Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
ojoj!
kako šele mora biti špeli, ko gre mimo kakega kioska ali pa trgovine in vidi na naslovnici buuum sliko sebe in komentarje na račun njene kilaže?! mislim, da se mora samo zgroziti in pa deprimirati, ko še opazi, da na netu tečejo teme na račun njene kilaže. ljudje so postali tako pikolovski kar se kilaže tiče, da še morajo dati slikco dekline, ki se je malce poredila na naslovnico.
kot sem že na začetku rekla:
ojoj!
kako šele mora biti špeli, ko gre mimo kakega kioska ali pa trgovine in vidi na naslovnici buuum sliko sebe in komentarje na račun njene kilaže?! mislim, da se mora samo zgroziti in pa deprimirati, ko še opazi, da na netu tečejo teme na račun njene kilaže. ljudje so postali tako pikolovski kar se kilaže tiče, da še morajo dati slikco dekline, ki se je malce poredila na naslovnico.
kot sem že na začetku rekla:
ojoj!

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Res ne vem, kaj se tlači ve tele obleke, ker res obupno zgleda. Naj se obleče svoji postavi primerno, pa bi lahko še hudo izgledala. Ta frizura jo pa nredi še trikrat bolj debelo, pa še tko zgleda kot da nima nič las. Kaj so ji pol lasnih vsadkov pozabili dati?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
_Petra_ napisal/-a:Ok, jaz mam to novo, ampak nimam skenerja domaSaj vem, da zivim 300 let za leseno zlico, ampak ga se nikoli nisem potrebovala
Bom pa malo na netu poiskala, ziher je kje kaka slika. Je pa res ogromna. Jaz sicer nimam nic proti temu, ampak lepo pa ni.
Evo ga, ampak se ne vidi tak dobro, kot v Novi![]()
![]()
no,tu je še video
atomik