hey! am mene pa zanima če se je se katera vpisla ana pravno v lj na izredno 1.letnik, pa če ve kdaj se nam začnejo predavanja ker na netu ni nč...no je napisan kdaj naj bi se dobil 1.10. ampk verjetno je to samo za redne studente..ali pač ne?če ma kdo kej vec info se priporočam
lp
polchy napisal/-a:hey! am mene pa zanima če se je se katera vpisla ana pravno v lj na izredno 1.letnik, pa če ve kdaj se nam začnejo predavanja ker na netu ni nč...no je napisan kdaj naj bi se dobil 1.10. ampk verjetno je to samo za redne studente..ali pač ne?če ma kdo kej vec info se priporočam lp
js ti priporočam, da hodiš na predavanja kr z rednimi če le lahko ...
drugače pa men se zdi, da se na enako začnejo kot za redne... prvi teden mate itak spoznavni teden ko vam bojo neke predmete predstavlal... pol se vam pa začne ... sicer pa dont rush use vam bojo prav čas povedal... sj pondelek se bliža in kmal bote na vrsti
izredno se šele novembra začne, predavanja so okol šestih pa ene dve urce.. tko da jest ti priporočam, da na redna predavanja hodš. jst sm hodila na redna in je bolš
izredni jih imajo več, ker lahko izpite že med letom delajo. ampak lahko greš pa kot izredni komot tudi na redni rok. v bistvu je to velika prednost izrednih pravnikov. sem jim fovš
ja in? pač hodiš celo leto na redna predavanja za ustavno pravo (ali pač ne) in se nato prijaviš na majski rok. ne vidim, kaj te tukaj muči. sej ti ni treba obvezno it na prvi razpoložljivi rok.
Pocahontas, ni treba met tok velik točk za pravo, ker majo dost mest razpisanih pa se pol porazdeli, je pa omejitev vseeno vedno bila .. Si lah na tej povezavi, ki jo je Josephina dala, preračunaš glede na to, kolk maš točk (sem za primer vstavila pr vseh predmetih na maturi 4 točke pa dvakrat pravdober uspeh, pa je naneslo 76 točk, kar je več k dost za pravo).