Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a polchy »

hey! am mene pa zanima če se je se katera vpisla ana pravno v lj na izredno 1.letnik, pa če ve kdaj se nam začnejo predavanja ker na netu ni nč...no je napisan kdaj naj bi se dobil 1.10. ampk verjetno je to samo za redne studente..ali pač ne?če ma kdo kej vec info se priporočam
lp :D
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

polchy napisal/-a:hey! am mene pa zanima če se je se katera vpisla ana pravno v lj na izredno 1.letnik, pa če ve kdaj se nam začnejo predavanja ker na netu ni nč...no je napisan kdaj naj bi se dobil 1.10. ampk verjetno je to samo za redne studente..ali pač ne?če ma kdo kej vec info se priporočam
lp :D

js ti priporočam, da hodiš na predavanja kr z rednimi če le lahko ...
drugače pa men se zdi, da se na enako začnejo kot za redne... prvi teden mate itak spoznavni teden ko vam bojo neke predmete predstavlal... pol se vam pa začne ... sicer pa dont rush use vam bojo prav čas povedal... sj pondelek se bliža in kmal bote na vrsti :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

izredno se šele novembra začne, predavanja so okol šestih pa ene dve urce.. tko da jest ti priporočam, da na redna predavanja hodš. jst sm hodila na redna in je bolš
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm ja samo kako si pa potem uskladila izpite, saj so različni datumi za izredne in redne..ali pač ni tko?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

izredni jih imajo več, ker lahko izpite že med letom delajo. ampak lahko greš pa kot izredni komot tudi na redni rok. v bistvu je to velika prednost izrednih pravnikov. sem jim fovš :/
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

ja samo predavanja so pa drugace razdeljena ...pri rednih je cez celo leto, pri izrednih pa pač naenkrat in pol izpit. mam praw?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ja in? pač hodiš celo leto na redna predavanja za ustavno pravo (ali pač ne) in se nato prijaviš na majski rok. ne vidim, kaj te tukaj muči. sej ti ni treba obvezno it na prvi razpoložljivi rok.
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm..ja kulč...no se bom se odločla kaj bom naredla.
polchy
Sramežljivka
Sramežljivka

hey! am ja mam eno prasanje je se kera brucka na izrednem tlele na cosmo forumu?
papa
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

mene pa neki zanima, a je težko pridt na pravo, recimo ce moras met velik tock od mature in tega, pa ce so kaksne omejitve??
hvala za odgovore!
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Vse se najde na netu, ce se malo prebrska

Omejitve na pravni fakulteti
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Pocahontas, ni treba met tok velik točk za pravo, ker majo dost mest razpisanih pa se pol porazdeli, je pa omejitev vseeno vedno bila .. Si lah na tej povezavi, ki jo je Josephina dala, preračunaš glede na to, kolk maš točk (sem za primer vstavila pr vseh predmetih na maturi 4 točke pa dvakrat pravdober uspeh, pa je naneslo 76 točk, kar je več k dost za pravo). :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ja, pravo nima neke blazne omejitve... K sm se js upisvala je blo okol 68 men se zdi ... Tko da ne, ni tezko gor pridt ;)
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

kako se pa stejejo tocke, koliko procentov od uspeha in koliko od mature? kolikor vem, ima vsak faks drugacen kriterij?
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

mislim da 40% uspeh, pa 60% matura, ce se dobro spomnim... :D
Why be an angel when I can play god?!
Odgovori