač je use skup k kak drug resničnostni šou..folk si je pa kr različen not-starostno, karaakterno..

Drgač pa morjo delat, nimajo izbire..tist k ne bo delou bo itaq vn letu

Glede njihovega dela- prevečkrat sem videla prizore, ko ležijo na travi, posedajo po kuhinji... Moški delajo, to ne smem rečt da lenarijo (čeprav tudi ta Simon je bolj "pičkaste" sorte in ne morem za njega ravno trdit, da gara), ampak tudi ženske nekoč niso bile povečini samo v kuhinji, ampak so garale. Popvrašajte malo svoje babice kako je njihov dan zgledal. Ženska, moški- tu ni bilo nekih posebnih mejnic.. Naj grejo na njivo, pa štihajo cel dan... Dvomim, da bi se kak osebek ala Biljana mel tako lepo- tudi časa za ležanje na postelji s prej omenjenim Simončkom (Simončico) in lobiranje ne bi bilo.
P.s.:Če bi jaz vedela, da se mantram za morda dva mesca vsega skupaj, se tudi ne bi tolk pretegnila kot pa en kmet, ki se zaveda, da bo potrebno tudi pozimi lačna usta nahranit.
P.s.:Če bi jaz vedela, da se mantram za morda dva mesca vsega skupaj, se tudi ne bi tolk pretegnila kot pa en kmet, ki se zaveda, da bo potrebno tudi pozimi lačna usta nahranit.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana